MIUI6 5.5.29
- vagyula
- Adminisztrátor

- 12
- Telefonom: Xiaomi MiNote Pro
-
Medálok
Re: MIUI6 5.5.29
Note 4G-nél volt egy kis malör.
Kapcsold be nyugodtan,nem fog rá kínai frissítés jönni.
Kapcsold be nyugodtan,nem fog rá kínai frissítés jönni.
- Vandor78
- Beta tesztelő

- 12
- Telefonom: Xiaomi Redmi Note 3 Pro
-
Medálok
Sajna a Note 4G-re még mindig nem jó szerintem a rom frissítés amit felajánl. Szerencsére TWRP alatt nem is engedi fel, ez csak a MIUIHU-s verzióra igaz, a MULTI-ra nem tudom.
-
anzo
- MIUI látogató

- 11
- Telefonom: Xiaomi Redmi Note 4G
Sziasztok!
Az 5.5.29-es frissítés nem sikerült a legjobban.
Lezárt kijelzőnél véletlenszerűen többször elindul a zenelejátszó.
Az Android Wear órámmal nem tudom felvenni a hívást csak elutasítani.
Képernyőzárnál csak a kamera gyorsindítás működik.
Hirtelen ennyi.
Az 5.5.29-es frissítés nem sikerült a legjobban.
Lezárt kijelzőnél véletlenszerűen többször elindul a zenelejátszó.
Az Android Wear órámmal nem tudom felvenni a hívást csak elutasítani.
Képernyőzárnál csak a kamera gyorsindítás működik.
Hirtelen ennyi.
-
Gépötty
- MIUI érdeklődő

- 11
- Telefonom: Redmi 2
Én azt figyeltem meg, hogy a bejövő hívás akár öt-tíz másodpercig is csörög, mire a kijelzőn valami történne. Nemrég épp megnyitottam egy linket böngészőből, még nem töltődött be az oldal, mikor hívtak. Alaphangon tíz másodpercet vártam, hogy valami változzon a kijelzőn, aztán nyomtam egy vissza gombot, és amikor végre reagált rá, ott figyelt a tárcsázó (felvevő?) panel.
Ilyen is volt már korábban is, sőt olyan is, hogy már átváltott hangpostára a bejövő hívásom, de még mindig csak a tök fekete kijelzőt nézegettem, de mintha most még tovább tartana, hogy egyáltalán megkapjam a gombokat amivel fel tudom venni. Továbbmegyek, hiába vannak ott a gombok, hiába simogatom, néha egy csomó ideig nem történik semmi, mintha nem is érzékelne semmit. Roppant idegesítő, és ettől az egész annyira megbízhatatlannak érződik, hogy azt a kártyámat, amelyiken fontosabb dolgok miatt hívnak, inkább a jó öreg 6230i-ben használom.
Azt sem tudom, mikor lehetek türelmetlen, mert ha elkapkodom a nyomogatást, akkor amint észbekap, végrehajtja az összes addigi utasításom, akármi is volt az.
Ilyen is volt már korábban is, sőt olyan is, hogy már átváltott hangpostára a bejövő hívásom, de még mindig csak a tök fekete kijelzőt nézegettem, de mintha most még tovább tartana, hogy egyáltalán megkapjam a gombokat amivel fel tudom venni. Továbbmegyek, hiába vannak ott a gombok, hiába simogatom, néha egy csomó ideig nem történik semmi, mintha nem is érzékelne semmit. Roppant idegesítő, és ettől az egész annyira megbízhatatlannak érződik, hogy azt a kártyámat, amelyiken fontosabb dolgok miatt hívnak, inkább a jó öreg 6230i-ben használom.
Azt sem tudom, mikor lehetek türelmetlen, mert ha elkapkodom a nyomogatást, akkor amint észbekap, végrehajtja az összes addigi utasításom, akármi is volt az.
- rajen
- Adminisztrátor

- 12
- Telefonom: Xiaomi 13
- megköszönte: 21 alkalommal
- megköszönték: 62 alkalommal
-
Medálok
A weboldalról letöltheted az archív romokat.
MIUI Magyarország Igazgató Úr
SZABÁLYZAT
PÜ-t csak akkor ha nagyon nagy a baj! Minden mást a fórumba! THX
Hívj meg egy kávéra, hogy jobban menjen a meló!
XDEV - Fejlessz, tedd közzé, tarts kapcsolatot
Gamelot - Játsz, ha unatkozol
PÜ-t csak akkor ha nagyon nagy a baj! Minden mást a fórumba! THX
Hívj meg egy kávéra, hogy jobban menjen a meló!
XDEV - Fejlessz, tedd közzé, tarts kapcsolatot
Gamelot - Játsz, ha unatkozol
-
bozarjoska
- MIUI rajongó

- 12
- Telefonom: Xiaomi Mi3
Jó ez a zenevezérlés a zárképernyőn csak nem látom hogy mennyi az idő mert csak az értesítési sávon van apró betűvel 
ezzel lehetne valamit csinálni? pl még lejjebb tolni az egészet vagy kisebbre venni az albumborítót vagy esetleg ne legyen albumborító, szerintem az idő fontosabb
ezzel lehetne valamit csinálni? pl még lejjebb tolni az egészet vagy kisebbre venni az albumborítót vagy esetleg ne legyen albumborító, szerintem az idő fontosabb
-
Gépötty
- MIUI érdeklődő

- 11
- Telefonom: Redmi 2
Megint van egy észrevételem 
Órákon keresztül lógott töltőn a teló (Redmi2 811). Ugye azt már írtam, hogy hiába van bekapcsolva a töltés közben ébren marad funkció, lekapcsolja a villanyt, és lezárja a billentyűzet. Ez most bizonyítottan kiegészült azzal, hogy amikor kihúztam a töltőt, továbbra is világított a led. Volt már ilyen, de reprodukálni akartam: tényleg csak akkor veszi észre magát, kapcsolja ki a ledet, és csippant, hogy kihúztam a töltőt, amikor rányomok a bekapcsológombra. Ez az első esetben elég hamar történt, tegnap direkt vártam vele fél percet.
Azt is kipróbáltam az imént, hogy 98%-ról indítva a töltést, csak annyit várva hogy lezárjon a kijelző, a töltő kihúzása után minden teljesen rendben történik.
Órákon keresztül lógott töltőn a teló (Redmi2 811). Ugye azt már írtam, hogy hiába van bekapcsolva a töltés közben ébren marad funkció, lekapcsolja a villanyt, és lezárja a billentyűzet. Ez most bizonyítottan kiegészült azzal, hogy amikor kihúztam a töltőt, továbbra is világított a led. Volt már ilyen, de reprodukálni akartam: tényleg csak akkor veszi észre magát, kapcsolja ki a ledet, és csippant, hogy kihúztam a töltőt, amikor rányomok a bekapcsológombra. Ez az első esetben elég hamar történt, tegnap direkt vártam vele fél percet.
Azt is kipróbáltam az imént, hogy 98%-ról indítva a töltést, csak annyit várva hogy lezárjon a kijelző, a töltő kihúzása után minden teljesen rendben történik.
- Kinsiinoo
- Medálgyáros

- 11
- Telefonom: Xiaomi Mi 9T Pro
-
Medálok
-
any11
- MIUI látogató

- 12
- Telefonom: Xiaomi Mi 9 Pro
- Kapcsolat:
"Angol/kínai az Updater alkalmazással, multi/magyar weboldalunkról."
És mégis honnan? Honnan lehet letölteni és hol van leírva a menete?
(a magyar/multi nyelvek felrakásáról van szó)
És mégis honnan? Honnan lehet letölteni és hol van leírva a menete?
(a magyar/multi nyelvek felrakásáról van szó)
-
Kukika
- MIUI Tag

- 11
- Telefonom: Xiaomi Mi 9
Bocsánat de linket szabad hozzá kérni? 29-essel megint vacakol az ébresztő ami 22-vel teljesen jó volt.rajen » 2015.06.01. 19:57 írta:A weboldalról letöltheted az archív romokat.
Xiaomi Mi 9