[APP] Magyar Xiaomi / Mi Home

Buckey
MIUI látogató
MIUI látogató
9
Telefonom: Xiaomi Redmi Note 4

Re: [APP] Magyar Mi Home

Hozzászólás Szerző: Buckey »

Na, ha ez így van, akkor bekaphatják. :-q
És még ki tudja, miket fognak majd blokkolni, ha ez így van.
Mondjuk, Huawei telefont már nem szándékozom venni, pedig ezzel nagyon meg vagyok elégedve.
A Xiaomi Mi 11 Lite lenne nekem megfelelő (árban és tudásban is), kivéve az amoled kijelzője, a beégés miatt (navigáció).
Atis75
MIUI látogató
MIUI látogató
6
Telefonom: Nincs

Hozzászólás Szerző: Atis75 »

Ez csupán feltételezhető szerintem ahogy azt írtam, de állítani nem tudom.Más tippem nincs sajnos. Az értesítés típusa : "shortcut. "
push értesítés nincs opcióban, ez hiányzik......
Atis75
MIUI látogató
MIUI látogató
6

Samsung galaxy S 4 em volt azon működik csak az már akkucserés eset. Abba szerintem már nem lehet akkut beszerezni....
Buckey
MIUI látogató
MIUI látogató
9

Atis75 írta: 2021.08.16. 12:41 Ez csupán feltételezhető szerintem ahogy azt írtam, de állítani nem tudom.Más tippem nincs sajnos. Az értesítés típusa : "shortcut. "
push értesítés nincs opcióban, ez hiányzik......
Én is csak feltételezem, de nagyon gyanús, hogy ha Huawei-en nem működik a push értesítés, akkor valami tiltás féle dolog van.
Pedig mindent is engedélyeztem a telefonon és a MiHome app-ban is.
Vagy valamit kihagytam, nem tudom.
rajen
Adminisztrátor
Adminisztrátor
12
Telefonom: Xiaomi 13
 megköszönte: 21 alkalommal
 megköszönték: 62 alkalommal

Medálok

Hozzászólás Szerző: rajen »

Buckey írta: 2021.08.16. 12:08 Na, ha ez így van, akkor bekaphatják. :-q
Mondjuk, Huawei telefont már nem szándékozom venni, pedig ezzel nagyon meg vagyok elégedve.
A Xiaomi Mi 11 Lite lenne nekem megfelelő (árban és tudásban is), kivéve az amoled kijelzője, a beégés miatt (navigáció).
Nem tudom, hogy honnan vetted, de nem ég be. Ez már nem az a kijelző, ami 10 éve volt. Tudom, mert órákat utazok navigációval.
MIUI Magyarország Igazgató Úr =)) SZABÁLYZAT
PÜ-t csak akkor ha nagyon nagy a baj! Minden mást a fórumba! THX
Hívj meg egy kávéra, hogy jobban menjen a meló!
XDEV - Fejlessz, tedd közzé, tarts kapcsolatot
Gamelot - Játsz, ha unatkozol
kovgza
MIUI látogató
MIUI látogató
6
Telefonom: Xiaomi Mi Note 10

Hozzászólás Szerző: kovgza »

Xiaomi Mi note 10 se müködik egy ideje, az èrtesítès!
Buckey
MIUI látogató
MIUI látogató
9

rajen írta: 2021.08.17. 08:47
Buckey írta: 2021.08.16. 12:08 Na, ha ez így van, akkor bekaphatják. :-q
Nem tudom, hogy honnan vetted, de nem ég be. Ez már nem az a kijelző, ami 10 éve volt. Tudom, mert órákat utazok navigációval.
Köszönöm a felhomályosítást! ^:)^
Igaz, hogy kb. 8 éve használtam utoljára amoledes telefont, ami be is égett, pedig nem volt naponta navigáció, meg ennyi használat, mint ami most van.
Amúgy, ma jobban szemügyre vettem a Xiaomi Mi 11 Lite 5G-t, de nagyon nem volt az az érzés, hogy most azonnal lecseréljem a Huawei Nova 5T-t.
Főleg úgy, hogy lehet, az újabb (akár Xiaomi) telefonokon sem működik a push értesítés.
Pedig jó lett volna, ha jelez a Mi Home, ha valamilyen esemény történik.
kovgza írta: 2021.08.17. 11:04 Xiaomi Mi note 10 se müködik egy ideje, az èrtesítès!
Köszönöm! ^:)^
Ha jók a beállításaid, és nem működik az értesítés házon belül sem, akkor a Mi Home app a ludas.

Most már tényleg kíváncsi vagyok, hogy kinek működik (ha egyáltalán működik) a Mi home push értesítés. :-?
kovgza
MIUI látogató
MIUI látogató
6
Telefonom: Xiaomi Mi Note 10

Hozzászólás Szerző: kovgza »

Működött, aztán egyszer csak nem müködött tovább! Semmin nem változtattam! Nem tudom az okát! Azóta volt már 3 frissítès is! Lassan megszokom! 🙂
Buckey
MIUI látogató
MIUI látogató
9

kovgza írta: 2021.08.17. 17:04 Működött, aztán egyszer csak nem müködött tovább! Semmin nem változtattam! Nem tudom az okát! Azóta volt már 3 frissítès is! Lassan megszokom! 🙂
Én is így jártam a Huawei-el, azt hittem, a gyártót bojkottálta a Xiaomi. De ezek szerint másról van itt szó. :-?
Mondjuk a Xiaom Redmi Note4-nél még működik a push. Mondjuk, nem tudom meddig, mert ha párhuzamosan van feltelepítve a két app, akkor megbolondul a rendszer, hol működnek automatizáltan a lámpák, hol nem. :ymtongue: Így csak a Huawei-en használom.
Akkor csak ezért nem cserélek telefont, de az okára azért kíváncsi vagyok, hogy mi lehet a hiba. :-w

De, ahogy eddig utánaolvastam, a frissebb app + újabb android kombónál nem küld üzenetet. De volt, aki szerverhibára gyanakodott.
A lényeg, hogy nem jó. ~x(
A Mi Home app és a hozzá kapcsolt okosotthon így csak egy drága játékszer 2021-ben, amikor minden a neten lóg és megoldható lenne a távoli jelzés is.
Atis75
MIUI látogató
MIUI látogató
6

Galaxy S4 (2014 es teló) en működik a 6.9.700 legújabb mi home app-pal.A huawei re rátettem a 2019.12.03. es mi home app ot (5.6.26 verzió) nem működik. Akkor a telefon a ludas kizárásos alapon.Ez egy vicc.Senki nincs itt aki tudna erre megoldást? :-?
Válasz küldése

Vissza: “Xiaomi Smart Home”