Béta teszter keresés 4.4 androidra!

vagyula
Adminisztrátor
Adminisztrátor
12
Telefonom: Xiaomi MiNote Pro

Medálok

Re: Béta teszter keresés 4.4 androidra!

Hozzászólás Szerző: vagyula »

Dolphinnal megy...
sonyz7
MIUI érdeklődő
MIUI érdeklődő
12
Telefonom: Egyéb

Medálok

Hozzászólás Szerző: sonyz7 »

:aha: :)
Mi MIX 2
vagyula
Adminisztrátor
Adminisztrátor
12
Telefonom: Xiaomi MiNote Pro

Medálok

Hozzászólás Szerző: vagyula »

Én nem használok dolphint :nemnem:
sonyz7
MIUI érdeklődő
MIUI érdeklődő
12

Medálok

Sajnos valamit valamiért, a kitkat már csak ilyen.
Mi MIX 2
wolfpapa

Hozzászólás Szerző: wolfpapa »

E igy igaz!- es meg mennyi mindent tartogat... Kivancsi vagyok pl a külsö SD kezeleset hogyan fogja megoldani a MIUI azoknal a keszülekeknel amikben talalhato! Vagy meg sem kapjak a 4.4-et???
laca
MIUI érdeklődő
MIUI érdeklődő
12

Hozzászólás Szerző: laca »

En meg nem mernem kiadni fejlesztoibe, nekem azert so baromsagot csinal. Bar nem tudom marad-e fejleszto, aki ezzel foglalkozoik, annyi mindent ad mar ki a X, router, mipad, anyamkinnya... De hogy itt maradva hibak, Pl wifi nem mindig kapcsolodik vissza (vagyis AP-je valogatja, otthon pocre mindig, szallodaban ujrainditasok utan jo, fel nap utan mar nem talal vissza, ha dhcp lekeresen van), wifi hotspot nem mukodik, neha elfelejti, hogy van mobilnet is a vilagon, grafikai hibak, antutu osszevissza mer, ez oriasi hiba hiszen az a mervado amit az antutu mer nem amit a valos hasznalat ugye :), kamera nem akkor villant vakut amikor a kepet kesziti :), nekem sokszor melle fokuszal... szoval 1-2 hetet meg elvan igy szerintem belso tesztbe. Mondjuk alapbol nem altom, hogy a KK mit ad az egeszhez, mert se nem birja tovabb a telo, se nem gyorsabb.. se nem semmise.... Vagy igen? :)

laca
barackle
MIUI látogató
MIUI látogató
12

Hozzászólás Szerző: barackle »

Ezen már én is gondolkoztam, hogy milyen fícsörök kerültek bele a kitkat-ba, amiktől hirtelen minden sokkal jobb lesz, de igazából semmi jelentőset nem tudnék mondani. Aztán lehet, hogy csak nem túrtam eléggé a telefont, vagy én pont nem használom azokat, amik bejöttek újdonságként.
laca
MIUI érdeklődő
MIUI érdeklődő
12

Hozzászólás Szerző: laca »

Hat ugye ART az nincs.. memoriat ugyanugy eszi uresen boot utan 900-1000 mega szabad ram.. aztan kb ennyi. :) Inkabb kellene a V6-al porogniuk szerintem mint ezzel igy...
wolfpapa

Hozzászólás Szerző: wolfpapa »

Most olvastam, hogy a Samsung S5-ön megy az ART....

@laca
Inkabb kellene a V6-al porogniuk szerintem mint ezzel igy...
Ezzel vhol a szivemböl szoltal...bar, ha a 4.3-at nem kepesek rendbe rakni....Mit is varhatunk!?? Nem tudom, hogy a stopperora bug az rendben van mar 4.4-en...Mert 4.3-on nem tudjak ezt a nevetseges, de megis elkeseritö aprosagot javitani..(Elindit/kilepes az ora alkalmazasbol/majd vissza es a grafikus mutato ujra nullarol indul!) Vagy az auto fokusz ujra elkeseritö 4.3-on! Szoval ezek tovabbra sincsennek megoldva uugy ahogyan 4.3-on! Ez elkeseritö! Vagy ahogyan olvasom, hogy nem lett jobb az akksi idö.(Pedig ezt es a gyorsasagot eszre kene venni 4.4-nel!!! Kis tulzassal majdnem olyan, mint rally verseny utan atmenni F1-es futamot nezni elöben!)
Sokaknak nem fog tetszeni, de en kimondom ami a szivemen...(aki ismer az tudja ezt rolam.)
Szoval ahogyan sejtettem..Semmi ujitas, csak a meglevö MIUI V5 portolasa Android 4.4-re...
Vhol azt remeltem, hogy amiert pl. egy nagy + ok volt a Mi3 megvasarlasa mellett, akkor eletre keltik vegre a WCDMA keszülekeken a RAW funkciot a fenykepezöben. Mivel ez a hivatalos specben szerepelt!!! (Ez most mar a mi.com-on javitva lett!) Tehat vasarloi megtevesztes mindjart az elejen!!! Vagy "esetleg" bekapcsoljak rajta karpotlasul a 4G-et (mivel tudja ez a proci is). Kezd olyan hangulatom lenni, mint a sok eves Samsung hasznalokent megtapasztalt hülyesegek es amitasok aldozatakent: ajnarozni a semmit!
Jo rendszer, jo telefon, de most "kicsit" baj van a MIUI haza tajan!!!- es föleg a sajat keszüleken!!!! (Samsung Note2-ön NEM volt negativ tapasztalatom a MIUI-val es nem gondoltam, hogy csalodott leszek a sajat keszülekükkel!)
Lehet kövezni a velemenyemert, de jelenleg ez van! :merges:
Az meg vegkepp nem tetszik, hogy az en.miui.com-on ezt le sem irhatom, mert mindjart törölnek, söt akar bannolhatnak is erte! Ott csak mosolyogni szabad! :(
Egyenlöre 4.3-as bug listabol mennyit is sikerült javitani?
http://en.miui.com/thread-16366-1-1.html
Ez a valosag...es egyetlen egy hivatalos allaspontot, valaszt nem talalni a Xiaomi reszeröl a RAW funkcio hianyarol!..El tudom fogadni, hogy Kinaban ez elfogadott a hetköznapokban, hogy a vasarlokat meg lehet teveszteni minden jogi következmeny nelkül. Viszont en ahhoz vagyok szokva, hogy ha rendelek egy "autot" abban az van amit rendeltem es nem utolag az atadas utan derül ki, hogy vmi kimaradt belöle...
Ez a piaci hozzaallas meg nem erett meg a nemzetközi vizekre!!!!..Gondoljatok bele, hogy egy nagyobb markanevü ceg ilyet meg sem engedne maganak..Az a minimum, hogy a hivatalos spechez tartaniuk kell magukat, pont a vasarlok megtevesztese nelkül...
sonyz7
MIUI érdeklődő
MIUI érdeklődő
12

Medálok

Szokás szerint hasonlóan látjuk, örülök hogy leírtad. :miuilike:
Mi MIX 2
Válasz küldése

Vissza: “Xiaomi Mi3”