MI4 beszerzése
-
gesu
- MIUI látogató

- 11
- Telefonom: Xiaomi Mi4
Re: MI4 beszerzése
Vedd fel vele a kapcsolatot és kérdezz rá. Vannak a PH-n többen is akik evvel foglalkoznak,érdeklődj körbe nem veszítesz semmit.
-
wolfpapa
Nem szeretem a PH-at...Eleg vegyes nagy arcokkal van teli. Tisztelet a kivetelnek. Azok veszekedeses arcoskodasok neha...hihetetlen...
Szoval visszaterve eme illetöre, ahogy nezem az arait ....Berendeli a rendeleseit ("8-14 nap alatt nálad a cucc" ) es utana küldi ki. Ibuygourol 4-5 nap a xiaomiforsale 2-3 nap a szallitas, Oppo EU shop 3nap stb ---- atcsomagolja es tovabbküldi. Olcsobban adja masoknal, de azert rapakol..Estleg a magyar szigoru vamnal lehet kapcsolata.
Ennyi erövel berendelem magamnak..
---de azert köszi az infot, hogy ilyenek is vannak. Imadom az ilyen csokakat, mert ez mindent elarul:
" Újra nyitva a Teleketyere Rendelde! "
Szoval visszaterve eme illetöre, ahogy nezem az arait ....Berendeli a rendeleseit ("8-14 nap alatt nálad a cucc" ) es utana küldi ki. Ibuygourol 4-5 nap a xiaomiforsale 2-3 nap a szallitas, Oppo EU shop 3nap stb ---- atcsomagolja es tovabbküldi. Olcsobban adja masoknal, de azert rapakol..Estleg a magyar szigoru vamnal lehet kapcsolata.
---de azert köszi az infot, hogy ilyenek is vannak. Imadom az ilyen csokakat, mert ez mindent elarul:
- Hitman
- MIUI érdeklődő

- 12
- Telefonom: Xiaomi Mi8 Pro
Medálok
64GB LTE én sem láttam sehol, de hogy őszinte legyek nem is látom értelmét. (legalább is nálunk) Csináltak egy tesztet, hogy a nagy szupersebesség meg hasonló reklámokkal ellentétben milyen a valódi LTE elérhetőség, és ha nincs akkor legalább a 3G milyen. Az eredmény lesujtó!wolfpapa » 49 perccel ezelőtt írta:es van neki Mi4 FDD-LTE 64GB -os verzioja? Honnan? Amikor nincs belöle meg kinaban sem. Ez lenne az EU szabvanynak megfelelö LTE tipus. 16GB-os az van dögivel, de 64-es NINCS.
Meg a TDD-LTE verziot sem nagyon lehet kapni..Kifogytak belöle, de az meg mire lenne jo..3G-re es csokolom. A 4G felejtö vele. A WCDMA verzio is pre-order statuszban!
Minden Mi4 alkatresz a 801-es proci es a 64GB-os tarhelyek a Mi Note gyartasahoz lett felhasznalva. Legalabb azokat lehessen kapni mig elkezdödik a Mi Note Pro gyartasa. Erre a merges bököt a nyakamhoz mernem tenni!
A Mi 4 majd lesz vmikor ebben a verzioban(FDD-LTE 64GB), de en mar nem arra koncentralnek, hanem a Mi5-re..
A Mi 4 gyartasat a piacokra tekintve(föleg az EU) rendesen elbarmoltak. Talan a Mi 5-nel jobban összeszedik magukat.
Megjelentettek a Redmi 2-öt a semmiböl(minden bejelentes nelkül), utana a Mi Note csaladot es ezeknek a gyartasat eröltettek. Egy olcsobb es egy dragabb verzio, aminek a parametereik megfelelöek es minden regiora.
Keep calm and practice Aikido
-
wolfpapa
Igazabol a 64 GB lenne a hangsuly sokak reszeröl. Mar a TDD-LTE 64GB is ritka. Azt is megertem amit Te mondasz. A 4G lehetöseg persze sok helyen meg elerhetetlen, de akar egy kesöbbi keszülekvaltasnal elönyt reszesit ez az opcio az ertekesitesnel. Mint pl. ugy feladva a hirdetest, hogy kinai LTE funkcio... es szerintem ez sokat jelent.
-
Shyciii
- MIUI látogató

- 11
- Telefonom: Xiaomi Mi Mix 2
Tedd azt, rendeld be magad. Aztán ha szívás van, akkor majd járhatsz te utána, ha gond van a telóval járhatsz te utána, te postázhatsz, te levelezhetsz, hogy mikor kapod már vissza. Szívjál te. Én viszont hátradőlök a székemben (megannyi más vevőköre, mert igen sok van, és egy nagyon jó csoportot alkotunk a facebookon is nem kevesen), és semmi fáradtsággal megoldódnak a gondok. A szállítási időre visszatérve amit ő ír az a legrosszabb eset (kivéve ha vis major van), de én ennél hamarabb kaptam meg, a weboldalakra meg bármit lehet írni, aztán vagy az vagy nem, de az biztos, hogy ha változik a valuta, akkor azt te szívod meg ebben az esetben, míg Pitőr nem szokta a vevőre ráterhelni, hanem ő bukja...Csak hogy tudd hogy láthatatlanul kit húzol le valójában...Az hogy 64GB-ból mi érhető el azt akor tudod meg, mikor rákérdezel nála, mert ő közvetlenül a kínai forrűsűval szokott beszélni, és nem weboldalakról berendelni (met ugye azt mindenki tud...). No de további jó szórakozást, és okoskodást, és másokat láthatatlanba lehúzást, csak mert a PH-n is megtalálható. Tipikus magyar mentalitást hozod te is...wolfpapa » Ma, 08:49 írta:Nem szeretem a PH-at...Eleg vegyes nagy arcokkal van teli. Tisztelet a kivetelnek. Azok veszekedeses arcoskodasok neha...hihetetlen...![]()
Részemről befejeztem bárminemű segítséget. Tele van a hócipőm a magyar "rohadt nagy nagy szájam van, és mindent jobban tudok" mentalitással
.
u.i.: azért volt a teleketyere általa szüneteltetve egy ideig, mert a forint a dollárhoz képest elszállt, és ezért jóval drágábban tidta volna beszerezni, aminek ugye meg nincs értelme...ezért akik ismerték őt vártak egy picit, és nem úgy ítélkeztek mint te, akinek fingja sincs hogy mi van a háttérben...No ennyit erről.
-
gesu
- MIUI látogató

- 11
- Telefonom: Xiaomi Mi4
wolfpapa » Ma, 08:49 írta:Nem szeretem a PH-at...Eleg vegyes nagy arcokkal van teli. Tisztelet a kivetelnek. Azok veszekedeses arcoskodasok neha...hihetetlen...![]()
Tudod én csak segíteni szerettem volna neked. Személyesen ismerem a srácot,múlt héten is találkoztam vele mert volt egy kis gondom a telefonnal amit 10 perc alatt megoldott. Ezt melyik külföldi webshop tudja? Egyikse. Várhattam volna hetekig. De onnan rendelsz ahonnan akarsz.
-
wolfpapa
Nem rolam van szo..En mar regen lemondtam a Mi4-röl.-hanem altalanossagban.
A segitö szandekodat nem vitatom, azert irtam, hogy köszi.
Megbeszeljük, atragjuk itt a forumon es mindenki ez alapjan dönthet.
Neked pozitiv tapasztalatod van vele szemben mig masnak lehet, hogy nem. Ez akar igy van akarmelyik hivatalos shopnal is.
Lehet, hogy abszolut korrekt, de speciel en ilyen helyekröl nem vasarolok.
Ez szamomra hasonlo, mint aki egy atlagosan szoft nelküli PNA-at arul vmelyik nagy nevü szofttal felturbozva. Hatalmas felarral! Tehat az ilyen privat boltokat kerülöm. Reszemröl ennyi.
Meg egyszer mondom , hogy ezt mindenkinek maganak kell eldöntenie. A forum meg ezert van, hogy leirjuk a tapasztalatokat, velemenyeket.
A segitö szandekodat nem vitatom, azert irtam, hogy köszi.
Megbeszeljük, atragjuk itt a forumon es mindenki ez alapjan dönthet.
Neked pozitiv tapasztalatod van vele szemben mig masnak lehet, hogy nem. Ez akar igy van akarmelyik hivatalos shopnal is.
Lehet, hogy abszolut korrekt, de speciel en ilyen helyekröl nem vasarolok.
Ez szamomra hasonlo, mint aki egy atlagosan szoft nelküli PNA-at arul vmelyik nagy nevü szofttal felturbozva. Hatalmas felarral! Tehat az ilyen privat boltokat kerülöm. Reszemröl ennyi.
Meg egyszer mondom , hogy ezt mindenkinek maganak kell eldöntenie. A forum meg ezert van, hogy leirjuk a tapasztalatokat, velemenyeket.
-
wolfpapa
A gesu -nak szant hsz-t ajanlom neked is. Nem MO-on elek jo par eve...Shyciii » Ma, 10:00 írta:Tedd azt, rendeld be magad. Aztán ha szívás van, akkor majd járhatsz te utána, ha gond van a telóval járhatsz te utána, te postázhatsz, te levelezhetsz, hogy mikor kapod már vissza. Szívjál te. Én viszont hátradőlök a székemben (megannyi más vevőköre, mert igen sok van, és egy nagyon jó csoportot alkotunk a facebookon is nem kevesen), és semmi fáradtsággal megoldódnak a gondok. A szállítási időre visszatérve amit ő ír az a legrosszabb eset (kivéve ha vis major van), de én ennél hamarabb kaptam meg, a weboldalakra meg bármit lehet írni, aztán vagy az vagy nem, de az biztos, hogy ha változik a valuta, akkor azt te szívod meg ebben az esetben, míg Pitőr nem szokta a vevőre ráterhelni, hanem ő bukja...Csak hogy tudd hogy láthatatlanul kit húzol le valójában...Az hogy 64GB-ból mi érhető el azt akor tudod meg, mikor rákérdezel nála, mert ő közvetlenül a kínai forrűsűval szokott beszélni, és nem weboldalakról berendelni (met ugye azt mindenki tud...). No de további jó szórakozást, és okoskodást, és másokat láthatatlanba lehúzást, csak mert a PH-n is megtalálható. Tipikus magyar mentalitást hozod te is...wolfpapa » Ma, 08:49 írta:Nem szeretem a PH-at...Eleg vegyes nagy arcokkal van teli. Tisztelet a kivetelnek. Azok veszekedeses arcoskodasok neha...hihetetlen...![]()
Részemről befejeztem bárminemű segítséget. Tele van a hócipőm a magyar "rohadt nagy nagy szájam van, és mindent jobban tudok" mentalitással
.
u.i.: azért volt a teleketyere általa szüneteltetve egy ideig, mert a forint a dollárhoz képest elszállt, és ezért jóval drágábban tidta volna beszerezni, aminek ugye meg nincs értelme...ezért akik ismerték őt vártak egy picit, és nem úgy ítélkeztek mint te, akinek fingja sincs hogy mi van a háttérben...No ennyit erről.
A stilusod, ha mar szemelyeskedsz velem az megegyezö a PH-an talalhato stilussal, amit a hsz-eid atolvasasa is megerösit.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára wolfpapa 2015.04.06. 12:36-kor.
- Hitman
- MIUI érdeklődő

- 12
- Telefonom: Xiaomi Mi8 Pro
Medálok
Nem hinném, hogy bárkit fikázni akart volna, pusztán csak a véleményét írta le. (amihez mindenkinek joga van)Shyciii » Ma, 10:00 írta:Tedd azt, rendeld be magad. Aztán ha szívás van, akkor majd járhatsz te utána, ha gond van a telóval járhatsz te utána, te postázhatsz, te levelezhetsz, hogy mikor kapod már vissza. Szívjál te. Én viszont hátradőlök a székemben (megannyi más vevőköre, mert igen sok van, és egy nagyon jó csoportot alkotunk a facebookon is nem kevesen), és semmi fáradtsággal megoldódnak a gondok. A szállítási időre visszatérve amit ő ír az a legrosszabb eset (kivéve ha vis major van), de én ennél hamarabb kaptam meg, a weboldalakra meg bármit lehet írni, aztán vagy az vagy nem, de az biztos, hogy ha változik a valuta, akkor azt te szívod meg ebben az esetben, míg Pitőr nem szokta a vevőre ráterhelni, hanem ő bukja...Csak hogy tudd hogy láthatatlanul kit húzol le valójában...Az hogy 64GB-ból mi érhető el azt akor tudod meg, mikor rákérdezel nála, mert ő közvetlenül a kínai forrűsűval szokott beszélni, és nem weboldalakról berendelni (met ugye azt mindenki tud...). No de további jó szórakozást, és okoskodást, és másokat láthatatlanba lehúzást, csak mert a PH-n is megtalálható. Tipikus magyar mentalitást hozod te is...wolfpapa » Ma, 08:49 írta:Nem szeretem a PH-at...Eleg vegyes nagy arcokkal van teli. Tisztelet a kivetelnek. Azok veszekedeses arcoskodasok neha...hihetetlen...![]()
.
Ha jól emlékszem már a Samsung galaxy S topikban is fórumtárs volt pdafanclub-on, és állíthatom hogy sosem volt fikázós ember! Egyébként ha magd rendelsz akkor semmi nehézség nincs, feltéve ha paypal-t használsz és nem valami gagyi kínaitól. Lásd az én esetemet feljebb. ;)
Keep calm and practice Aikido
-
wolfpapa
Köszi Hitman, de megvedem en magam... ;)
Igy van, regen ismerjük egymast..Meg i900 idejeben kezdtem, amiben eleg nagy segitseget kaptam masoktol is es nem csak a PFC-en...na ez a mult...
Szoktam en csatazni ha kell, azert azt is tudod ..szerintem. Volt par szakmai vitam a PFC-en is.-de a vasarlasokba nem szolok bele..Lattam en mar eleget...Mindenki a maga sorsa kovacsa es ez maradjon is igy. Soha nem avatkoztam bele, csak leirtam az ellenvelemenyt is.. Amit sajnos nem ert Shyciii sem.
Söt tudok hasonlo esetet is, csak ott az illetö elhalalozott es akik rendeltek töle, azoknak meszeltek... Ez mondjuk akar egy webshoppal is megtörtenhet..nem kell messzire menni. Itt nemetben: xiaomi-tech.de törtenete sem semmi.
Lehet rola olvasni az android-hilfe.de oldalan.
A maradvanyai megvannak meg..Mind a mai napig fellelhetö a csoka es mindig hasznalt teloval(erdemes raklikkelni az elkeltre is mert mindig uazokkal a kepekkel van a hirdetes):
http://www.ebay.de/itm/XIAOMI-MI3W-selt ... 4d2fcab73a
es meg egy uolyan:
http://www.ebay.de/itm/XIAOMI-MI3W-wie- ... 1514296122
Igy van, regen ismerjük egymast..Meg i900 idejeben kezdtem, amiben eleg nagy segitseget kaptam masoktol is es nem csak a PFC-en...na ez a mult...
Szoktam en csatazni ha kell, azert azt is tudod ..szerintem. Volt par szakmai vitam a PFC-en is.-de a vasarlasokba nem szolok bele..Lattam en mar eleget...Mindenki a maga sorsa kovacsa es ez maradjon is igy. Soha nem avatkoztam bele, csak leirtam az ellenvelemenyt is.. Amit sajnos nem ert Shyciii sem.
Söt tudok hasonlo esetet is, csak ott az illetö elhalalozott es akik rendeltek töle, azoknak meszeltek... Ez mondjuk akar egy webshoppal is megtörtenhet..nem kell messzire menni. Itt nemetben: xiaomi-tech.de törtenete sem semmi.
Lehet rola olvasni az android-hilfe.de oldalan.
A maradvanyai megvannak meg..Mind a mai napig fellelhetö a csoka es mindig hasznalt teloval(erdemes raklikkelni az elkeltre is mert mindig uazokkal a kepekkel van a hirdetes):
http://www.ebay.de/itm/XIAOMI-MI3W-selt ... 4d2fcab73a
es meg egy uolyan:
http://www.ebay.de/itm/XIAOMI-MI3W-wie- ... 1514296122
A hozzászólást 3 alkalommal szerkesztették, utoljára wolfpapa 2015.04.07. 16:09-kor.