Ajánlom figyelmetekbe pl. ezt a részt:
Miuihu változás:
- Induláskor global bejelentkezés (Facebook fiók hozzárendelhető a profilnál is)
- MiStore, Mijia fórum letiltva
- Beépülők a belső tárolóra plugin mappába kerülnek mentésre
...

Miuihu változás:
- Induláskor global bejelentkezés (Facebook fiók hozzárendelhető a profilnál is)
- MiStore, Mijia fórum letiltva
- Beépülők a belső tárolóra plugin mappába kerülnek mentésre
...

Ilyen nincs külön, mivel az a GW-ben van.csiszidani írta: ↑2019.09.27. 23:28 Sziasztok!
Valaki tudna küldeni egy magyar hőmérséklet és páratartalom mérő plugin-t?

nagyarmand írta: ↑2019.09.28. 15:15 Sziasztok!
Kellene egy kis segítség. Már mindent átolvastam, videót megnéztem, de nem megy a magyarosítás a Roborock S5-n, amit itthon magyar üzletben vettem 2 napja. Telóra felraktam a magyar Mi Home-ot, a porszívó tökéletesen működik, csak angolul vartyog. (Nem mintha így nem tudnám használni, de hát még is csak Magyarországon vagyunk) Eleve nem tudom, hogy hová kéne bemásolni az apk-t, mert nekem más fájl nevek vannak, ahogy a képen is látszik. Több verziót is kipróbáltam, de nem akar magyar lenni. Mit csinálok rosszul?
![]()

Hm. Hát ez érdekes infó, akkor én kérek elnézést.

Tulajdon képpen annak lett tétrehozva, van másik az általános témáknak, vagy spec a terméknek.Lizingrider írta: ↑2019.09.30. 14:57 Sziasztok! Tök új vagyok itt, ez az első hsz-om. Elolvastam a topic nyitót és abból nem derül ki, hogy ebben a topicban Mi Home általános témák is kibeszélhetők vagy csak a magyarítással kapcsolatos a topic?