[APP] Magyar Xiaomi / Mi Home
-
- MIUI látogató
- 4
- Telefonom: Poco F3
- megköszönte: 7 alkalommal
- megköszönték: 2 alkalommal
Sziasztok!
Mi Home v9.3.700_78271 VEVS MAGYAR miben különbözik a
Mi Home v9.2.608_78155 VEVS MAGYAR fizetőstől azonkívül, hogy fizetős?
Nekem régebbi verzió van fenn azt szeretném cserélni frissebbre.
A gyári verzó kezeli a wi-fit is ezek a verziók is tudják már?
Köszönöm az infókat!
Közben megtaláltam a választ és a megoldást!
Mi Home v9.3.700_78271 VEVS MAGYAR miben különbözik a
Mi Home v9.2.608_78155 VEVS MAGYAR fizetőstől azonkívül, hogy fizetős?
Nekem régebbi verzió van fenn azt szeretném cserélni frissebbre.
A gyári verzó kezeli a wi-fit is ezek a verziók is tudják már?
Köszönöm az infókat!
Közben megtaláltam a választ és a megoldást!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Béla66 2024.08.17. 22:24-kor.
-
- MIUI látogató
- 7
- Telefonom: Egyéb
Re: [APP] Magyar Xiaomi / Mi Home
Sziasztok!
Augusztus első napjaiban tapasztaltam én is ilyen hibát utána helyre állt, ellenben most ismét ez állt elő nálam, vasárnap óta megint nem látható az app szerint a gateway, ez által az összes eszköz sem, yeelight appban a lámpák sem.
Másnál is tapasztalható ez az a probléma?
Augusztus első napjaiban tapasztaltam én is ilyen hibát utána helyre állt, ellenben most ismét ez állt elő nálam, vasárnap óta megint nem látható az app szerint a gateway, ez által az összes eszköz sem, yeelight appban a lámpák sem.
Másnál is tapasztalható ez az a probléma?
-
- MIUI látogató
- 4
- Telefonom: Xiaomi Mi Note 10
Sziasztok! Úgy gondoltam fejlődöm, mi home-lag. Megláttam a mi smart home hub2-t! Na gondoltam az új csak jobb, mint a régi! De nem! Nincs benne a riasztó, és az eszközeim 70%ával nem kompatibilis! Igy szinte használhatatlan, számomra! Lehet, hogy később jó lesz, de ez most óriási csalódás volt szàmomra!
-
- MIUI látogató
- 6
- Telefonom: Redmi Note 11S
Üdv!
Mi Home v9.3.700_78271 VEVS MAGYAR ez az utolsó ingyenesen elérhető változat?
Mi Home v9.3.700_78271 VEVS MAGYAR ez az utolsó ingyenesen elérhető változat?
-
- MIUI látogató
- 5
- Telefonom: Xiaomi Mi5
-
- MIUI látogató
- 6
- Telefonom: Samsung S5
Sziasztok ,
Bocs a benazasert ,de nem találok ervenyes letoltesi linket a Mihome app hoz. Most az orosz van , de te lett kínai kriksz kraksszal.
Lecserlnem.
Előre is köszi a linket.
Bocs a benazasert ,de nem találok ervenyes letoltesi linket a Mihome app hoz. Most az orosz van , de te lett kínai kriksz kraksszal.
Lecserlnem.
Előre is köszi a linket.
- rajen
- Adminisztrátor
- 10
- Telefonom: Xiaomi 13
- megköszönte: 20 alkalommal
- megköszönték: 61 alkalommal
-
Medálok
Friss, ropogós Xiaomi Mi Home 9.8.700_78760 VEVS Magyar már elérhető! Figyelem, ez az ingyenes, szabadon letölthető verzió! (Mivel már nem igazán foglalkozok Xiaomi-val, az előfizetéses verzió magyarítását elérhetitek Zityi fórumán)
MIUI Magyarország Igazgató Úr SZABÁLYZAT
PÜ-t csak akkor ha nagyon nagy a baj! Minden mást a fórumba! THX
Hívj meg egy kávéra, hogy jobban menjen a meló!
XDEV - Fejlessz, tedd közzé, tarts kapcsolatot
Gamelot - Játsz, ha unatkozol
PÜ-t csak akkor ha nagyon nagy a baj! Minden mást a fórumba! THX
Hívj meg egy kávéra, hogy jobban menjen a meló!
XDEV - Fejlessz, tedd közzé, tarts kapcsolatot
Gamelot - Játsz, ha unatkozol
-
- MIUI látogató
- 3
- Telefonom: Nincs
Üdv. Olyan kérdésem lenne - bízva abban, hogy nézi még vki a fórumot és kapok választ - hogy megnéztem a fő posztban, hogyan is kellene telepíteni az rn és sdk file-t. Magát az appot felraktam és tökéletesen magyar, ellenben a sötét mód vmiért nem kapcsol át, nem lesz fekete a háttér!?
Letöltöttem a Xiaomi Vacuum Mop plugin fordítását is, és keresem az sdk file helyét, de nálam nem 10049 mappa van, hanem 10097.
Hogyan tudom magyarrá varázsolni a Mop menüjét is, tudna ebben vki segíteni? Hálás köszönetem előre is érte!
Letöltöttem a Xiaomi Vacuum Mop plugin fordítását is, és keresem az sdk file helyét, de nálam nem 10049 mappa van, hanem 10097.
Hogyan tudom magyarrá varázsolni a Mop menüjét is, tudna ebben vki segíteni? Hálás köszönetem előre is érte!
-
- MIUI őrült
- 8
- Telefonom: Redmi Note 10 Pro
- megköszönte: 11 alkalommal
- megköszönték: 12 alkalommal
-
Medálok
ebben esetleg Zityi fórumtárs tud segíteni , ez az oldal is jó (Zityi van a háttérben)
https://szoftverforditasok.hu/forum/vie ... f=78&t=127
https://szoftverforditasok.hu/forum/vie ... f=78&t=127
Ha egy ember nem tud valamit,s nem tudja,hogy nem tudja-kerüld el őt!
Ha egy ember nem tud valamit,s tudja,hogy nem tudja-ébreszd fel őt!
Ha egy ember tud valamit,s tudja,hogy tudja-akkor kövesd őt!
MI3,MI4,MI MIX2,MI 9Lite,RN 10Pro,MI SC 360° 1080p
Ha egy ember nem tud valamit,s tudja,hogy nem tudja-ébreszd fel őt!
Ha egy ember tud valamit,s tudja,hogy tudja-akkor kövesd őt!
MI3,MI4,MI MIX2,MI 9Lite,RN 10Pro,MI SC 360° 1080p
-
- MIUI látogató
- 7
- Telefonom: Egyéb
Sziasztok ,Tud nekem segíteni Mi Home Motion sensor 2S ügybe?
Vagy milyen forumon tudok megoldást találni?!
9.8.700.8165-VEVS App van fenn ,mert a Motion sensor 2s -t nem tudtam berakni az app-ba ,de VEVS után sikerült ,és meg is jelenik ,méri a mozgást és a Fényt (LUX),de szeretném automatizálni egy Izzóval, de nem csinál semmit...
Jelenleg ajtónyítóhoz be van állítva a izzó hogy nyításra kapcsoljon fel ,és zárásra késleltetssel (2 perc) kapcsoljon le !Ez müködik is rendesen.
Hozzáteszem hogy nem csak az izzóra, hanem ertesítésre se reagál, olyan mintha mér ,mutat de "Jelenetbe" be tudom rakni, de nem csinál semmit.
De azt is szeretném hogy e mellett, ha mozgást érzékel (csukott ajtónál ugye)kapcsoljon ha épp ott vagyok az ajtó elött, kapcsolojon fel az izzó 100%-os fényerőn, és ha 2 percen túl nincs mozgás kapcsoljon le .:5:00-22:00 között
De este pl:22:00-5:00 között mondjuk 20% -os fényerőn vagy más színhőmérségleten vagy szinen kapcsoljon fel, ugyan úgy mint napközbe
Köszönöm szépen a segítséget!
Vagy milyen forumon tudok megoldást találni?!
9.8.700.8165-VEVS App van fenn ,mert a Motion sensor 2s -t nem tudtam berakni az app-ba ,de VEVS után sikerült ,és meg is jelenik ,méri a mozgást és a Fényt (LUX),de szeretném automatizálni egy Izzóval, de nem csinál semmit...
Jelenleg ajtónyítóhoz be van állítva a izzó hogy nyításra kapcsoljon fel ,és zárásra késleltetssel (2 perc) kapcsoljon le !Ez müködik is rendesen.
Hozzáteszem hogy nem csak az izzóra, hanem ertesítésre se reagál, olyan mintha mér ,mutat de "Jelenetbe" be tudom rakni, de nem csinál semmit.
De azt is szeretném hogy e mellett, ha mozgást érzékel (csukott ajtónál ugye)kapcsoljon ha épp ott vagyok az ajtó elött, kapcsolojon fel az izzó 100%-os fényerőn, és ha 2 percen túl nincs mozgás kapcsoljon le .:5:00-22:00 között
De este pl:22:00-5:00 között mondjuk 20% -os fényerőn vagy más színhőmérségleten vagy szinen kapcsoljon fel, ugyan úgy mint napközbe
Köszönöm szépen a segítséget!