Am én úgy tudom hogy xiaomi trlefonok alapbol rootoltak , root jogokat meg a biztonság app al tudsz osztogatni . Olyat olvastam ha ujabb verziot raksz fel akk simán update menüből kiválasztod a zip et , a többit azt csinalja. ( én is így csinaltam , és semmi probléma )
[ROM] MIUIHU V8 6.9.15 Az utolsó :(
-
porfogo
- MIUI érdeklődő

- 11
- Telefonom: Xiaomi Redmi Note 4G
Re: [ROM] NOTE 4G MIUIHU V6 5.5.1
Nagyon jó lett , szép munka köszi
külön jó hogy egyből telefonról tudok frissíteni .
Am én úgy tudom hogy xiaomi trlefonok alapbol rootoltak , root jogokat meg a biztonság app al tudsz osztogatni . Olyat olvastam ha ujabb verziot raksz fel akk simán update menüből kiválasztod a zip et , a többit azt csinalja. ( én is így csinaltam , és semmi probléma )
-
Klara
- MIUI érdeklődő

- 12
- Telefonom: Xiaomi Redmi Note 2
Nem kell megnyitni a csomagolt file-t sehol. Nevezd at update.zip-re es tedd a telefonod gyoker konyvtaraba PC-n keresztul.Kretov » Tegnap, 15:30 írta:Üdv!
Számít az a rom feltelepítésénél hogy rootolva van a telefonom vagy sem? Sajnos az alap file kezelő nem indul el így a frissítésen belül nem tudom megnyitni a csomagolt filet.
Amúgy tudom hogy nagyon buta kérdés és valószínűleg 1000* elhangzott. De mik a teendők a rom telepítése előtt? Múltkor csak a recoveryben elindítottam a romot, máshoz nem mertem nyúlni. Előre is köszönöm a választ!
Majd kikpacsolod, hangero fel+ bekapcsgommb a Mi logoig, itt elengeded oket - recoveryben vagy, kivalasztod az angolt.
Wipe cache, majd install update.zip, majd ismet wipe cache, majd reboot a recovery-n belul es fent is van.
- Kinsiinoo
- Medálgyáros

- 11
- Telefonom: Xiaomi Mi 9T Pro
-
Medálok
Minek bonyolítjátok túl ,hogy a recoveryben csináljátok??
Felesleges tánclépések sorozata...
-
Klara
- MIUI érdeklődő

- 12
- Telefonom: Xiaomi Redmi Note 2
Nekem nem bonyolult, en igy szoktam meg. A tobbi kinai gyaro keszulekenel bonyolult, nem ennel. Szerintem.
Abban igazad van, hogy updaterbol megegyszerubb.
Abban igazad van, hogy updaterbol megegyszerubb.
-
Kretov
- MIUI látogató

- 11
- Telefonom: Xiaomi Redmi Note
Sajnos kénytelen vagyok recoveryben csinálni mert a fájlkezelőt (amit az updater is használ) nem indítja el.Kinsiinoo » Ma, 10:19 írta:Minek bonyolítjátok túl ,hogy a recoveryben csináljátok??
-
amija12
- MIUI látogató

- 11
Sziasztok
Olyan problémám lenne ,hogy nagyon gyakran hiba üzenetet kapok hogy alkalmazások leállnak,most az MIUI V.6 5.5.1 van rajt.
Ha vissza szeretném rakni a MIUI V6 5.4.27-t vagy a (MIUI V6 5.3.27 ami még rajt van az sd kártyán) azt hogy tehetném meg ?
Vagy várjak az újabb verzióra,ami kb mire várható ? Ezt azért kérdem mert ugye vissza felé váltok verziót,azt még nem csináltam.
Olyan problémám lenne ,hogy nagyon gyakran hiba üzenetet kapok hogy alkalmazások leállnak,most az MIUI V.6 5.5.1 van rajt.
Ha vissza szeretném rakni a MIUI V6 5.4.27-t vagy a (MIUI V6 5.3.27 ami még rajt van az sd kártyán) azt hogy tehetném meg ?
Vagy várjak az újabb verzióra,ami kb mire várható ? Ezt azért kérdem mert ugye vissza felé váltok verziót,azt még nem csináltam.
- Digojr
- MIUI Szerviz

- 12
- Telefonom: Xiaomi Mi5
-
Medálok
Szia!
Egy full wipe ot megér a dolog.
Ha régebbi romot akarsz vissza rakni akkor úgy is kell a wipe...
Az újabb verzió péntek - szombat magaságában várható.
Egy full wipe ot megér a dolog.
Ha régebbi romot akarsz vissza rakni akkor úgy is kell a wipe...
Az újabb verzió péntek - szombat magaságában várható.
-
amija12
- MIUI látogató

- 11
Sziasztok
köszi a gyors választ akkor várok még vele addig csak carakodjon remélem megoldódnak ezek a problémák ,amúgy megvagyok elégedve a telefonnal
köszi a gyors választ akkor várok még vele addig csak carakodjon remélem megoldódnak ezek a problémák ,amúgy megvagyok elégedve a telefonnal
-
Gadhead
- MIUI rajongó

- 11
- Telefonom: Egyéb
-
Medálok
Nagyon várom már az új Romot.
Az összeomlásokkal még együtt tudok élni (SKI,Tisztító alkalmazás...), de az hogy kikapcsolt állapotban is merül a telefon az érdekes számomra. Automatikus ki és bekapcsolás van beállítva. Létezik ilyen?
Az összeomlásokkal még együtt tudok élni (SKI,Tisztító alkalmazás...), de az hogy kikapcsolt állapotban is merül a telefon az érdekes számomra. Automatikus ki és bekapcsolás van beállítva. Létezik ilyen?
- rajen
- Adminisztrátor

- 12
- Telefonom: Xiaomi 13
- megköszönte: 21 alkalommal
- megköszönték: 62 alkalommal
-
Medálok
Ekkor nem kapcsol ki a telefon minden funkciója, hisz mennie kell egy órának, ami az adott időpontban bekapcsolja a telefont. Emellett számos kis program fut és valószínűleg a kernel is, hogy ez megvalósuljon.
MIUI Magyarország Igazgató Úr
SZABÁLYZAT
PÜ-t csak akkor ha nagyon nagy a baj! Minden mást a fórumba! THX
Hívj meg egy kávéra, hogy jobban menjen a meló!
XDEV - Fejlessz, tedd közzé, tarts kapcsolatot
Gamelot - Játsz, ha unatkozol
PÜ-t csak akkor ha nagyon nagy a baj! Minden mást a fórumba! THX
Hívj meg egy kávéra, hogy jobban menjen a meló!
XDEV - Fejlessz, tedd közzé, tarts kapcsolatot
Gamelot - Játsz, ha unatkozol