Mi Fit 2.2.4
- vagyula
- Adminisztrátor

- 12
- Telefonom: Xiaomi MiNote Pro
-
Medálok
- Djibouti
- MIUI Tag

- 12
- Telefonom: Xiaomi Mi 9 SE
Re: Mi Fit 1.3.114 (Frissítve: 02.18) FIGYELEM ! NÉVVÁLTOZÁ
Azt be lehet állítani, hogy ne oldjon fel a képernyőzár ha megvan a Bluetooth kapcsolat akár sok méteres körzetben is, csak ha tényleg közel van a miband a telefonhoz?
- vagyula
- Adminisztrátor

- 12
- Telefonom: Xiaomi MiNote Pro
-
Medálok
Nem,az "érzékenység" sajnos nem állítható, de ha hátrateszem a kezem,akkor már nem oldja fel a képernyőt.
-
waces
- MIUI látogató

- 11
- Telefonom: Xiaomi Mi4
mar reggel a band szépen áttöltötte az éjszakai adatokat. után elmentem dolgozni androidos telefon itthon maradt okkal, hisz ugyse kell, mert a band megjegyzi a lépéseket és - gondoltam - majd este áttöltöm. hazaértem, indítom a mi appot, nem szinkronizál, a reggeli állást mutatja. nézem my device alatt. nincs párosítva band. unpair, pair. szépen párba kerül a telefonnal, viszont látszolag egyetlen egy lépést sem rögzített reggel óta (látja, hogy töltöttség 85%, tehát biztos, hogy ment nap közben, mert merült olyan 4-5%-ot).
ez mitől lehet? gyakori az ilyen? stb ;)
köszi
ez mitől lehet? gyakori az ilyen? stb ;)
köszi
-
Greench88
- MIUI látogató

- 11
- Telefonom: Xiaomi Redmi Note 3
Sziasztok!
Tegnap óta én is MI Band tulajdonos lettem, azonban problémám akadt a kütyüvel...nagy nehezen sikerült párosítanom a telefonnal (adott volt a KitKat és a BT 4.0), egy óra használat után azonban megszakadt a kapcsolat és azóta nem látja az alkalmazás a karperecet.
A bluetooth menüben látom, de az alkalmazás nem találja. Próbáltam magyar, angol és kínai verziókat is, de semmi eredménye. Az eset előtt annyi történt nemsokkal, hogy amikor frissített a karperec firmware-e, akkor nem ért véget a folyamat de utána megnéztem és frissült a legújabb kiadásra. Utána még használtam egy ideig, majd derült égből villámcsapás...Mit tehetek ilyenkor? Próbáltam kölcsön telefonnal is, de az még a bluetooth menüben sem látta, az enyémmel ellentétben.
Minden tippet előre is köszönök!
Tegnap óta én is MI Band tulajdonos lettem, azonban problémám akadt a kütyüvel...nagy nehezen sikerült párosítanom a telefonnal (adott volt a KitKat és a BT 4.0), egy óra használat után azonban megszakadt a kapcsolat és azóta nem látja az alkalmazás a karperecet.
Minden tippet előre is köszönök!
- Sanyci
- MIUI érdeklődő

- 11
- Telefonom: Xiaomi Redmi 3
Üdv!
Ki lehet nyerni valahogy az adatokat a MiCloud-ból, vagy a telóból?
Lehetséges lenne egy olyan fw a kütyüre, ami jelezné a karkötőn is, ha megszűnt a kapcsolat a telefonnal?
...a feloldás biztonságát én még azzal is fokoznám, hogy csak akkor oldana fel a képernyőzár, ha mondjuk, 2x megráztam a csuklómat...
Ki lehet nyerni valahogy az adatokat a MiCloud-ból, vagy a telóból?
Lehetséges lenne egy olyan fw a kütyüre, ami jelezné a karkötőn is, ha megszűnt a kapcsolat a telefonnal?
...a feloldás biztonságát én még azzal is fokoznám, hogy csak akkor oldana fel a képernyőzár, ha mondjuk, 2x megráztam a csuklómat...
-
Martinmassa4
- MIUI rajongó

- 11
- Telefonom: Xiaomi Redmi Note
Nekem note-on is feloldotta.vagyula írta:Nem,az "érzékenység" sajnos nem állítható, de ha hátrateszem a kezem,akkor már nem oldja fel a képernyőt.
- Djibouti
- MIUI Tag

- 12
Frissült a HTC ONE-om Lollipopra. Egy ideig gond nélkül ment a Miband. Aztán nem jelzett semmit. Nem lehetett párosítani. Nem találták egymást a telefonnal. A Bluetooth beállításnál újra párosítottam a karkötőt a telefonnal. Most jó. Viszont nem találom a telefon beállításokban ahol engedélyezni kell a MiFit, az alkalmazás jelzések miatt.
-
Freddycom
- MIUI látogató

- 11
- Telefonom: Egyéb
Itt találod:Djibouti » Tegnap, 19:14 írta:Frissült a HTC ONE-om Lollipopra. Egy ideig gond nélkül ment a Miband. Aztán nem jelzett semmit. Nem lehetett párosítani. Nem találták egymást a telefonnal. A Bluetooth beállításnál újra párosítottam a karkötőt a telefonnal. Most jó. Viszont nem találom a telefon beállításokban ahol engedélyezni kell a MiFit, az alkalmazás jelzések miatt.
1.)Open your device's Settings menu
2.)Under "Device," touch Sound & notification.
3.)Touch Notification access.
You'll see a list of apps that can access your notifications.
- Djibouti
- MIUI Tag

- 12
Köszönöm, köszönöm, köszönöm! Ha előbb kérdezek, nem megy rá egy hétvége és megspórolok plusz néhány ősz hajszálat.