Nem vak vagyok, hanem hülye....
Nyilván meg tudtam állapítani melyik-melyik...
Nyilván jobban érdekelt volna az összehasonlításban, hogy melyiken milyen ROM volt, meg mondjuk egy 4G teszt, mint az hogy melyiknek milyen a képernyő színárnyalata...

Valószínűleg azért, mert a gyártási folyamat során nem tudnak azonos minőségű processzorokat előállítani. A gyengébbekből lesznek az M jelűek. Ez jól bevált stratégia a PC-s (CPU, GPU) világban...Gyurcimurci » Ma, 15:02 írta:Ezek szerint semmiben. Csak a leggyengébb és a legerősebb játszik. Valami trükközés van ezzel. Másrészt nem értem a mediateket sem, minek kellet ezzel a butítással b@szakodni, mikor ugyanaz a vas mindkettő.Milestone2 » 3 perccel ezelőtt írta:Akkor másképp kérdezem. Miben van sima CPU?
Mert a mostani leírásod alapján M-es mindkét 16 gigásban, T-és a 32 Gigásban...

Mi volt rajta, és mi lett rajta, mármint verziószámot tekintve.Robi » Ma, 15:41 írta:Sziasztok!
A Redmi Note telefonom után boldog tulajdonosa lettem a Redmi Note 2 Prime telefonnak. Kínából rendeltem, vámmal, ÁFÁ-val együtt kaptam meg, de ez nagyjából be is volt kalkulálva. Frissítettem, ahogy javasolják is. Azt tudomásul vettem, hogy egyenlőre nincs magyar nyelv, viszont a frissítés után nem látja az 5GHz sávot a routeren (a változatosság kedvéért Xiaomi routerem van, kétsávos). Elötte biztos, hogy mindkét sávot mutatta és rá tudtam csatlakozni az 5GHz.re. Egyébként maximálisan meg vagyok elégedve, mindenkinek csak ajánlani tudom. Ötlet?

En leadom a szerelest, mert irt mindenki annyi dolgot. Amit kibogoztam szerintem, hogy fuggetlenul hogy td vagy fdd lte, szoftvercsere utan a td is tud fdd-t. A 3g-t mindegyik tudja mindket kartyat. Ugye mivel vodas vagyok az a fontos, a 4g annyira nem.Milestone2 írta:Nem is vettem annak...!
Egész délelőtti nyomozásunk után, aki nem tudja eldönteni milyet vett, az "azonnal adja le a szerelését"!

Csak szerintem sárgább az FDD kijelzője?Francii » Ma, 14:42 írta: