Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Disable your ad blocker to continue using our website.
Próbáld meg átállítani a régiót mondjuk Indiára és menni fog! Utána visszaállíthatod magyarra, ha már befrissült. A feleségem telójával is ez volt, a régióváltás segített. Ja és ha indiai a régió, működik az arcfelismerés is.
Redmi 6 szinte folyamatosan azt csinálja, hogy bejövő híváskor pár másodperc után nem hallani a hívót aztán kb 5 másodperc után helyreáll és onnéttól jó.
Valaki találkozott már ilyennel?
KöszI!
Nekem Sony Ericsson K850i-nél tapasztaltam ilyet. Először csak akkor ha mobil bejövő hívás volt és 3G-n volt a telefon. Később már vezetékesnél is, majd már kimenő hvásnál is, végül már sima GSM hálón mindegy miylen irányból. Nyilván mindenki készülékhibára gondolt, csakhogy a problémát nem csak én tapasztaltam. Telenor hálózat. Ma meg nekem olyan volt a Redmi 6-al, hogy hívtam volna, és amikor a kicsöngésnek kellett volna lennie, akkor visszaállt alap helyzetbe, mintha megszakítottam volna a hívást. Máskor is volt már ilyen. Mindegy volt milyen irányba próbálkoztam hívni. A múltkor is előfordult ilyen. HOgy ez hálózati vagy készülék hiba, nem tudom. Pár próbákozás után működött. A múltkor azt is kipróbáltam, hogy a VoLTE funkciót lekapcsoltam, bár a szolgáltató részéről egyelőre tiltva, de a helyzet nem változott, szóval nem ez kavart be. Hiába indítottam újra a készüléket, akkor sem tudtam hívni. Bejövő hívás az oké volt. Aztán később magától észhez tért.
Két SIM kártya van a készülékben. Az 1-es a telefonálásra való, a 2-es pedig egy internet megosztó. A kérdésem az lenne, hogy hol/hogyan tudom beállítani azt, hogy a 2-es legyen az alapértelmezett internethasználat esetén - amennyiben nincs WiFi kapcsolat? A korábbi telefonomnál ki tudtam választani a redőny lehúzásakor, hogy akarom-e a mobilnetet használni, itt nem találtam ilyet. Hol tudom ki-be kapcsolni a mobilnet használatát? Sajnos a leírásban nem találtam ezekre a kérdésekre választ - lehet, hogy figyelmetlen voltam?
Összesen
Hozzászólások száma: 182629
Témák száma: 12623
Összes bejelentés: 0
Összes ragacs: 61
Összes melléklet: 0
Napi témák: 3
Napi bejegyzések: 39
Felhasználók naponta: 14
Felhasználónkénti témák: 0
Felhasználónkénti bejegyzések: 3
Hozzászólások témánként: 14