Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Disable your ad blocker to continue using our website.
rajen írta: ↑2021.01.28. 10:29
Új Magyar Plugin !!!
1001041 Xiaomi Mi vacuum mop pro
Első HSZ-ben megtalálod.
Köszi @keskakas
A Viomi Se-hez tudtok esetleg magyarítást?
Előre is köszönöm a választ!
Én csak azt tudom fordítani amit használok.de ha még a mein.bundle file-t átküldenéd még úgy se jo sokszor mert én is ha lefordítom akkor utána még hasznalát közben veszek észre sok hibát amit javítani kell
A mein.bundle file-t hogy tudom átküldeni? Jelenleg nem is látom, melyik az... Segítenél? Jó helyen keresem?
Sziasztok.
Olyan gondom van...
Hátteret szeretnék cserélni, az első oldalon ott a menete de én a megadott mappában (/files /wallpappers) nem találtam wallpappers mappát. 6.1.701 verziót használom.
Keresem, de nem látom máshol sem a meg lévő háttér mappát.
Béla66 írta: ↑2021.02.02. 11:57
Sziasztok.
Olyan gondom van...
Hátteret szeretnék cserélni, az első oldalon ott a menete de én a megadott mappában (/files /wallpappers) nem találtam wallpappers mappát. 6.1.701 verziót használom.
Keresem, de nem látom máshol sem a meg lévő háttér mappát.
Én a 6.0.214 verziót használom.a wallpapers mappán belül levő fileokat kell felülirni.a wallpapers mappán belül nincs még 1 wallpapers mappa.
A file-ok mappán belül ott van egy wallPapers mappa meg alatta egy wallpapers zip file is.a normál mappában levő fileokat kell felülirni
Összesen
Hozzászólások száma: 182629
Témák száma: 12623
Összes bejelentés: 0
Összes ragacs: 61
Összes melléklet: 0
Napi témák: 3
Napi bejegyzések: 39
Felhasználók naponta: 14
Felhasználónkénti témák: 0
Felhasználónkénti bejegyzések: 3
Hozzászólások témánként: 14