MIUI6 5.4.17 Letölthető

MIUI heti frissítések listája, Kínai és Global romhoz
homann75
MIUI érdeklődő
MIUI érdeklődő
12
Telefonom: Xiaomi Redmi Note 6 Pro

Re: MIUI6 5.4.17 Letölthető

Hozzászólás Szerző: homann75 »

Sziasztok!

Folyt. köv.

Még 1 nap telt el és még mindig próbálkozom.
Terhelés és memóriakezelés terén.
Borzalmas a telefon memóriakezelése! X(
Van, hogy annyira belassul, hogy több másodperc kell a magához téréshez. volt, hogy fél perc múlva tudtam csak a zenelejátszót kikapcsolni.
iGO-ra visszatérve - mivel rengeteg memóriát fogyaszt, telefonálás közben is próbáltam és ugyancsak belassult a rendszer.
A hibák is ebből jöhetnek.
Letiltottam a háttérfolyamatokat, beállítottam a tevékenységek azonnali törlését és a memória optimalizálását is váltogattam.
Sok változást nem lehet észre venni, teljes tiltás esetén esetleg gyorsabb marad a telefon, de akkor is maradnak a memóriában alkalmazások, azokat sem törli, amiből kiléptem.

Jelzőhangok működnek, csak nem tudtam, hogy az emaileknél külön lehet állítani.

Valaki, aki jobban ért a dolgokhoz leírná, hogy mi mit befolyásol és milyen mértékben?

Zenelejátszónál - mindig az online résszel indít (ezt nem lehet megváltoztatni?) és ez több idő.
Otthon folyamatos a wifi kapcsolat, ezért ha zenét akarok hallgatni, ezt a kört végig kell járni. Ugyanez a galériánál is.

Szinkronizálás is rengeteg memóriát fogyaszt. Ekkor egy alkalmazás megnyitása ugyancsak belassít. (mem. max 40-50MB)

Összességében szép-szép, de majdnem használhatatlan ennyi belső memóriával és ezzel a rommal.

Persze, ha naponta, esetleg naponta többször újrainditjuk akkor elviselhető, meg ha csak telefonálásra használjuk és minden mást kikapcsolunk, letiltunk. De akkor már elveszti az okostelefonnak titulált mivoltját.

Hümmmm..... 8-}

Üdv. :)

ui: Ébresztőóra kétszer nem ébresztett, amikor hétfőtől-péntekig volt beállítva. Valamiért az ikonja is eltűnt
Megerősítve, hogy a gps jelet is elveszti.
Xiaomi Redmi Note 7 (4/64) - Rom: MIUI V10 Global Stabil - Kernel: Eredeti - Recovery: Eredeti + Amazfit Bip
koalaa
MIUI látogató
MIUI látogató
12
Telefonom: Xiaomi Redmi 1S

Hozzászólás Szerző: koalaa »

A telefonom használhatatlan MIUI ROM 5.4.17 -tel.Böngészés nagyon belassul, le is fagy.Gyári böngésző van fenn,mert a Chrome-mal nem tudtam netezni.Visszalépni több mp az oldalak közt.Alkalmazásokból kilépni sokszor csak várakozás után lehet.Tavaly szeptemberben vettem a telót itthon.Mindig frissítettem a következő romra.A mások által leírt hibákat nálam nem tapasztaltam.Az akksi wi-fi mellett gyorsan merül, de egyéb gond nincs vele.Azonban a gyári recovery nem engedi a visszaállítást Vagyula féle romra ,azt írja hogy nem találja az update filet.
szimat
MIUI Tag
MIUI Tag
12
Telefonom: Xiaomi Redmi Note 4

Hozzászólás Szerző: szimat »

Csak hogy erősítsem az elégedett felhasználók táborát. Nekem semmi gondom a keszulekkel. Pedig nagyon sokat használom. Napi egy film folyamatos fórumozas chateles facebook böngészés. Zenehallgatas. WiFi Bluetooth mobilnet folyamatosan bekapcsolva napi 5.5 óra kijelzőidő.Este 10-20% körül kerül toltore.
homann75
MIUI érdeklődő
MIUI érdeklődő
12
Telefonom: Xiaomi Redmi Note 6 Pro

Hozzászólás Szerző: homann75 »

Szia!

Mi4-gyel nekünk sem lenne semmi gondunk.

Most a Redmi 1s volt a teszt készülék - 1GB memória kevés a MIUI6-nak szerintem.
Persze biztos le lehetne butítani, hogy működjön, van benne pár felesleges dolog.

Üdv. :)
Xiaomi Redmi Note 7 (4/64) - Rom: MIUI V10 Global Stabil - Kernel: Eredeti - Recovery: Eredeti + Amazfit Bip
rajen
Adminisztrátor
Adminisztrátor
12
Telefonom: Xiaomi 13
 megköszönte: 21 alkalommal
 megköszönték: 62 alkalommal

Medálok

Hozzászólás Szerző: rajen »

Szerintem a Redmi 1/S azoknak a felhasználóknak készült, akik szinte csak telefonnak használják, minimális okos funkcióval.(FB, web, chat) Pl. Anyukáknak! Na ők nem panaszkodnak, számukra a legjobb ár/értékű készülék. 40-50e forintért ne várjunk többet!!!
MIUI Magyarország Igazgató Úr =)) SZABÁLYZAT
PÜ-t csak akkor ha nagyon nagy a baj! Minden mást a fórumba! THX
Hívj meg egy kávéra, hogy jobban menjen a meló!
XDEV - Fejlessz, tedd közzé, tarts kapcsolatot
Gamelot - Játsz, ha unatkozol
moordavid28
MIUI Tag
MIUI Tag
11
Telefonom: Xiaomi Redmi 3

Medálok

Hozzászólás Szerző: moordavid28 »

Azért bírja még a waze-t, a strava-t, a runtastic-ot, ezekkel párhozamosan a zene lejátszást, illetve telefonálást, skypeolást is ;-) Csak nem mindegy mi van rajta. Az előző rom (miui6 5.4.10) az 1s-nek hulladék volt. A 4.17 egy megváltás ahhoz képest. Gond nélkül viszi azt amit írtam.
KaiotEch
MIUI érdeklődő
MIUI érdeklődő
12
Telefonom: Xiaomi Mi Mix 2s

Hozzászólás Szerző: KaiotEch »

Felraktam én is. Nem tetszik. A betűtípusba a kicsi is nagy, nem lehet kisebbre rakni. Továbbá nálam sem a megszokott sony billentyűzet van. X(
Válasz küldése

Vissza: “MIUI Heti Frissítés”