[APP] Magyar Xiaomi / Mi Home

JePisti
MIUI látogató
MIUI látogató
4
Telefonom: Redmi Note 9

Re: [APP] Magyar Mi Home

Hozzászólás Szerző: JePisti »

frenkie írta: 2021.12.20. 19:19 Elkészültem a Dreame F9 fordításával. Pár napja tesztelgetem, úgy néz ki jó.
1002198/1021091
Link:
Kedves "frenkie" ez a fordítás pontosan mire is jó? A magyarhanggal vezérlésre, vagy, hogy a gép "beszéljen" magyarul?
Nekem mindegyikre jó lenne :) De részletesen leírnád, hogy hogyan is kell "magyarítani"? Nem vagyok jártas az ilyenekben :(
Köszi, JePisti
Saja
MIUI látogató
MIUI látogató
6
Telefonom: Nincs

Hozzászólás Szerző: Saja »

Lacy1 írta: 2022.01.31. 19:09
Saja írta: 2022.01.31. 16:37 Üdv!
Mi robot vacuum robotporszívó kapcsán kérnék segítséget. Már 2019-ben sikeresen letöltöttem a magyar nyelvű menüt, meg is dícsértem magam érte (hahaha). Azonban az app frissítésekor néhányszor elvesztettem a wifi-kapcsolatot a géppel, de valahogy sikerült megmahinálnom és működött tovább. Most azonban csak a video segítségével sikerült ismét párosítani telefont és porszívót, viszont nem tudom telefonról irányítani. Vissza az alapokhoz: de látom, hogy megváltoztak a file-ok (régen a 60-s volt a nekem szükséges). a magyarosítás sikerült, de plugin-t hiányol az app. A bundle" filet az android/data/com.xiaomi.smarthome/file/plugin/rnsdk-ba, az "sdk"-t a plugin/install/rn-ba másoltam be. de úgy látszik ez nem elég... kérlek segíts!!!!
No hát először is, az android/data/com.xiaomi.smarthome/file/plugin/rnsdk-ba az almenük magyarítása van és nem a robotporszívó pluginja.
Az előző hozzászólásomban találsz magyarázatot a porszívó pluginját tekintve, a porszívó pluginjának az Android / data / com.xiaomi.smarthome / files / plugin / install / rn / XXXXXXX / YYYYYYY / Android / main.bundle helyen kell lennie.
Ha felülírtad valami rossz fájlal az almenü fájljait akkor a legelső oldal hozzászólásánál találsz magyar sdk.bundle fájlt.

De lehet nem jól értettem a kérdésed akkor bocsi.
köszi, közben én is megtaláltam az előző hozzászólást. csak az zavart meg, hogy az rn-ben az xxxx=1000623, az yyy=1005764, de ahogy írtad, ez lehet magasabb szám is. holnap próbálkozom :-bd .
Saja
MIUI látogató
MIUI látogató
6

Lacy1 írta: 2022.01.31. 19:09
Saja írta: 2022.01.31. 16:37 Üdv!
Mi robot vacuum robotporszívó kapcsán kérnék segítséget. Már 2019-ben sikeresen letöltöttem a magyar nyelvű menüt, meg is dícsértem magam érte (hahaha). Azonban az app frissítésekor néhányszor elvesztettem a wifi-kapcsolatot a géppel, de valahogy sikerült megmahinálnom és működött tovább. Most azonban csak a video segítségével sikerült ismét párosítani telefont és porszívót, viszont nem tudom telefonról irányítani. Vissza az alapokhoz: de látom, hogy megváltoztak a file-ok (régen a 60-s volt a nekem szükséges). a magyarosítás sikerült, de plugin-t hiányol az app. A bundle" filet az android/data/com.xiaomi.smarthome/file/plugin/rnsdk-ba, az "sdk"-t a plugin/install/rn-ba másoltam be. de úgy látszik ez nem elég... kérlek segíts!!!!
No hát először is, az android/data/com.xiaomi.smarthome/file/plugin/rnsdk-ba az almenük magyarítása van és nem a robotporszívó pluginja.
Az előző hozzászólásomban találsz magyarázatot a porszívó pluginját tekintve, a porszívó pluginjának az Android / data / com.xiaomi.smarthome / files / plugin / install / rn / XXXXXXX / YYYYYYY / Android / main.bundle helyen kell lennie.
Ha felülírtad valami rossz fájlal az almenü fájljait akkor a legelső oldal hozzászólásánál találsz magyar sdk.bundle fájlt.

De lehet nem jól értettem a kérdésed akkor bocsi.
hali!
hát sajnos úgy néz ki teljesen belekavarodtam. már nem tudom melyiknek milyen mappában kell(ene) legyen.
Kezdeném előről: ha az egészet kitörlöm, és újratelepítem, akkor az android és a plugin mappákból is eltűnnek az oda nem való file-ok?
Jelenleg a telefonom említett könyvtára, melyet fentebb említesz: "Android / data / com.xiaomi.smarthome / files / plugin / install / rn / XXXXXXX / YYYYYYY / Android / main.bundle..." például a plugin mappába nem volt install/rn/xxx/yyy...
ezek egy külön plugin mappában találhatóak. esetleg ha valahogy képernyőmentésként át tudnám küldeni, mik vannak a mappában, nagy segítség lenne.

köszönöm.
Lacy1
MIUI látogató
MIUI látogató
6

Hozzászólás Szerző: Lacy1 »

Először is akkor azt javasolnám hogy az alkalmazást töröld hogy tiszta lappal indulj. Így mindent törölnie kell az alkalmazásnak, ha valami csoda folytán még sem akkor az egész com.xiaomi.smarthome mappát is töröld.
Ami elő szokott fordulni és a biztonság kedvéért megkérdezem hogy ha a Mi Home app-ban megosztásra került az eszköz vagy az Otthon, akkor nem feltétlen jelennek meg a mappák.
Ha nem boldogulsz akkor képernyő képet küldj és próbálok segíteni a látottak alapján. ;)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára rajen 2022.02.02. 22:29-kor.
Ok: Ne idézd a közvetlen előtted szólót feleslegesen! Szabályzat!
frenkie
MIUI látogató
MIUI látogató
6
Telefonom: Redmi Note 7

Hozzászólás Szerző: frenkie »

Kedves "frenkie" ez a fordítás pontosan mire is jó? A magyarhanggal vezérlésre, vagy, hogy a gép "beszéljen" magyarul?
Nekem mindegyikre jó lenne :) De részletesen leírnád, hogy hogyan is kell "magyarítani"? Nem vagyok jártas az ilyenekben :(
Köszi, JePisti
Ez a Mi Home appon belül a porszívóhoz tartozó menüt magyarítja.
Telepítése az 1. oldalon van részletesen leírva.
1885ujpest
MIUI látogató
MIUI látogató
4

Hozzászólás Szerző: 1885ujpest »

Sziasztok,

Iphone-ra is le lehet tölteni a magyar verziókat?
Saja
MIUI látogató
MIUI látogató
6

szép napot!
sikeresen töröltem az android mappából a com.xiaomi.smarthome és a tárhelyről plugin mappákat. gondoltam, ha újra kezdem, az alkalmazás létrehozza mindkettőt. nos a smarthome létre is jött, azonban a plugin mappa nem került letöltésre...
Kép

Kép

Kép

Kép
rajen
Adminisztrátor
Adminisztrátor
12
Telefonom: Xiaomi 13
 megköszönte: 21 alkalommal
 megköszönték: 62 alkalommal

Medálok

Hozzászólás Szerző: rajen »

1885ujpest írta: 2022.02.03. 20:45 Sziasztok,

Iphone-ra is le lehet tölteni a magyar verziókat?
Nem, csak Android rendszeren.
MIUI Magyarország Igazgató Úr =)) SZABÁLYZAT
PÜ-t csak akkor ha nagyon nagy a baj! Minden mást a fórumba! THX
Hívj meg egy kávéra, hogy jobban menjen a meló!
XDEV - Fejlessz, tedd közzé, tarts kapcsolatot
Gamelot - Játsz, ha unatkozol
nevermore
MIUI látogató
MIUI látogató
4
Telefonom: Xiaomi Redmi Note 4

Hozzászólás Szerző: nevermore »

Na, hogy ne csak írjam hogy hibásan működik nálam a 1000004 Mi Robot Vacuum Mop app, csatolok pár képernyőmentést.

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Ugye a nagy feketeség helyén a gyári app mutatja a ház alapraját, a legutóbbi takarítás során bejárt útvonalat, a belső akadályokat. Sajna ez nagyon kéne. Aztán látszik hogy az egyik menü szerint nincs beállítva ütemezett takarítás, holott igen, a menüpontba belépve már mutatja. Nem látszik a távirányító gombjai, és egyetlen menüpontban se jelenik meg a visszalépés gomb. És ha a valamelyik almenüből visszatérek a főképernyőre, fehérre vált és semmire nem reagál, csak a telefon home gombjával lehet kilépni.
Szóval mindenkinél ilyen, vagy csak nálam ment valami félre?
rajen
Adminisztrátor
Adminisztrátor
12
Telefonom: Xiaomi 13
 megköszönte: 21 alkalommal
 megköszönték: 62 alkalommal

Medálok

Hozzászólás Szerző: rajen »

Vagy a telefon sötét módját kapcsold ki, vagy a Mi Home beállításában a pluginek sötét módját kapcsold be.
MIUI Magyarország Igazgató Úr =)) SZABÁLYZAT
PÜ-t csak akkor ha nagyon nagy a baj! Minden mást a fórumba! THX
Hívj meg egy kávéra, hogy jobban menjen a meló!
XDEV - Fejlessz, tedd közzé, tarts kapcsolatot
Gamelot - Játsz, ha unatkozol
Válasz küldése

Vissza: “Xiaomi Smart Home”