[Redmi Note 8T] Kérdések, válaszok, megoldások
- rajen
- Adminisztrátor

- 12
- Telefonom: Xiaomi 13
- megköszönte: 21 alkalommal
- megköszönték: 62 alkalommal
-
Medálok
Re: [Redmi Note 8T] Kérdések, válaszok, megoldások
Nem volna egyszerűbb nyitni a bl-t és Global romot feltenni? Csak EU-ban lett lecserélve, Globalban még a MIUI van.
MIUI Magyarország Igazgató Úr
SZABÁLYZAT
PÜ-t csak akkor ha nagyon nagy a baj! Minden mást a fórumba! THX
Hívj meg egy kávéra, hogy jobban menjen a meló!
XDEV - Fejlessz, tedd közzé, tarts kapcsolatot
Gamelot - Játsz, ha unatkozol
PÜ-t csak akkor ha nagyon nagy a baj! Minden mást a fórumba! THX
Hívj meg egy kávéra, hogy jobban menjen a meló!
XDEV - Fejlessz, tedd közzé, tarts kapcsolatot
Gamelot - Játsz, ha unatkozol
- szekelyelek
- MIUI őrült

- 10
- Telefonom: Poco F5
- megköszönte: 1 alkalommal
- megköszönték: 2 alkalommal
-
Medálok
Nincs benne sajna Magyar... Eddig minden app műkszik, kivéve a Revolut. Azt a gugliból sem tudtam telepíteni és mirrorból sem...
Szerkesztve: újra telepítést követően a Revolut működik, viszont a mindent látó Trémobil app a Magisk ellenére a root-olt készüléket látva nem műxik... Sebaj,
Sent from my Redmi Note 8T using Tapatalk
Szerkesztve: újra telepítést követően a Revolut működik, viszont a mindent látó Trémobil app a Magisk ellenére a root-olt készüléket látva nem műxik... Sebaj,

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára szekelyelek 2020.01.07. 11:42-kor.
- szekelyelek
- MIUI őrült

- 10
-
Medálok
A global is guglis... 

- szekelyelek
- MIUI őrült

- 10
-
Medálok
...már nem is emléxem, hogy szerepelt-e a bakancs listámon, de szerintem legalább 10 tiszta telepítéssel bentebb vagyok, mint 10 órával ez előtt...
A Willow is elpusztíthatatlannak bizonyúl a kínai PC Suite programmal...
Sikerült időközben azt a kis bakit is kiköszörűlnöm, hogy valami ok miatt a Revolut apk egyáltalán nem volt elérhető számomra a gugli bótban a fentebb írt rommal...
Az OrangeFox recovery-vel (miután kiismertem és nem omlasztottam össze a telefon rendszerét!!!) sikerült készre csinálni a telót, úgy mint kb. 4 hónappal az előtt, hogy elérem mind a 2770 SMS-t, illetve 2017 elejétől rögzített híváslistámat, melyeket tovább bonyolíthatok...
Ha valaki szeretné ugyan így, csak bátorítani tudom, lehetséges!
Sziasztok! (megyek aludni...
)
A Willow is elpusztíthatatlannak bizonyúl a kínai PC Suite programmal...
Sikerült időközben azt a kis bakit is kiköszörűlnöm, hogy valami ok miatt a Revolut apk egyáltalán nem volt elérhető számomra a gugli bótban a fentebb írt rommal...
Az OrangeFox recovery-vel (miután kiismertem és nem omlasztottam össze a telefon rendszerét!!!) sikerült készre csinálni a telót, úgy mint kb. 4 hónappal az előtt, hogy elérem mind a 2770 SMS-t, illetve 2017 elejétől rögzített híváslistámat, melyeket tovább bonyolíthatok...
Ha valaki szeretné ugyan így, csak bátorítani tudom, lehetséges!
Sziasztok! (megyek aludni...
- Wittman
- V.I.P.

- 10
- Telefonom: Xiaomi Mi 9T
Medálok
- szekelyelek
- MIUI őrült

- 10
-
Medálok
Miután kellő nagy íven sikerült körbe járnom a témát meg kell, hogy állapítsam a korábban, a MIUI verzió alapján (PCXEUXM) hibásan megítélt xiaomi.eu rom, mégha erre a vasra csak stabil is van, de az MIUI tárcsázóval bír. Ami az SMS szinkronon túl a hívásrögzítés funkciót is tudja, úgy mint a MIUI a GDPR előtt... 
A gyári PCXEUXM (EU) és PCXMIXM (Global) verziók sajna gugli tárcsázóval szereltek...
Tapatalkkal küldve az én Redmi Note 8T eszközömről

A gyári PCXEUXM (EU) és PCXMIXM (Global) verziók sajna gugli tárcsázóval szereltek...

-
farkastibor2
- MIUI látogató

- 10
- Telefonom: Redmi Note 8T
Üdv.
Nincs valakinek ötlete hogy a PCXMIXM verzioban a guglis tárcsázót le lehessen cserélni miuira?
Rom telepítéssel nem akarok bajlodni, most tökéletesen működik, félek hogy elcseszem.
Figyelem majd a forumot hátha jön valami megoldás.
Nincs valakinek ötlete hogy a PCXMIXM verzioban a guglis tárcsázót le lehessen cserélni miuira?
Rom telepítéssel nem akarok bajlodni, most tökéletesen működik, félek hogy elcseszem.
Figyelem majd a forumot hátha jön valami megoldás.
- szekelyelek
- MIUI őrült

- 10
-
Medálok
Az "akarod" és a "nem akarod" két egymással ellentétes fogalom... csak gondoltam szólok, hogy tudd... 
Itt a hozzávaló az egyikhez... ha elhagyod, az pedig a másikhoz való...
https://www.apkmirror.com/apk/xiaomi-in ... 0-release/
Itt a hozzávaló az egyikhez... ha elhagyod, az pedig a másikhoz való...
https://www.apkmirror.com/apk/xiaomi-in ... 0-release/
-
Tevelabujj
- MIUI látogató

- 6
- Telefonom: Redmi Note 8T
Sziasztok, azt már olvastam fentebb hogy a wifi gyenge, de ez eléggé enyhe kifejezés sajnos.
Nálunk konkrétan 2 percenként ledobál a wifi úgy belassul, azt már sikerült kikapcsolni hogy ha én manuálisan kilövöm a wifi-t akkor ne csatlakozzon vissza,
de erre meg rájön a másik problémám, az hogy szegény telefon valahogy a 4G hálózatot sem csipázza...
Olvastam hivatalos leírást hogy hogy kell átállítani hogy ne keressen kínai hálózatot, de nem segített, sőt a sok olvasás csak elkeserített mert elég sokan írtak az enyémmel megegyező problémákat és azt hogy pillanatnyilag nincs megoldás, csak remélni lehet hogy a következő frissítéstől meggyógyul...
Nálunk konkrétan 2 percenként ledobál a wifi úgy belassul, azt már sikerült kikapcsolni hogy ha én manuálisan kilövöm a wifi-t akkor ne csatlakozzon vissza,
de erre meg rájön a másik problémám, az hogy szegény telefon valahogy a 4G hálózatot sem csipázza...
Olvastam hivatalos leírást hogy hogy kell átállítani hogy ne keressen kínai hálózatot, de nem segített, sőt a sok olvasás csak elkeserített mert elég sokan írtak az enyémmel megegyező problémákat és azt hogy pillanatnyilag nincs megoldás, csak remélni lehet hogy a következő frissítéstől meggyógyul...
- szekelyelek
- MIUI őrült

- 10
-
Medálok
Mivel a fórumozók zöme nem tanyán él, illetve jó ideje ismert a Xiaomi telefon BT és WiFi antennáinak összeakadása, legelőször egy hálózatfelderítést javaslok, majd a sugárzó csatornájának módosítását, illetve 5GHz-re történő állítását, ami a BT kapcsolat hatásán kívül esik. Ha mindezek eredménytelenek és a telefon fizikailag (hardveresen) nem hibás, csak akkor érdemes a frissítésben bízni... Addig User error...
ugyan úgy, mint ahogy víz alatt sem lehet telefonálni vele... (pedig több videó is bizonyítaná)
ugyan úgy, mint ahogy víz alatt sem lehet telefonálni vele... (pedig több videó is bizonyítaná) Tapatalkkal küldve az én Redmi Note 8T eszközömről