[Mi 9T] Kérdések, válaszok, megoldások
-
- MIUI őrült
- 6
- Telefonom: Xiaomi Mi Mix 2
-
Medálok
Re: [Mi 9T] Kérdések, válaszok, megoldások
Hát szerintem az első az pont a wakelock app , ami sokat megy
Ha egy ember nem tud valamit,s nem tudja,hogy nem tudja-kerüld el őt!
Ha egy ember nem tud valamit,s tudja,hogy nem tudja-ébreszd fel őt!
Ha egy ember tud valamit,s tudja,hogy tudja-akkor kövesd őt!
MI3,MI4,MI MIX2,MI 9Lite,MI Security Camera 360° 1080p
Ha egy ember nem tud valamit,s tudja,hogy nem tudja-ébreszd fel őt!
Ha egy ember tud valamit,s tudja,hogy tudja-akkor kövesd őt!
MI3,MI4,MI MIX2,MI 9Lite,MI Security Camera 360° 1080p
- szimla65
- MIUI Tag
- 6
- Telefonom: Xiaomi Mi 11 Lite
Medálok
Üdv!
Köszönöm megnézem.
Köszönöm megnézem.
- Wittman
- V.I.P.
- 6
- Telefonom: Xiaomi Mi 9T
Medálok
Sziasztok!
Végre valahára megjött az unlock a telefonomra/Mi 9T/ Unlockoltam, minden megy vissza mentésből.
Úgy emlékszem az új OTP Smart bank-ot is zavarja az unlockolt telefon. Mikor még Redmi Note 4X-em volt, akkor a Magisk-et használtam, az elrejtette az unlockot.
Most van van valami újabb ilyen elrejtő alkalmazás? Még nem olvastam utána, Miui 12.1.1(RFJEUXM) ROM van a telefonomon.
Jelenleg nem is szándékozom ROM-ot frissíteni automatán gyári 12.5.x-re, ez tökéletesen működik. Talán majd xiaomi.eu-s rommal tesztelek.
Előre is köszönöm a választ.
Üdv
Wittman
Végre valahára megjött az unlock a telefonomra/Mi 9T/ Unlockoltam, minden megy vissza mentésből.
Úgy emlékszem az új OTP Smart bank-ot is zavarja az unlockolt telefon. Mikor még Redmi Note 4X-em volt, akkor a Magisk-et használtam, az elrejtette az unlockot.
Most van van valami újabb ilyen elrejtő alkalmazás? Még nem olvastam utána, Miui 12.1.1(RFJEUXM) ROM van a telefonomon.
Jelenleg nem is szándékozom ROM-ot frissíteni automatán gyári 12.5.x-re, ez tökéletesen működik. Talán majd xiaomi.eu-s rommal tesztelek.
Előre is köszönöm a választ.
Üdv
Wittman
Üdv
Wittman
Wittman
- Wittman
- V.I.P.
- 6
Medálok
Az új OTP Smart bankot és VICA alkalmazást sem zavarja az unlock. Na ezt nem tudtam.
Valószínűleg én emlékeztem rosszul és ha root-olom is a telefont, az fogja zavarni ezen alkalmazásokat.
Ezt majd akkor fogom tesztelni, ha ideiglenesen átköltözök a Rendi Note 10-be, amit még most bontottam ki. Tartalék telefonnak vettem a Note 10-est, de a Mi 9T-met soha nem cserélem le, amíg valami hasonlót nem dob ki a piacra a Xiaomi....
Na szóval Mi 9T-re most melyik a jó TWRP?
Tudom gugliban rákereshetnék, de a tapasztaltaktól kérdezem, hogy mit érdemes használni most?
Valószínűleg én emlékeztem rosszul és ha root-olom is a telefont, az fogja zavarni ezen alkalmazásokat.
Ezt majd akkor fogom tesztelni, ha ideiglenesen átköltözök a Rendi Note 10-be, amit még most bontottam ki. Tartalék telefonnak vettem a Note 10-est, de a Mi 9T-met soha nem cserélem le, amíg valami hasonlót nem dob ki a piacra a Xiaomi....
Na szóval Mi 9T-re most melyik a jó TWRP?
Tudom gugliban rákereshetnék, de a tapasztaltaktól kérdezem, hogy mit érdemes használni most?
Üdv
Wittman
Wittman
- 0Elek2
- V.I.P.
- 6
- Telefonom: Poco F3
Medálok
Szia!
Mi a kódneve ? Davinci ?
Ha igen akkor az offical TWRP: twrp-3.6.1_9-0-davinci.img -t érdemes használni.
Mi a kódneve ? Davinci ?
Ha igen akkor az offical TWRP: twrp-3.6.1_9-0-davinci.img -t érdemes használni.
Xiaomi
Mi 10T Pro - Poco F3 - Mi 9T Pro -Redmi Note 8T - Redmi Note 7 - Mi8 - Redmi Note 4 - Redmi 5 - Redmi 6 - Mi5s Plus - Redmi Note 3 - ?
Poco F3 - A12.1 / cRDroid 2022.04.08 / Nikgapps 2022.04.21
Mi 10T Pro - A12.1 Pixel Experience 6.4

Mi 10T Pro - Poco F3 - Mi 9T Pro -Redmi Note 8T - Redmi Note 7 - Mi8 - Redmi Note 4 - Redmi 5 - Redmi 6 - Mi5s Plus - Redmi Note 3 - ?
Poco F3 - A12.1 / cRDroid 2022.04.08 / Nikgapps 2022.04.21
Mi 10T Pro - A12.1 Pixel Experience 6.4
- Wittman
- V.I.P.
- 6
Medálok