Magyar nyelvű rom megjelenés közlemény

Xiaomi és MIUI hírek minden mennyiségben
skyline
MIUI látogató
MIUI látogató
11
Telefonom: Xiaomi Redmi 5A

Re: Magyar nyelvű rom megjelenés közlemény

Hozzászólás Szerző: skyline »

A éves (vagy akár havi) tagsági díj nem feltétlenül az aktuális problémára lenne megoldás, hanem hogy hosszú távon a fejlesztőcsapat támogatva legyen a userek által is, mert ők nem szeretetszolgálat. Nekem sem tetszik, hogy ez a döntés a mi megkérdezésünk nélkül született meg, de ezen már kár rugózni.
Boss81
MIUI Tag
MIUI Tag
11
Telefonom: Xiaomi Redmi Note 2

Medálok

Hozzászólás Szerző: Boss81 »

skyline írta:A éves (vagy akár havi) tagsági díj nem feltétlenül az aktuális problémára lenne megoldás, hanem hogy hosszú távon a fejlesztőcsapat támogatva legyen a userek által is, mert ők nem szeretetszolgálat. Nekem sem tetszik, hogy ez a döntés a mi megkérdezésünk nélkül született meg, de ezen már kár rugózni.
Sajnos egyet kell értenem , ettől nem lesz letölthető a rom számunkra , csak jó pár hét múlva .
Xiaomi Redmi Note 2 / MIUI7
kovbandi
Beta tesztelő
Beta tesztelő
11
Telefonom: Xiaomi Mi5

Medálok

Hozzászólás Szerző: kovbandi »

Jelenleg a Mi4c meg a Redmi Note 2 tulajoknak kell varni kicsit, a tobbieknek nem. Ez a kis kellemetlenseg belefer. Mellesleg szereny velemenyem szerint aki külföldről rendel, annyi angoltudassal rendelkezik, hogy ellegyen a teloval... A tobbi programra ott a morelocale

Tapatalk-kal küldve az én HM 1S-el
[center]Xiaomi felhasználók kötelező olvasmányai:
Tudásbázis
Gyakran Ismételt Kérdések

Xiaomi MI5[/center]
Boss81
MIUI Tag
MIUI Tag
11

Medálok

Lehet , sőt biztos hogy nem fognak az üzemeltetők egyet érteni velem , miért is tennék , de szerintem ezt a romot még publikálhatnák , mert ugye azért valljuk be ezt egy kicsit most ők is meggondolatlanul csinálták ezalatt azt értem hogy a felhasználókra nem teljes mértékben gondoltak, lett is kis felháborodás , vizhang , teljesen mindegy minek hivjuk , de az is tény hogy megoldást kellene keresni , és ha valóban annyira fontos nekik az a közösség amit eddig felépitettek , legközelebb esetleg egy szavazással felmérik hogy mit szolnánk hozzá mi , felhasználók , és figyelembe veszik hogy mi mit gondolunk , és ennek tudatában döntenek .
Boss81
MIUI Tag
MIUI Tag
11

Medálok

kovbandi » 5 perccel ezelőtt írta:Jelenleg a Mi4c meg a Redmi Note 2 tulajoknak kell varni kicsit, a tobbieknek nem. Ez a kis kellemetlenseg belefer. Mellesleg szereny velemenyem szerint aki külföldről rendel, annyi angoltudassal rendelkezik, hogy ellegyen a teloval... A tobbi programra ott a morelocale

Én külföldről rendeltem kettőt , egyet a páromnak egyet magamnak , nekem az angollal semmi gond de a párom nem beszéli , akkor most ?
Ő ne használja 2 hónapig ? :-?
Remélem érted mire akarok kilyukadni ^:)^
kovbandi
Beta tesztelő
Beta tesztelő
11
Telefonom: Xiaomi Mi5

Medálok

Hozzászólás Szerző: kovbandi »

Most nem azert, de azert az hiu abrand, hogy az userek megoldjak azt a gondot, hogy a legujabb telefonokra osszedobjak a lovet. Ezt te se gondolod komolyan. Itt nem elsosorban a szerver meg a domain berlesrol van szo. Egy MiNote pro 1 kilo felett van boven (kulfoldi webshopbol) . Persze, lehet mondani, hogy osszedobjuk, de ugye szaj csak addig van a magyarnak, ameddig arra van szukseg.
Itt a gond, hogy akiknek a legjobban erdeke, nem foglalkozik a dologgal:a gyarto. Neki es persze az itthoni hivatalos forgalmazonak lenne a legjobban az erdeke a lokalizalas, mert mint irtam szerintem a "hivatalos forrasbol" vasarlok negyede se venne meg, ha nem lenne magyar nyelv rajta. . Azert remelem ezen megallapodasert cserebe kitesznek magukert a forgalmazok, mert a fiuk megerdemlik. Lenyegeben hogy kitudjak az igenyeket elegiteni, nem volt mas valasztasuk. Ok se milliomosok es krozusok. Akinek meg kell a magyar nyelv, az varakozik. Nem all meg a vilag.... Vagy kesobb vesz telefont... En se ugralok, pedig nagyon bejon a Redmi N2, de varok, kivancsi vagyok a hosszabb tavu tapasztalatokra.

[center]Xiaomi felhasználók kötelező olvasmányai:
Tudásbázis
Gyakran Ismételt Kérdések

Xiaomi MI5[/center]
E38fanatic
MIUI látogató
MIUI látogató
10

Hozzászólás Szerző: E38fanatic »

Lehet sokan köpkodni fognak de én teljesen egyetértek velük. Sőt még rendesek is h 2 hónap után ingyenessé teszik. Megtehetnek h senki nem kapja meg a magyar romot vagy csak akkor publikáljak ha a számlára jön összegyűjtött x ezer Ft amit a közösségnek kell összedobnia.
es meg ezért se lehetne rájuk egy rossz szava se senkinek! Abban meg van igazság h meg lehetett volna a kérdezni az embereket itt, viszont ez nem kívánság műsor. Saját munkájuk így senki sem vonhatja őket kérdőre azzal kapcsolatban h mit hogyan csinálnak.

Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk
mdav88
MIUI látogató
MIUI látogató
10

Hozzászólás Szerző: mdav88 »

Ph forumrol ide mutogatnak, hogy beszeljuk meg, de nem lattam, hogy brszelgetes lenne. Szivesen meghallgatnam, hogy az eddigi hozzaszolasok alapjan valtozott-e valami. Kerlek benneteket, ittenieket, follyatok bele a beszelgetesbe. Koszonom.

Igazabol azt sem ertem hogy a gyarto semmilyen formaban nem tamogatja a munkatokat. Irtatok, hogy uton van egy csomag ami ki tudja merre jar... Konyorgom 2015ot irunk, dhl kovethetoen elhozza par nap alatt.

Ezek szamomra nem felfoghato dolgok.
Boss81
MIUI Tag
MIUI Tag
11

Medálok

mdav88 írta:Ph forumrol ide mutogatnak, hogy beszeljuk meg, de nem lattam, hogy brszelgetes lenne. Szivesen meghallgatnam, hogy az eddigi hozzaszolasok alapjan valtozott-e valami. Kerlek benneteket, ittenieket, follyatok bele a beszelgetesbe. Koszonom.

Valóban nem lenne rossz ha kapnánk visszajelzést , ti kértétek hogy itt vitassuk meg , megtettük , ötleteltünk , véleményeket nyilvánitottunk , szerintem annyi nekünk is kijár hogy nyilatkoztok , és elmondjátok ti is a véleményeteket , észrevételeiteket , döntéseteket . ^:)^
Boss81
MIUI Tag
MIUI Tag
11

Medálok

mdav88 írta:Ph forumrol ide mutogatnak, hogy beszeljuk meg, de nem lattam, hogy brszelgetes lenne. Szivesen meghallgatnam, hogy az eddigi hozzaszolasok alapjan valtozott-e valami. Kerlek benneteket, ittenieket, follyatok bele a beszelgetesbe. Koszonom.

Valóban nem lenne rossz ha kapnánk visszajelzést , ti kértétek hogy itt vitassuk meg , megtettük , ötleteltünk , véleményeket nyilvánitottunk , szerintem annyi nekünk is kijár hogy nyilatkoztok , és elmondjátok ti is a véleményeteket , észrevételeiteket , döntéseteket . ^:)^
Válasz küldése

Vissza: “MIUI Hírek”