Tapasztalatok,Nehézségek,Megoldások

hriska
MIUIHU Grafikus
MIUIHU Grafikus
12
Telefonom: Xiaomi Mi Mix 2

Medálok

Re: Tapasztalatok,Nehézségek,Megoldások

Hozzászólás Szerző: hriska »

csireg » 2015.07.01. 20:21 írta:Sziasztok!

Most váltottam Mi2S-ről (V5) Mi4-re (V6) és hát szokni kell úgy érzem elég sok mindent.
Az egyik ami viszont nagyon hiányzik (de lehet, hogy csak nem találom a beállítást) az az, hogy legyen popup window sms-nek. Jó volt korábban, hogy csak felugrott az ablak lezárt telefonnál is (pl egy otp password miatt kapott sms) és miután beírtam már törölhettem is az sms-t, nem kellett telót feloldani, majd pötyögni és lezárni.
Másik, hogy amikor hívnak, akkor nem jelenik meg a hívóhoz rendelt kép. Legalábbis ide sem találtam beállítást.

Ezeket valahol be lehet még állítani, hogy legyenek ilyenek?
5.6.25 van fenn.

Köszi
Üdv: csireg
Beállítások-Etesítések-Alkalmazások értesítése és itt kapcsold be azoknál az alkalmazásoknál amikre szeretnéd....
2x4-es óra wigetek
Kép Kép
Lessetek be,hátha.... :-)
petrot
MIUI rajongó
MIUI rajongó
12
Telefonom: Xiaomi Mi4

Medálok

Hozzászólás Szerző: petrot »

A képernyős kérdésem tárgytalan, beállítottam feloldómintát.. [SMILING FACE WITH OPEN MOUTH]

Tapatalk-kal küldve az én MI 4W-el
csireg
MIUI látogató
MIUI látogató
12

Hozzászólás Szerző: csireg »

hriska » Ma, 09:27 írta: Beállítások-Etesítések-Alkalmazások értesítése és itt kapcsold be azoknál az alkalmazásoknál amikre szeretnéd....
Igen, de ez az értesítés. Amiről én beszélek az egy popup volt a V5-ben. Közben láttam külföldi fórumokon is sok panaszt erre. Ez szimplán megszűnt a V6-ban. Szóval akkor így tárgytalan. Bár nem értem, hogy egy jó fícsört miért kell totál törölni. Maradhatott volna és akit zavar az kikapcsolja.

vagyula
Adminisztrátor
Adminisztrátor
12
Telefonom: Xiaomi MiNote Pro

Medálok

Hozzászólás Szerző: vagyula »

Ezt a popupot váltotta fel az állapotsoron megjelenő értesítés.
Más:
A hivó képe nálam mindig az alapértelmezett google beállított képe,azt például teljesképernyőben jeleníti meg,ha hív.
heli0n
MIUI látogató
MIUI látogató
11

Hozzászólás Szerző: heli0n »

Üdv!

Egy olyan problémával nézek szembe, amit nem tudok eldönteni, hogy szoftveres vagy hardveres hiba okozhatja.
Nemrég vettem egy ilyen telefont, és azóta tesztelgetem, minden funkciója működik-e rendesen. Sajnos a videó felvételeknél a felvett hangminőség borzalmasan rossz. Nagyon magas a zajszint, kis sípolás is hallható a többi hang pedig nagyon halk, visszhangos is kicsit. A diktafon is halkan veszi fel a hangot, 1 méterről már szinte semmit sem rögzít.
Egyenlőre a SIM-et nem tudtam bele tenni, mert most állok szolgáltatóváltás előtt, és a régi SIM em a normál méretű, azt nem akarom leszabni. Próbálok majd egy kölcsön darabot beszerezni, és a telefonálást is kipróbálom, hogy ott is ilyen tüneteket produkál-e a beszédhangnál.

Eddig 2 ROM-ot próbáltam, a 5.7.2 MIUI V6, és az itt található full magyar legfrissebbet. CWM el lett felrakva a magyar, a másik alapból rajta volt egy frissítés után miután megvettem.

Ilyen típusú hibát tapasztalt-e már valaki? Ha nem milyen tesztmódszerekkel lehetne kiszűrni a hiba okát?

Köszi.

heli
petrot
MIUI rajongó
MIUI rajongó
12

Medálok

Hozzászólás Szerző: petrot »

Most, hogy írod, tényleg nem túl hangosak a videók.

Tapatalk-kal küldve az én MI 4W-el
csireg
MIUI látogató
MIUI látogató
12

Hozzászólás Szerző: csireg »

vagyula » 2015.07.05. 07:42 írta:Ezt a popupot váltotta fel az állapotsoron megjelenő értesítés.
Más:
A hivó képe nálam mindig az alapértelmezett google beállított képe,azt például teljesképernyőben jeleníti meg,ha hív.
Igen én is ezt találtam több forrásból. Sajnálom, mert így egy jelszavas vagy managment rendszer smst, 5x annyi idő és pötyögés kitörölni, mint korábban.
Lehet, hogy google képnél jó, viszont, ha az adott illetőnek nincs google képe és én rendelek mellé képet, akkor lehet, hogy nem megy. Legalábbis nálam mintha ez lenne.

w0odo0
MIUI látogató
MIUI látogató
11

Medálok

Hozzászólás Szerző: w0odo0 »

Sziasztok!

Pár napja van meg a telefon, tökéletesen megvagyok vele elégedve, ám a minap kipróbáltam fülhallgatón is(Xiaomi Piston 2).
Azt tapasztaltam, hogy nagyobb hangerőn elkezd zúgni, recsegni a lejátszás. Nem beszélhetünk a zene minőségéről, hisz az 320 kb/s és más eszközön nem így viselkedik...

Kerestem a neten megoldást erre, de nem igazán találtam semmi hasznosat, viszont kiderült, hogy sok-sok embernek ugyanilyen problémája van.

Ti mit tapasztaltatok? Valamivel esetleg tudtatok javítani a minőségen?
rajen
Adminisztrátor
Adminisztrátor
12
Telefonom: Xiaomi 13
 megköszönte: 21 alkalommal
 megköszönték: 62 alkalommal

Medálok

Hozzászólás Szerző: rajen »

Másik fülessel is fenn áll a probléma? Esetleg próbálj ki más zenelejátszókat, hátha a beépített nem birkózik meg a magas bitrátával.
MIUI Magyarország Igazgató Úr =)) SZABÁLYZAT
PÜ-t csak akkor ha nagyon nagy a baj! Minden mást a fórumba! THX
Hívj meg egy kávéra, hogy jobban menjen a meló!
XDEV - Fejlessz, tedd közzé, tarts kapcsolatot
Gamelot - Játsz, ha unatkozol
w0odo0
MIUI látogató
MIUI látogató
11

Medálok

Hozzászólás Szerző: w0odo0 »

Végül sikerült megoldanom! Leírom ide mit csináltam, hátha más is szeretne javítani a hangon:

(Egyébként Spotify Premiummal próbáltam először is a zenélést, sosem használtam a beépített zenehallgató modult.)

Találtam egy appot: Viper4Android
Miután adtam neki root jogot, képes voltam úgy beállítani az appot, hogy király legyen a hangminőség. Már nincs problémám nagy hangerőn sem a zenékkel.

Telepítés után a Super sound quality-t választottam, így az ahhoz tartozó drivert töltötte le.
Az alkalmazást hozzáadtam a kivételekhez, így sosem zárja be a tisztító az app.

Sok sikert másnak is! :)
Válasz küldése

Vissza: “Xiaomi Mi4”