Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Disable your ad blocker to continue using our website.
Lenne egy kérdésem, vajon mozgás közben a telefonnak is magamnál kell lennie vagy csak a MiBandnek, aztán mikor újra egymásra találnak a MiBand átszinkronizálja az adatot? Csak azért kérdezem mert mondjuk focinál vagy úszásnál nem annyira szerencsés ha a telefon is az embernél van
Én lassan egy hete használom, nagyon klafa. Lépésre sacc/kb pontos, km-re tuti az, mert néztem. Valamennyi eltérés biztos lehet, de nem nagy. A kintről rendelt ára az kb egy jó vacsi ára, úgyhogy mindenképpen megéri szerintem. Én 5.900-ért vettem +1 szíjjal, nuku postával a PW-ről, és mint írtam 14nap volt a szállítás. Másnap rendeltem egyet, az sajna még nem ért ide, de azt mondják 15-25nap a szállítás, úgyhogy még nem reklamálok rajt. Ja, az ébresztés az írtó kircsi. Én nagyon nehezen kelek fel mindig! Illetve miöta megvan azóta nagyon könnyen! Szerintem belelát a lelkembe is! 14%-ot merült hétfő óta, de óránként nézegetem a progit telón! Mindenképpen vegyél! Vegyen mindenki!
Összesen
Hozzászólások száma: 182629
Témák száma: 12623
Összes bejelentés: 0
Összes ragacs: 61
Összes melléklet: 0
Napi témák: 3
Napi bejegyzések: 39
Felhasználók naponta: 14
Felhasználónkénti témák: 0
Felhasználónkénti bejegyzések: 3
Hozzászólások témánként: 14