Vevs honlapjáról:kakukkmarci2 írta: ↑2024.01.20. 22:00Nekem épp' egy banggood- ról rendelt kínai verziós CW400-am volt, amit tovább kellett adnom.agocspeti írta: ↑2024.01.20. 02:48 Sziasztok!
Fél órája olvasgatva a fórumot, jól értelmezem, hogy ez a Vevs nevű Xiaomi Home klón app megoldást jelenthet a problémámra?
Van egy CW400 kamerám, ami global verzió, itthon vettem, működik, szeretem.
De rendelnék egy CW700S-t is, amit AliExpress-ről, mivel nincs global verzió belőle...
Illetve mi a különbség a free és a nem free verzió között?
Üdv és köszi
A Vevs MiHome appot használom, mert van sok különböző régiós cuccom, de sajnos ez a kamera nem működött.
Kínaira állítva az appot, hibátlanul ment minden, de a többi cucc értelemszerűen nem. Így visszaállva a megszokott DE régióra, a kamerát tudtam csatlakoztatni, mozgatni, talán még a hang is átjött, de a kép nem ment. Én emiatt biztosan nem vállanám be, pedig az itthon kapható egyedüli hasonló paraméterű Imilab EC5-nél sokkal jobb volt...
"This mod removes regional blocking at the application level (~ 95% of devices). Blocking at the firmware level of the devices themselves remains, this mainly applies to cameras and intercoms (~ 5% of devices). "
"Az első dolog, amire figyelni kell vásárláskor, az a készülék régiója. Ha a kínai változatot veszed (hieroglifák a dobozon, lapos tápcsatlakozó), készülj fel arra, hogy csak a kínai régióban fog működni. A többi régióhoz való csatlakozás (a legtöbb kamerán) firmware-szinten le van tiltva, és nem tud kínai verziót hozzáadni az oroszországi régióhoz (vagy bármely máshoz), még a módosított MiHome Vevs alkalmazás használatával sem ."
Emlékeztem, hogy olvastam valahol, de csak most találtam meg.