Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Disable your ad blocker to continue using our website.
Még egy kérdésem lenne hogy a redmi note 8 pronal a fökepernyönel levö 3 gomb közül a 2 szélsőt fel lehet cserelni? Tehát úgy a hogy a vissza gomb a bal oldalon legyen.
Közbe meg egy kérdés, bár nem specifikus Note 8 pro. De ismertek olyan kamera alkalmazást ami úgy is müködik ha a képernyő fekete? Ergo a displayen nem látszik semmi? Köszi
Most vettem életem első miui-s telefonját, egy redmi note 8pro-t.
Az lenne a kérdésem, hogy sima Androidos telefonomon ha beállítom mp3-as saját csengőhangot, akkor az a fb messenger csengőhangjai között is megjelenik de itt ezen sehol se találom a telefon csengőhangját csak a saját fb messenger csengőhangjait.
Hogyan tudnám beállítani a telefon csengőhangját fb messenger csengőhangjára?
Köszönöm a segítséged!
Nem a telefon csengőhangjával van a gond. Arra sikerült beállítanom a saját mp3-omat.
Problémám ott lenne, hogy én szeretném azt amit eddig, hogy a telefonon és a fb messengeremen ugyanazon mp3 legyen a csengőhang.
Eddigi android6-os telefonomon a messenger hangbeállításánál ezt egyszerüen ki lehetett válaszatni a messenger hangbeállításában,
viszont itt sehol se találom, hogy hol tudnám ezt beállítani.
Ebben szeretnék segítséget kérni.
Összesen
Hozzászólások száma: 182629
Témák száma: 12623
Összes bejelentés: 0
Összes ragacs: 61
Összes melléklet: 0
Napi témák: 3
Napi bejegyzések: 39
Felhasználók naponta: 14
Felhasználónkénti témák: 0
Felhasználónkénti bejegyzések: 3