[ROM] MIUIHU V8 6.9.15 Az utolsó :(

joff
MIUI látogató
MIUI látogató
11
Telefonom: Xiaomi Mi Mix 2
Medálok

Re: [ROM] NOTE 4G MIUIHU V6 5.7.2

Hozzászólás Szerző: joff »

rajen » Ma, 19:57 írta:
joff » Ma, 13:19 írta:Automatikus frissitésem bekapcsolva... ( Előző hsz.ben írtam sikeres v6 5.7 frissités sikeréről) Meglepődve vettem észre,hogy az autofrissítés..5.7. Szlovák oldalról jött... ? Hogy állithatom be a Magyar oldalt?? A készüléket..az Extremdigitalnal vásároltam ( az meg Szlovák cég..ha jól tudom..)
Milyen szlovák oldalról? Multi vagy magyar rom van fen rajta?
Bocsi ..elírtam... "írtam sikeres v6 5.7 frissités " xiaomi.eu_multi_dior_5.6.25_v6-4.4.

Az oldal: MiMiui czech&slovak.
peanar
MIUI imádó
MIUI imádó
12
Telefonom: Xiaomi Mi4

Medálok

Hozzászólás Szerző: peanar »

Ez multi rom, így a rá érkező frissítések is multi romok lesznek!
Tudásbázisban leírtak alapján telepíts fel egy miuihu romot, így majd a következő frissítés a miuihu-s frissítés lesz!
Mobil:
System1:
System2:
CWM:
TDB:
porfogo
MIUI érdeklődő
MIUI érdeklődő
11
Telefonom: Xiaomi Redmi Note 4G

Hozzászólás Szerző: porfogo »

Sziasztok ! Szeretném vissza jelezni felétek a hibákat amiket találtam : A wifi-hotspot kikapcsol ( rendszertelenül ) , valamint vannak stabilitási gondok . Laggol a homescreen stb... Ez a multi rom eléggé gyenge eresztés lett ilyen téren, mert gondolom nem a HU verzió okozza ezeket. Persze vannak újdonságok amik nagyon jók, de ezt a belassulást kb. minden harmadik verziónál tapasztalom, aztán az újabb persze megoldja.
vagyula
Adminisztrátor
Adminisztrátor
12
Telefonom: Xiaomi MiNote Pro

Medálok

Hozzászólás Szerző: vagyula »

Esetleg próbáld meg a miuihu verzíót,legrosszabb esetben a hivatalos kiadást.Ha azokban is jelen van a hiba,akkor a kínai barátaink munkájában bízunk,hogy javítani fogják mielőbb.
porfogo
MIUI érdeklődő
MIUI érdeklődő
11

Ja nem úgy, miuihu-van nekem ( csak azt gondolom a multi alapján csinálod ). Így a multi hibái átjönnek ide is. De most érdekes módon magához tért 1-2 cash törlés után ( lehet nálam volt valami ). Annyi még, hogy tudsz-e valami megoldást a blur effekt hiányára a gyors kapcsolóknál ? Ez a szürke kikészít ...tudom hogy a multiban b***ták el, de valahogy csak vissza lehet mókolni. :)
rajen
Adminisztrátor
Adminisztrátor
12
Telefonom: Xiaomi 13
 megköszönte: 21 alkalommal
 megköszönték: 62 alkalommal

Medálok

Hozzászólás Szerző: rajen »

Nem! Az elmosódás a kínai romban van, a global romban van kikapcsolva. A multi és mi is a global romból dolgozunk, mert azt tudjuk átalakítani miuihu-ra. A kínai romban egyre több a biztonság és jó pár alkalmazást nem tudunk magyarra lefordítani.
MIUI Magyarország Igazgató Úr =)) SZABÁLYZAT
PÜ-t csak akkor ha nagyon nagy a baj! Minden mást a fórumba! THX
Hívj meg egy kávéra, hogy jobban menjen a meló!
XDEV - Fejlessz, tedd közzé, tarts kapcsolatot
Gamelot - Játsz, ha unatkozol
Sanyci
MIUI érdeklődő
MIUI érdeklődő
11
Telefonom: Xiaomi Redmi 3

Hozzászólás Szerző: Sanyci »

porfogo » Ma, 21:57 írta:Ja nem úgy, miuihu-van nekem ( csak azt gondolom a multi alapján csinálod ). Így a multi hibái átjönnek ide is. De most érdekes módon magához tért 1-2 cash törlés után ( lehet nálam volt valami ). Annyi még, hogy tudsz-e valami megoldást a blur effekt hiányára a gyors kapcsolóknál ? Ez a szürke kikészít ...tudom hogy a multiban b***ták el, de valahogy csak vissza lehet mókolni. :)
Nem teljesen értem ezt a szürke dolgot, minden héten frissítek (igaz MULTI-t), utána wipecache, de nálam maradt a blur... (gondolom az értesítősáv lehúzásáról beszélsz, ahol nekem szépen elhalványul a háttér, miközben lehúzom a "függönyt")
prigero
MIUI Tag
MIUI Tag
11
Telefonom: Xiaomi Mi3

Medálok

Hozzászólás Szerző: prigero »

Hát ez furcsa... Akkor mégsem mindenkinek szürke. Ezt mondjuk nem értem mért. Lehet, hogy telefontól is függ?
porfogo
MIUI érdeklődő
MIUI érdeklődő
11

Meg mondom én : az hogy ezt nem kivették, ha nem ez egy bug... Ami csak a miuihu romba van benne. Most raktam fel multit...itt nekem is jó . :)
rajen
Adminisztrátor
Adminisztrátor
12
Telefonom: Xiaomi 13
 megköszönte: 21 alkalommal
 megköszönték: 62 alkalommal

Medálok

Hozzászólás Szerző: rajen »

Aham, ezt jól megoldottad Sherlock! Akkor miért panaszkodnak eu és kínai fórumon is, hogy eltünt náluk is? Lehet magyar romot használnak? :D
Fura, hogy app törléskor nálam megvan az effekt(mi3, redmi2). Talán meg kellene próbálni az akkumulátor beállításoknál a rendszeranimációkat ki/be kapcsolni, közben újraindítani a telefont.
MIUI Magyarország Igazgató Úr =)) SZABÁLYZAT
PÜ-t csak akkor ha nagyon nagy a baj! Minden mást a fórumba! THX
Hívj meg egy kávéra, hogy jobban menjen a meló!
XDEV - Fejlessz, tedd közzé, tarts kapcsolatot
Gamelot - Játsz, ha unatkozol
Válasz küldése

Vissza: “Redmi Note 4G”