Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Disable your ad blocker to continue using our website.
Én még kísérletezek vele, adtam neki 2 hetet. Néha egész jól működik, d emost hogy ilyen borús lett az idő, kicsit meg van zavarodva. Megint nagyon besötétel magának.
Hallo!
Egyik nap frissítettek a beálítások. Az mondjuk azért nem érthető nálam, mert minden tiltva van. Azóta a képernyőzár háttere minden bekapcsoláskor átáll gyárira. Tegnap megjött a 10-es frissítés is, gondoltam hátha megjavul, de nem. Van valakinek ötlete? Köszönettel
Most települ a 10.4.4.0 . Remélem a fényerő szabályozást is javították benne. Az arcfelismerésre nyíló telefon támogatás is bekerült a leírás szerint. Nos, az eddig is megvolt, csak nem a magyar régióra állítva. Most bele tették volna? Nem soká kiderül.
Már rendbem vagyok. a készülékem is hibátlan állapotú. Kiderült, hogy nem software hanem hardver hiba merült föl. Ugyanis a készülék akkumulátora a melegedéstől leolvadt a csatlakozás, igy ki-be kapcsolgatott. Azóta minden simán megy. Még a frissítés is megérkeztek.
Összesen
Hozzászólások száma: 182629
Témák száma: 12623
Összes bejelentés: 0
Összes ragacs: 61
Összes melléklet: 0
Napi témák: 3
Napi bejegyzések: 39
Felhasználók naponta: 14
Felhasználónkénti témák: 0
Felhasználónkénti bejegyzések: 3
Hozzászólások témánként: 14