[APP] Magyar Xiaomi / Mi Home
-
tanaif
- MIUI látogató

- 4
- Telefonom: Nincs
Nem
Telefonon
Telefonon
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára rajen 2022.01.05. 22:15-kor.
Ok: Ne idézd a közvetlen előtted szólót feleslegesen! Szabályzat!
Ok: Ne idézd a közvetlen előtted szólót feleslegesen! Szabályzat!
-
tanaif
- MIUI látogató

- 4
Egy gond van a kamerával meg a sok biztonsági érzékelővel.
Az hogy mi értelme mindennek ha a mihome app nem küld push értesítéseket a telefonra. Nem egyedi probléma.
Megoldás??
Az hogy mi értelme mindennek ha a mihome app nem küld push értesítéseket a telefonra. Nem egyedi probléma.
Megoldás??
-
XIIIRamses
- MIUI látogató

- 11
- Telefonom: Xiaomi Mi4c
Re: [APP] Magyar Mi Home
Sziasztok! Van valami halvány remény arra, hogy alapból magyar legyen a xiaomi home alkalmazás? Lengyel, román ukrán nyelv is van már. Tudom, hogy nagyobb országok jóval, de azért reménykedem. Engem elriaszt ez a sok plugin, meg rootolás, meg fájlrakosgatás, meg hogy valakinek ez nem működik, valakinek az...
- rajen
- Adminisztrátor

- 12
- Telefonom: Xiaomi 13
- megköszönte: 21 alkalommal
- megköszönték: 62 alkalommal
-
Medálok
Maga az app lehet magyar, ha gondoljátok, a gyárit folyamatosan lehet fordítani. De a pluginek, vagyis az eszközök nem lesznek magyar nyelvűek. Ahhoz az kellene, hogy a MiJia megengedné, hogy egy csapat hozzáférjen a rendszerhez. De sajnos erre nincs lehetőség.
MIUI Magyarország Igazgató Úr
SZABÁLYZAT
PÜ-t csak akkor ha nagyon nagy a baj! Minden mást a fórumba! THX
Hívj meg egy kávéra, hogy jobban menjen a meló!
XDEV - Fejlessz, tedd közzé, tarts kapcsolatot
Gamelot - Játsz, ha unatkozol
-
Béla66
- MIUI látogató

- 5
- Telefonom: Poco F3
- megköszönte: 7 alkalommal
- megköszönték: 2 alkalommal
Eddig én is sokat morogtam, mert nem kaptam üzenetet, üzeneteket.
Huawei telefonom volt. Most lecseréltem Poco F3-ra.
Azóta minden riasztást még a kamerákét is azonnal küldi.
Meg is lepett, mert eddig csak csalódás volt az egész.
Most már nézegetem mit vehetnék, még bővíteni a rendszert!
-
sebok84
- MIUI látogató

- 4
Üdv,
Magyarországon tavaly vásárolt konnektorjaim, kamerám, mozgásérzékelőm, hőmérőm és Mi Smart Home Hub okosotthon központon van.
Működnek szépen, de a 7 órás idő eltolódással én sem tudok mit kezdeni, nem sikerül beállítani, hogy ne kelljen számolgatni.
A mozgásérzékelő pl. helyi időben mutatja az érzékelt mozgást, de mégis 7 óra eltolódással kell automizációt beállítani...
Valaki rájött már a titok nyitjára?
Még arra is kíváncsi lennék, hogy valaki próbálkozott már más gyártó termékeivel? Van esély arra, hogy felismeri a Mi Home app és így belekapcsolhatom őket is a rendszerembe?
Lajikusan, de úgy vagyok vele, hogy egy idegen bluetooth vagy zigbee eszközt is "látna" valahogy a központ, vagy nem jól gondolom?
Nem akarok úgy pénzt belefeccölni, hogy végül mégis külön app kelljen az új cuccokhoz...
/pl.: a Sonoff Intelligens érzékelő nyílászárókhoz Zigbee SNZB-04 jóval olcsóbb volt mikor nézegettem mint a Mi Door sensor,
de érdekelne egy Hama vagy Ihunt okos konnektor is a fogyasztásmérő funkció miatt/.
Magyarországon tavaly vásárolt konnektorjaim, kamerám, mozgásérzékelőm, hőmérőm és Mi Smart Home Hub okosotthon központon van.
Működnek szépen, de a 7 órás idő eltolódással én sem tudok mit kezdeni, nem sikerül beállítani, hogy ne kelljen számolgatni.
A mozgásérzékelő pl. helyi időben mutatja az érzékelt mozgást, de mégis 7 óra eltolódással kell automizációt beállítani...
Valaki rájött már a titok nyitjára?
Még arra is kíváncsi lennék, hogy valaki próbálkozott már más gyártó termékeivel? Van esély arra, hogy felismeri a Mi Home app és így belekapcsolhatom őket is a rendszerembe?
Lajikusan, de úgy vagyok vele, hogy egy idegen bluetooth vagy zigbee eszközt is "látna" valahogy a központ, vagy nem jól gondolom?
Nem akarok úgy pénzt belefeccölni, hogy végül mégis külön app kelljen az új cuccokhoz...
/pl.: a Sonoff Intelligens érzékelő nyílászárókhoz Zigbee SNZB-04 jóval olcsóbb volt mikor nézegettem mint a Mi Door sensor,
de érdekelne egy Hama vagy Ihunt okos konnektor is a fogyasztásmérő funkció miatt/.
-
Lacy1
- MIUI látogató

- 6
Az idoeltolodas szerintem a kozpont rossz idozonajanak a beallitasan mulik, elvileg a beallitas menuben van ilyen. Az erzekelok azert mutatjak jol pl a mozgast mert az a Mi Home app ideje szerint megy.
En mar probaltam mas gyarto eszkozet ratenni, de nem engedte a hub-on keresztul sem a sajat szoftverevel. Logikus is mert tamogatnia kell a kozpontot is. De az hogy pl a Mi Home alkalmazasba bekeruljon nincs megirva ra a program, hogy az eszkozbol mit kell kiolvasnia stb., nincs illeszto hozza, kizartnak tartom hogy csak ugy mukodjon, persze van az a programozo biztosan
En mar probaltam mas gyarto eszkozet ratenni, de nem engedte a hub-on keresztul sem a sajat szoftverevel. Logikus is mert tamogatnia kell a kozpontot is. De az hogy pl a Mi Home alkalmazasba bekeruljon nincs megirva ra a program, hogy az eszkozbol mit kell kiolvasnia stb., nincs illeszto hozza, kizartnak tartom hogy csak ugy mukodjon, persze van az a programozo biztosan
- rajen
- Adminisztrátor

- 12
-
Medálok
A Google asszisztens tudja kezelni a Xiaomi globál cuccait és másik 70 gyártó termékeit. Lehet meg kellene próbálni összevonni benne. Sajna nekem nincsenek ismert gyártó egyéb okos termékei, nem tudom kipróbálni.
SZABÁLYZAT
-
Roszkosmoni
- MIUI látogató

- 4
Sziasztok! Tudna valaki segíteni? Vettem egy mi robot vacuum mop-ot, és nem sikerül letölteni a magyar nyelvű alkalmazást. Előre is köszönöm a segítséget:)
- rajen
- Adminisztrátor

- 12
-
Medálok
Kicsit bővebben?
SZABÁLYZAT