Kérdések, válaszok, megoldások
-
Sekypapa
- MIUI Tag

- 11
- Telefonom: Xiaomi Redmi Pro
- Kapcsolat:
-
Medálok
Re: Kérdések, válaszok, megoldások
Az Mi verificationt hogyan tudom működésre bírni? Letöltöttem az appot telóra, majd elindítottam és vártam a weblapon az eredményt - de nem tölti be csak checking pörög. Próbáltam chromeból, firefoxból, ie-ből - de semmi. Mobilnettel / wifivel is, de nem tölt be.
广交友,无深交(guǎng jiāo yǒu,wú shēn jiāo) -A friend to everybody is a friend to nobody.
-
Gyurcimurci
- MIUI Tag

- 10
- Telefonom: Xiaomi Redmi Note 4G
Firefoxból nekem sem ment, viszont chrome-val igen. Viszont elég sokáig kell várni, perceket.
-
kzsolt4444
- MIUI érdeklődő

- 11
- Telefonom: Xiaomi Redmi Note 3
- Kapcsolat:
Sziasztok!
Sajnos rengeteg a komment, és nem szeretném mindet visszaolvasni, így inkább megkérdem.
Van e, vagy ha nincs, akkor mikor lesz magyar miuiV7 a Redmi note 2-köz?
Köszönöm!
Szerk:
Azthiszem ezen topic elején láttam, hogy egy Redmi note 2 (NONprime) tulajdonos lefuttatott egy Antutu benchmarkot, és 49000 pontot kapott. És csodálkoztak is utánna, hogy jobb mint az elvárt érték.
Nekem sikerült egy PRIME verziót beszereznem, ami a youtubes tesztek alapján 50 akár 52e pontot kellene elérjen, ehelyett, "csak" 47XXX et kapok. Mi lehet ennek az oka?
A tesztet szobahőmérsékleten végeztem, 100% os akkuval performance akku módban. A teszt előtt nem ment semmi 3d-s alkalmazás.
Sajnos rengeteg a komment, és nem szeretném mindet visszaolvasni, így inkább megkérdem.
Köszönöm!
Szerk:
Azthiszem ezen topic elején láttam, hogy egy Redmi note 2 (NONprime) tulajdonos lefuttatott egy Antutu benchmarkot, és 49000 pontot kapott. És csodálkoztak is utánna, hogy jobb mint az elvárt érték.
Nekem sikerült egy PRIME verziót beszereznem, ami a youtubes tesztek alapján 50 akár 52e pontot kellene elérjen, ehelyett, "csak" 47XXX et kapok. Mi lehet ennek az oka?
A tesztet szobahőmérsékleten végeztem, 100% os akkuval performance akku módban. A teszt előtt nem ment semmi 3d-s alkalmazás.
- kovbandi
- Beta tesztelő

- 11
- Telefonom: Xiaomi Mi5
-
Medálok
38 komment nem sok... Es erdemes vegigolvasni, mert sok hadznos infot tudsz meg
Tapatalk-kal küldve az én HM 1S-el
Tapatalk-kal küldve az én HM 1S-el
[center]Xiaomi felhasználók kötelező olvasmányai:
Tudásbázis
Gyakran Ismételt Kérdések
Xiaomi MI5[/center]
Tudásbázis
Gyakran Ismételt Kérdések
Xiaomi MI5[/center]
-
kzsolt4444
- MIUI érdeklődő

- 11
- Kapcsolat:
38 komment? De hisz 38 oldal van 
A sima redmi note 1 forumban naprakész voltan, pedig ott több oldal van. Most nincs annyi időm, és energiám, hogy végigolvassam. Ha valaki az információ birtokában van, pár másodperc idejével kiválthatja az én akár órás keresési időmet.
Ez nem parancs volt, csak kérés, hátha van valaki olyan jólelkű
A sima redmi note 1 forumban naprakész voltan, pedig ott több oldal van. Most nincs annyi időm, és energiám, hogy végigolvassam. Ha valaki az információ birtokában van, pár másodperc idejével kiválthatja az én akár órás keresési időmet.
Ez nem parancs volt, csak kérés, hátha van valaki olyan jólelkű
- mumin007
- Beta tesztelő

- 11
- Telefonom: Redmi Note 13 Pro 5G
- megköszönte: 1 alkalommal
Medálok
Igaz. Az Antutu szintetikus teszt itt olyan, mint a 3DMark a Windowson. A valós, mindennapos használat sokkal reálisabb képet fest egy telefon használhatóságáról...
Egyébként, a magyar nyelvet is tartalmazó MIUI remélhetőleg nem túl sokára elérhető lesz. Vagyulának hamarosan meglesz a teszt készüléke, miután hozzá foghat a kínai rom átalakításához. De a pontos időpontot még nem ismert.
Egyébként, a magyar nyelvet is tartalmazó MIUI remélhetőleg nem túl sokára elérhető lesz. Vagyulának hamarosan meglesz a teszt készüléke, miután hozzá foghat a kínai rom átalakításához. De a pontos időpontot még nem ismert.
Redmi Note 13 PRO 5G (garnet) - xiaomi.eu HOS1.0.8.0.UNRCNXM A14
-
Gyurcimurci
- MIUI Tag

- 10
- Telefonom: Xiaomi Redmi Note 4G
kzsolt4444 » Ma, 13:11 írta:Sziasztok!
Köszönöm!
Szerk:
Az enyém volt az a note 2 ami a 49 ezret futotta. A régi 6.6.7.0-ás MIUI 6 firmware volt rajta. Az újabb 5.9.11 MIUI 7 verziókkal már csak nyögve csinált 46 ezret. Aztán én is átcseréltem egy prime-ra, abból is kihoztam 49 800-at, az újabb MIUI 7 verzióval is, de a régivel tuti befutotta volna az 52 ezret.
A probléma hogy abban a régi romban se gapps, se multilanguage, csak kínai és angol, na meg egy csomó krixkrax progi.
magyar lesz rá, az oldal tulajai fejlesztik, de miui 7 alapokon, tehát a lassabb rommal.
Egyébként az is eképzelhető hogy maga a sok goglis sz@r lassítja le.
Még nem néztem meg van e külömbség a két kernel közt, lehet hogy nincs is.
-
kzsolt4444
- MIUI érdeklődő

- 11
- Kapcsolat:
Na, köszönöm, maximálisan kielégítő volt a válaszod!
Jár a plussz pont, meg a keksz
Jár a plussz pont, meg a keksz
-
alexalegjobb
- MIUI látogató

- 10
- Telefonom: Xiaomi Mi 9 SE
Ezt láttátok?
ezek a telfonok frissülnek android 6.0-ra
http://pcworld.hu/szoftver/ezek-az-okos ... ow-ra.html
http://pcworld.hu/szoftver/ezek-az-okos ... ow-ra.html
-
kzsolt4444
- MIUI érdeklődő

- 11
- Kapcsolat:
Éppen percekkel ezelőtt néztem ezt a listát valamelyik weboldalon én is, és örültem neki.
Bár nem tetszik, hogy a Redmi note 2 höz nincs kiemelve külön a (prime) verzió, a "sima" redmi 2 nél pedig ott van külön a (prime) verzió is megemlítve. De mivel a note 2 és note 2 prime hardverileg azonos, csak kicsit emelt órajeleken dolgozik, így feltételezem ezért nem is említették külön.
Egyébként öröm volt látni ezt, de hogy a miui mikor teszi rá a kezét, alakítja át, publikálja, és még ezek után a magyar srácok mikor készítik el a magyar verziót, úgy gondolom, hogy bőven van időnk
Egyébként 1-2 infót tud valaki, hogy mitől lesz jobb a 6.0 a jelenlegi 5.0.2 es miui-mhoz képest?
Bár nem tetszik, hogy a Redmi note 2 höz nincs kiemelve külön a (prime) verzió, a "sima" redmi 2 nél pedig ott van külön a (prime) verzió is megemlítve. De mivel a note 2 és note 2 prime hardverileg azonos, csak kicsit emelt órajeleken dolgozik, így feltételezem ezért nem is említették külön.
Egyébként öröm volt látni ezt, de hogy a miui mikor teszi rá a kezét, alakítja át, publikálja, és még ezek után a magyar srácok mikor készítik el a magyar verziót, úgy gondolom, hogy bőven van időnk
Egyébként 1-2 infót tud valaki, hogy mitől lesz jobb a 6.0 a jelenlegi 5.0.2 es miui-mhoz képest?