[ROM] MIUIHU V8 6.9.15 Az utolsó :(

porfogo
MIUI érdeklődő
MIUI érdeklődő
11
Telefonom: Xiaomi Redmi Note 4G

Re: [ROM] NOTE 4G MIUIHU V6 5.7.2

Hozzászólás Szerző: porfogo »

Ezt egyáltalán nem *********nak írtam, csak ptóbáltam megoldást találni a dolgokra. Amikor elösször kérdeztem ezt nem tudtad volna leírni ? Annyira nagyra vagytok a romotokkal , aztán ha valaki valami hibát jelenteni mer , le van harapva a feje... De mivel "fejlesztői" cucc ról beszélünk elófordulnak hibák, és elő is fognak, de ha ezeket nem jelezzük felétek akkor úgy is marad minden. Nektek ez így jó , nektek működik, a többiek meg le vannak szarva. Nem tudom mi köze lehet ennek az animációkhoz, én csak annyit tudok, hogy felraktam az ugyan olyan verziójú multit, és láss csodát működik...ennyi a történet az én szemszögemből. Az megy hogy ilyen hangnemben válaszolsz, tükrözi hogy nem bírod a kritikát, meg vagy győződva róla hogy amit csinálsz az tökéletes, segítek : Sose lesz az ! Számos magyaritási projektben vettem / veszek részt én is, viszont én építek a user-ek vélenényére, mert az alapján lesz egyre jobb amit csinálok. Nem volt ebbe semmi lehúzás stb... Leírtam amit látok ( még csak nem is bunkón ) , elvégre erre van a fórum nem ?
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára peanar 2015.07.09. 21:27-kor.
Ok: Szólásszabadság van, mindenki leírhatja a véleményét, de arra kérnélek titeket, hogy ez kúlturált formában tegyétek, mellőzve a csúnya szavakat! Köszönöm: peanar
rajen
Adminisztrátor
Adminisztrátor
12
Telefonom: Xiaomi 13
 megköszönte: 21 alkalommal
 megköszönték: 62 alkalommal

Medálok

Hozzászólás Szerző: rajen »

Felettéb sajnálom, hogy a nagy vigyorgós fej pont az ellenkezőjét váltotta ki belőled, gondoltam hangsúlyozza, hogy nem gondolom komolyan. A másik probléma a szöveggel, hogy több féle képen lehet elolvasni, így ugyan az a szöveg lehet bunkó, kedves, arrogáns, vicces, stb. Kár hogy ennyire félreértettél, ha ismernél engem és a munkám, amit eddig tettem és még tenni fogok a közösségért, nem jönnél ilyen gyerekes sértődöttséggel.

A hibát már pár helyen, többed magammal átbeszéltük, eu és kínai fórumon is. Próbálunk utána járni, a háttérben folyik a munka, ne aggódj!

A másik, miközben megírtam a posztot, te már törölted a sajátod felét. Talán akartam is kicsit ilyen lenni...
MIUI Magyarország Igazgató Úr =)) SZABÁLYZAT
PÜ-t csak akkor ha nagyon nagy a baj! Minden mást a fórumba! THX
Hívj meg egy kávéra, hogy jobban menjen a meló!
XDEV - Fejlessz, tedd közzé, tarts kapcsolatot
Gamelot - Játsz, ha unatkozol
porfogo
MIUI érdeklődő
MIUI érdeklődő
11

Igen , mivel közbe teszteltem tovább, és mivel nem akartam valótlant állítani, így az alkalmazás törlős animációs részt töröltem. Mivel az a multiban se működik. Más felöl meg nem aggódok :D , egyszerűen nem használom tovább, elvagyok én a multival, az ottani fórumon legalább nem vagyok leugatva mindíg. Lehetek én akármilyen udvarias veletek, folyton csak a bunkóság köszön vissza. Nem vitatom hogy sok munkátok van a dologba , és tudom milyen rossz mikor ezt valaki kritizálja, de ezt meg kell tanulni kezelni, ez is a munka folyamat része, hogy, hogy tudom kezelni a felhasználói kritikákat. Továbbá senki nem kényszerít rá hogy csináld, én pedig ilyen gyökér hozzáállással köszönöm de nem kérek a munkádból.

Az meg hogy azt se tudod mi hogy van... Azt állítottad hogy a global-ban ki van kapcsolva a blur ( kiderült hogy mégsem) , tehát csak a Hu-ban van ilyen gond , én ezt közzé tettem mint észrevételt , erre jött a gúnyolódásod... Na most akkor ki a gyerekes , " Fő igazgató úr " ?
rajen
Adminisztrátor
Adminisztrátor
12

Medálok

Olvasod is amit írok, vagy ez fizetett hozzászólás volt? :D
Kínai fórumra légy szíves felmenni és rákeresni. 4-5 topik lett nyitva ezzel a problémával. Nem CSAK nálunk van a hiba!
Senki nem kötelez, hogy milyen romot tegyél fel, szíved joga mit használsz, csak fikázás előtt nézz utána, nehogy valótlant állíts!
rajen
Adminisztrátor
Adminisztrátor
12

Medálok

Re: [ROM] NOTE 4G MIUIHU V6 5.7.9

NOTE 4G MIUIHU V6 5.7.9 Letölthető
bemegy
MIUI látogató
MIUI látogató
11
Telefonom: Xiaomi Redmi Note

Hozzászólás Szerző: bemegy »

Észrevételeim :
1.Bekapcsológomb hosszan --> újraindítás --> Recovery.. Nekem nem működik, visszalép a fő képernyőre mintha semmi sem történt volna.
2.Zenelejátszó widgetben nem lehet a rádiót el indítani, hiába jelzi, hogy megy, nem hallani a fülhallgatóban semmit. Majd csak ha az FM Rádió alkalmazásban kapcsolom be.
3.Lásd a képet.

Illetve hatalmas pozitívum, hogy a memóriakezelés nagyon sokat fejlődött. Az utóbbi időben sosem volt még ilyen kiváló.
Köszönöm! :)
rajen
Adminisztrátor
Adminisztrátor
12

Medálok

Köszi a visszajelzést, megsasoljuk mit baltáztunk el!
porfogo
MIUI érdeklődő
MIUI érdeklődő
11

A ram kezelés a multi rom érdeme, valamint abba nincs ennyi bug . :) Töltsétek azt, jobban jártok vele. ;)
vagyula
Adminisztrátor
Adminisztrátor
12
Telefonom: Xiaomi MiNote Pro

Medálok

Hozzászólás Szerző: vagyula »

Értem én a viccet
De mi nem a multibol dolgozunk,hanem a kínaibol,ahogy a multi is.Ha ott jó a ramkezelés,mindenhol jó.
peanar
MIUI imádó
MIUI imádó
12
Telefonom: Xiaomi Mi4

Medálok

Hozzászólás Szerző: peanar »

porfogo »

Mint ahogy vagyula kolléga is írta, az alap rom ugyan az, így ha a miuihu romnak rossz a ram kezelés, akkor a multi romban is az, vagy fordítva ;)
Ha találtál benne bugokat, azt oszd meg velünk, mint ahogy azt bemegy » Ma, 15:59 fórumtárs is tette, akinek köszönjük az észrevételeit ^:)^
Mobil:
System1:
System2:
CWM:
TDB:
Válasz küldése

Vissza: “Redmi Note 4G”