Béta teszter keresés 4.4 androidra!
- vagyula
- Adminisztrátor

- 12
- Telefonom: Xiaomi MiNote Pro
-
Medálok
Re: Béta teszter keresés 4.4 androidra!
Laca kb. 6-7 hozzászólással visszább már feltöltöttem Neked.
-
barackle
- MIUI látogató

- 12
- Telefonom: Egyéb
Nálam van "Car mode" 4.4.23ban:vagyula írta:Nálad az kisegítő lehetőségeknél van car/drive mode?
Úgy emlékszem talán a 4.4.18ban még volt (arról van screenshotom).
https://www.dropbox.com/s/iuiky8hcbpu8u ... .18.41.png
-
laca
- MIUI érdeklődő

- 12
bakker.. ELNEZEST!!! Nem lattamvagyula írta:Laca kb. 6-7 hozzászólással visszább már feltöltöttem Neked.
Na ez igy mar frankon befrissult, KOSZONOM!!!!
-
barackle
- MIUI látogató

- 12
-
laca
- MIUI érdeklődő

- 12
miui marketben keress ra a google services-re es abbol fel tudod tenni.barackle írta:A gapps-ot honnan töltöttétek le a 4.4-hez?
-
laca
- MIUI érdeklődő

- 12
Sracok. Leesik a telom a GSM-rol. Pontosabban tererom van, de se en nem tudok mast, se engem nem tudnak felhivni. Mobil netem sincs. Reboot utan minden ok. 4.4.24 van fent, nektek nincs ilyen bajotok?
Bar nem vagyok biztos benne, hogy KK problema, a parom telefonja 2 hete pont ezt csinalta gyari samsung telefon, hogy gsm jel volt de semmi tovabb. 3-4 nap utan megszunt a jelenseg, es ami erdekes mindketten T-sek vagyunk. Nem-e a szolgaltatonal van valami gaz es emiatt van ez a hiba? Paromnal repulo modba rakas-kivetel megoldotta a dolgot adott oraig ( a 3-4 nap alatt kb naponta 2x kellett ilyet csinalnia) en idegessegemben csak rebootoltam, kiprobalom a repulot, ha megint csinalja.
laca
Bar nem vagyok biztos benne, hogy KK problema, a parom telefonja 2 hete pont ezt csinalta gyari samsung telefon, hogy gsm jel volt de semmi tovabb. 3-4 nap utan megszunt a jelenseg, es ami erdekes mindketten T-sek vagyunk. Nem-e a szolgaltatonal van valami gaz es emiatt van ez a hiba? Paromnal repulo modba rakas-kivetel megoldotta a dolgot adott oraig ( a 3-4 nap alatt kb naponta 2x kellett ilyet csinalnia) en idegessegemben csak rebootoltam, kiprobalom a repulot, ha megint csinalja.
laca
-
barackle
- MIUI látogató

- 12
A miui market-est próbáltam, fel is ment, de amikor a play store-t meg akartam nyitni, folyamatosan fc-t dobott. De aztán végül sikerült megoldani.
Mobil hálózatnál én eddig nem tapasztaltam hibát, de az tény, hogy én legkevésbé telefonálásra használom a telefont
Viszont tegnap délután/este elég sokat ment a mobilnet, és nem tapasztaltam megállást, folyamatosan szinkronizálta a dolgaimat.
Mobil hálózatnál én eddig nem tapasztaltam hibát, de az tény, hogy én legkevésbé telefonálásra használom a telefont
- hriska
- MIUIHU Grafikus

- 12
- Telefonom: Xiaomi Mi Mix 2
-
Medálok
Rég hallottunk rólatok!!!! :szia:
Ez most jó,vagy rossz hír lehet? :vakar:
Bár ha csend van akkor az csak jót jelenthet (remélem)
Meddig tart a teszt időszak?
Ez most jó,vagy rossz hír lehet? :vakar:
Bár ha csend van akkor az csak jót jelenthet (remélem)
Meddig tart a teszt időszak?
- vagyula
- Adminisztrátor

- 12
- Telefonom: Xiaomi MiNote Pro
-
Medálok
Én simán kiraknám már fejlesztőiként a 4.25-ös 4.4-et, nálam pár apró hibától eltekintve egész szépen muzsikál.
Csak 5.5-én érkezik újabb frissítés, kíváncsi vagyok mit sikerült még köszörülni addig a rendszeren a srácoknak.
Megy rajta a wsm is tökéletesen.
Már nem emlékszem, de úgy tudom 4.3-on még működésre lehetett bírni az alap böngészővel a flash támogatást, 4.4en nekem eddig nem sikerült.
ART runtime támogatás ki van kapcsolva, tehát aki ezt várja, el kell keserítsem...
Csak 5.5-én érkezik újabb frissítés, kíváncsi vagyok mit sikerült még köszörülni addig a rendszeren a srácoknak.
Megy rajta a wsm is tökéletesen.
Már nem emlékszem, de úgy tudom 4.3-on még működésre lehetett bírni az alap böngészővel a flash támogatást, 4.4en nekem eddig nem sikerült.
ART runtime támogatás ki van kapcsolva, tehát aki ezt várja, el kell keserítsem...
- sonyz7
- MIUI érdeklődő

- 12
-
Medálok