XIAOMI Smart Camera C300
-
- MIUI látogató
- 1
- Telefonom: Nincs
Vettem egy ilyen kamerát, bele sandisc extrem 128 Gb sd kártyát.
A videokártya kezelése egyfolytában lefagy, nem rögzít, nem kereshető vissza a felvétel. Kezdetben pár óránként fagyott le, most már szinte egyből, ha felvételt néznék vissza. Áramtalanítás után újra látja a memóriakártyát. Különben teszi a dolgát ilyenkor is, nézhető , csak nem rögzít. A másik problémája a hang. Ha a telefonomon át beszélnék a kamerába (mikrofont használnám) , akkor gerjed, sípol, és ismételgeti a bemondott szöveget.
Vásárlói értékelésben olvastam, hogy a memóriakártya kezelésével másnak is volt baja. az illető azt írta, hogy 2 db kártyáját már tönkretett.
A videokártya kezelése egyfolytában lefagy, nem rögzít, nem kereshető vissza a felvétel. Kezdetben pár óránként fagyott le, most már szinte egyből, ha felvételt néznék vissza. Áramtalanítás után újra látja a memóriakártyát. Különben teszi a dolgát ilyenkor is, nézhető , csak nem rögzít. A másik problémája a hang. Ha a telefonomon át beszélnék a kamerába (mikrofont használnám) , akkor gerjed, sípol, és ismételgeti a bemondott szöveget.
Vásárlói értékelésben olvastam, hogy a memóriakártya kezelésével másnak is volt baja. az illető azt írta, hogy 2 db kártyáját már tönkretett.
-
- MIUI imádó
- 5
- Telefonom: Xiaomi Mi 11 Lite
- megköszönte: 1 alkalommal
- megköszönték: 6 alkalommal
- MIUI őrült
- 8
- Telefonom: Redmi Note 10 Pro
- megköszönte: 11 alkalommal
- megköszönték: 12 alkalommal
-
Medálok
Re: XIAOMI Smart Camera C300
nem tudom , hogy lehetséges-e de formázd meg a kártyát a kamerán belül , ha esetleg eddig nem ott csináltad
Ha egy ember nem tud valamit,s nem tudja,hogy nem tudja-kerüld el őt!
Ha egy ember nem tud valamit,s tudja,hogy nem tudja-ébreszd fel őt!
Ha egy ember tud valamit,s tudja,hogy tudja-akkor kövesd őt!
MI3,MI4,MI MIX2,MI 9Lite,RN 10Pro,MI SC 360° 1080p
Ha egy ember nem tud valamit,s tudja,hogy nem tudja-ébreszd fel őt!
Ha egy ember tud valamit,s tudja,hogy tudja-akkor kövesd őt!
MI3,MI4,MI MIX2,MI 9Lite,RN 10Pro,MI SC 360° 1080p
-
- MIUI látogató
- 1
- MIUI látogató
- 1
A kamera máskülönben tetszik. Kutya nézegetésére vettem. Még van 2 hetem a visszaküldésre. Azért is kérdezem itt, mert vennék helyette, vagy mellé 400-ast, csak nem tudom, annál is fennálna-e ez a hiba.
- szekelyelek
- MIUI őrült
- 9
- Telefonom: Poco F5
- megköszönték: 2 alkalommal
-
Medálok
nekem c300-as és egy korábbi verzióm is van sec.cam-ból... mindkettő szépen teszi a dolgát a 32 és 64 GB-s kártyákkal... (Class 10) soha nem fagytak még le, mozgásra rögzítenek alacsony forgalmú helyen... több hét anyaga folyamatosan felülíródik...
Sent from my 23049PCD8G using Tapatalk
-
- MIUI látogató
- 1
Most egy 32 GB van benn. Eddig még jó. 1-2 napig a 128-assal sem volt gond. A hang gerjedés van nálad? Mondok egy szót, és folyamatosan ismétli. Úgy sípol,hogy szétmegy a fejem.Szóval a kutyához szólni távolról elég necces
- szekelyelek
- MIUI őrült
- 9
- Telefonom: Poco F5
- megköszönték: 2 alkalommal
-
Medálok
nekem a konditermemet figyeli, mert azt a gyermekeim önállóan is használhatják... kicsit csúszik a hang, de soha nem gerjedt, illetve én magam még soha nem hallottam, mindig csak beszéltem rajta (bele)...