MiKey 3.0.1 (frissítve: 1.17)
- peanar
- MIUI imádó

- 12
- Telefonom: Xiaomi Mi4
-
Medálok
- ZOK
- MIUI rajongó

- 12
- Telefonom: Xiaomi Mi8
-
Medálok
Re: MiKey 1.3 (frissítve: 05.11)
Applikáció indításnál nehezen szedi magát össze.. várni kell másodpercelet rá.. persze ígyis hamarabb indul mint feloldani meg kikeresni és indítani.. A kapcsolás ritmusát eltalálni nehéz.
Sent from my MI 3W using Tapatalk
- vagyula
- Adminisztrátor

- 12
- Telefonom: Xiaomi MiNote Pro
-
Medálok
- ZOK
- MIUI rajongó

- 12
- Telefonom: Xiaomi Mi8
-
Medálok
Re: MiKey 1.41 (frissítve: 05.19)
Nicsezzel baj.. főleg ha beszéli valaki a kínait.. minden kínai benne..

- vagyula
- Adminisztrátor

- 12
-
Medálok
- peanar
- MIUI imádó

- 12
- Telefonom: Xiaomi Mi4
-
Medálok
Nálam is hungarikum, köszi a fordítást :miuilike:
Mobil:
System1:
System2:
CWM:
TDB:
System1:
System2:
CWM:
TDB:
-
fr33r3g
- MIUI látogató

- 12
- Telefonom: Xiaomi Mi2S
Kösz a fordítást!!! :oke:
Nekem mi2s-em van. Kérdésem az lenne, hogyha pl. hangfelvételt állítok be, és a visszajátszást a gyári zene alkalmazással csinálom akkor nekem a mikey bezavarodik, mivel ezután mindig az aktuális zenét akarja lejátszani ha a mikey-t benyomom.
Nekem elég megbízhatatlanul működik, ha használata után más program elindul v. elindítok akkor utána nem akar kapcsolni, ha elindítom a mikey programot utána megint jó lesz. A programon belül már beállítottam, hogy memóriában maradjon, illetve a miui feladat kezelőjébe lelakatoltam, hogy ne lője ki, de mégse működik tökéletesen.
Másnak volt hasonló?
V1.4.2 multi http://www.miui.cz/viewtopic.php?f=157& ... 1c53d10293
Nekem mi2s-em van. Kérdésem az lenne, hogyha pl. hangfelvételt állítok be, és a visszajátszást a gyári zene alkalmazással csinálom akkor nekem a mikey bezavarodik, mivel ezután mindig az aktuális zenét akarja lejátszani ha a mikey-t benyomom.
Nekem elég megbízhatatlanul működik, ha használata után más program elindul v. elindítok akkor utána nem akar kapcsolni, ha elindítom a mikey programot utána megint jó lesz. A programon belül már beállítottam, hogy memóriában maradjon, illetve a miui feladat kezelőjébe lelakatoltam, hogy ne lője ki, de mégse működik tökéletesen.
Másnak volt hasonló?
V1.4.2 multi http://www.miui.cz/viewtopic.php?f=157& ... 1c53d10293
- vagyula
- Adminisztrátor

- 12
-
Medálok
Re: MiKey 1.5 (frissítve: 05.26)
Az 1.4.2-ben nem volt fordítani való szövegrész.
Nálam:
Ha pl.fényképezés van beállítva valamelyik elérésre, és törlöd a képet, akkor utána egy fekete kép jelenik meg.Ez is bug.
Kicsit lassúcska igen,kissé nehéz eltalálni a ritmust, de ha sikerül belőni egész jól használható.
Egyébként frissült 1.5.0re Link az első hozzászólásnál.
Nálam:
Ha pl.fényképezés van beállítva valamelyik elérésre, és törlöd a képet, akkor utána egy fekete kép jelenik meg.Ez is bug.
Kicsit lassúcska igen,kissé nehéz eltalálni a ritmust, de ha sikerül belőni egész jól használható.
Egyébként frissült 1.5.0re Link az első hozzászólásnál.
-
fr33r3g
- MIUI látogató

- 12
- Telefonom: Xiaomi Mi2S
Gyors vagy, mint atom. 
Az 1.5-t felraktam kínai nyelven "szuper volt" de a hiba továbbra is fennáll. Ha háttérbe kerül a MiKey akkor egy idő után bealszik és nem reagál semmire. Ha előtérben van akkor jól működik, de így nem sok értelme van. Lehet, hogy jobb hatásfokkal üzemelne, ha a statusbar-on fixen láthatóvá lehetne tenni, mert akkor nagyobb lenne a prioritása. Legalábbis ha a hangrögzítést bekapcsolom, akkor a statusbar-ra kirakja a kis mikrofont, ha az értesítő sávból nem törlöm akkor ha bealszik a telefon utána is jól működik, egy ideig amig a fényképezőt nem aktiválom utána megint gebasz. Fordítva működik 1.5 alatt a fókuszálás és a rezgés ha szürke a csúszka akkor be van kapcsolva, ha sárga akkor ki van kapcsolva. Ez nagyon nem kóser így nekem.
Az 1.5-t felraktam kínai nyelven "szuper volt" de a hiba továbbra is fennáll. Ha háttérbe kerül a MiKey akkor egy idő után bealszik és nem reagál semmire. Ha előtérben van akkor jól működik, de így nem sok értelme van. Lehet, hogy jobb hatásfokkal üzemelne, ha a statusbar-on fixen láthatóvá lehetne tenni, mert akkor nagyobb lenne a prioritása. Legalábbis ha a hangrögzítést bekapcsolom, akkor a statusbar-ra kirakja a kis mikrofont, ha az értesítő sávból nem törlöm akkor ha bealszik a telefon utána is jól működik, egy ideig amig a fényképezőt nem aktiválom utána megint gebasz. Fordítva működik 1.5 alatt a fókuszálás és a rezgés ha szürke a csúszka akkor be van kapcsolva, ha sárga akkor ki van kapcsolva. Ez nagyon nem kóser így nekem.
- vagyula
- Adminisztrátor

- 12
-
Medálok
Jönnek a javítások, finomítások folyamatosan:
Elérhető a MiKey 1.5.1.
Elérhető a MiKey 1.5.1.