Redmi Note 3 Pro "Qualcomm"
- karfika
- MIUI Tag

- 11
- Telefonom: Xiaomi Mi8 Lite
Medálok
Re: Redmi Note 3 Pro "Qualcomm"
őőő mx player esetleg,kodekek nem nagyon frankók amit egyébként nem értek hiszen az alap mi video lejátszó van benne és az régen jó volt ha jól emlékszem,de más lejátszó és minden faja lesz.
- Bandita1981
- MIUI őrült

- 10
- Telefonom: Redmi Note 10 Pro
- megköszönték: 3 alkalommal
Medálok
Ez az MX Player jó.......
Köszi!
Redmi Note 5/Whyred/ MIUIHU 11 9.9.26 Béta
Köszi!

Könnyű annak, akinek nem nehéz!!!
Telefonom:Redmi Note 3pro//Redmi Note 5pro//Redmi Note 8
- november13
- MIUI imádó

- 9
- Telefonom: Redmi Note 8T
Medálok
Nekem is volt probléma bizonyos zene fájl formátummal, én VLC playert raktam fel
Tapatalkkal küldve az én Redmi Note 3 eszközömről
Tapatalkkal küldve az én Redmi Note 3 eszközömről
Redmi Note 8T
- szat
- MIUI rajongó

- 11
- Telefonom: Xiaomi Mi Mix 3 5G
Az MX player tényleg megoldást jelenthet egyes esetekben.
Nálam a synology DS video programjával volt gond, egész egyszerűen nem indult el a lejátszás mkv fájloknál. Persze rögtön felraktam egy VLC-t, azzal se. Kipróbáltam egy másik gyártó telefonján is (hüvely) annak a gyári lejátszójával, azzal se ment. Írtam a supportnak, hogy szerintem hibás az Android app, erre azt tanácsolták (egyébként nagyon rövid időn belül), rakjam fel az MX playert, és csodák csodájára megoldódott a hiba.
Nálam a synology DS video programjával volt gond, egész egyszerűen nem indult el a lejátszás mkv fájloknál. Persze rögtön felraktam egy VLC-t, azzal se. Kipróbáltam egy másik gyártó telefonján is (hüvely) annak a gyári lejátszójával, azzal se ment. Írtam a supportnak, hogy szerintem hibás az Android app, erre azt tanácsolták (egyébként nagyon rövid időn belül), rakjam fel az MX playert, és csodák csodájára megoldódott a hiba.
-
lzsolt75
- MIUI Tag

- 9
- Telefonom: Xiaomi Mi 9T Pro
Előre is bocs, hogy nem teljesen a saját támámban kérdezek ,de ott nincs ilyen "pörgés". Nekem a KATE verziós Note 3 telóm van, szerintetek ezt a DerpFest ROM-ot arra is fel lehet tenni? Jelenleg a HAVOC OS-t használom, arra se volt külön KENZO és KATE verzió.
Mik a tapasztalatok a legújabb verziójával, a 2019.09.17-essel. Annak nem olyan jó az akku ideje?
Mik a tapasztalatok a legújabb verziójával, a 2019.09.17-essel. Annak nem olyan jó az akku ideje?
Xiaomi Mi 9T PRO (Raphael)
- Bandita1981
- MIUI őrült

- 10
- Telefonom: Redmi Note 10 Pro
- megköszönték: 3 alkalommal
Medálok
Hogy a Kate-re jó e azt nem tudom,de én is először a 2019.09.17 verziót raktam fel de voltak gondok vele!
Aztán ajánlásra tettem fel a 2019.09.09 az egész jó!
Aztán ajánlásra tettem fel a 2019.09.09 az egész jó!
Könnyű annak, akinek nem nehéz!!!
-
lzsolt75
- MIUI Tag

- 9
Felkerült végül a 2019.09.17-es verzió. Először csak a Havoc OS-t frissítettem a 2.9-es unofficial verzióra, de a gps-sel volt valami gond, én meg a napi ingázásban a dugóelkerülésben sokat használom. Végül feltettem az említett 2019.09.17-es DerpFest-et. Eddig tökéletes, be is laktam. Milyen problémák jöttek elő nektek? Clean Flasht csináltam, az a tuti. Ujjlenyomat azonosítást nem használok, azt nem teszteltem.
- karfika
- MIUI Tag

- 11
- Telefonom: Xiaomi Mi8 Lite
Medálok
Nekem az aku használat miatt ment vissza a df 09.09 rom az a legjobb változat most legutobb 3 napja töltöttem napi 3-4 ora intenziv használattal,a best rom nem csak szerintem.
-
lzsolt75
- MIUI Tag

- 9
Próbálta valaki az akku kímélés, játékokban extra sebesség szerzés miatt adb alól a felbontást és a density-t állítani? Egy barátomtól kaptam a tippet, és sikerült is átállítani 720x1280-ra, 250-es density-vel, de az alsó gombsort nem tudtam használni, amíg vissza nem állítottam 1080x1920 és 375-re. (A másik ok, amiért próbálkozok ezzel, hogy megnézzem milyen lehet 720x1280-as felbontással használni a telót, mert szemezek egy Mi A3-al)
-
Tirdi
- MIUI látogató

- 6
- Telefonom: Xiaomi Redmi Note 3 Pro
Sziasztok!
Márciusban vettem használtan a telefont, olyan hibával, hogy elvált, púpos a kijelző. Hamar kiderítettem, hogy felpúposodott az akksi, cseréltem is májusban. Kicsit gyanús volt, hogy ugyan úgy gyorsan merül a telefon, de legalább már nem kapcsolgat ki 10%-nál. Az igazi probléma ott kezdődött, hogy kb. egy hete feltűnt, hogy ismét púpos az akksi, most kicseréltettem garanciában, ismét jó, de meddig? Így, hogy kétszer is felmerült a probléma, és a második akksi kevesebb mint fél évet bírt, felmerült bennem, hogy a telefonnal van probléma, és sanszos, hogy ez az akksi is felpúposodik majd. Van ötletetek mi lehet ez, mivel lehet a probléma, és tovább fogja-e enni az akksikat?
Márciusban vettem használtan a telefont, olyan hibával, hogy elvált, púpos a kijelző. Hamar kiderítettem, hogy felpúposodott az akksi, cseréltem is májusban. Kicsit gyanús volt, hogy ugyan úgy gyorsan merül a telefon, de legalább már nem kapcsolgat ki 10%-nál. Az igazi probléma ott kezdődött, hogy kb. egy hete feltűnt, hogy ismét púpos az akksi, most kicseréltettem garanciában, ismét jó, de meddig? Így, hogy kétszer is felmerült a probléma, és a második akksi kevesebb mint fél évet bírt, felmerült bennem, hogy a telefonnal van probléma, és sanszos, hogy ez az akksi is felpúposodik majd. Van ötletetek mi lehet ez, mivel lehet a probléma, és tovább fogja-e enni az akksikat?