Kérdések, válaszok, megoldások
-
ar10n
- MIUI érdeklődő

- 9
- Telefonom: Xiaomi Redmi Note 6 Pro
Re: Kérdések, válaszok, megoldások
és azt elfelejtettem írni, hogy egy nap után magától megjavult a hangszóró.
-
lestib
- MIUI látogató

- 9
- Telefonom: Xiaomi Redmi 3s
szóval vihetem szervizbe. de a lebegő labda jó ötlet, legalább használni tudom...
-
Palinkasjanos
- MIUI Tag

- 8
- Telefonom: Redmi Note 9
Asszem akkor én nem fogok MIUI10 globál rom-ra frissíteni ha lesz a Mi Max 2-re.
Tapatalkkal küldve az én MI MAX 2 eszközömről
Tapatalkkal küldve az én MI MAX 2 eszközömről
-
HONOR
- MIUI látogató

- 7
- Telefonom: Xiaomi Mi5s Plus
Sziasztok!
Tapasztaltam ma egy elég fura hibát A1 en 8.1 verzión.
Telefonhívás közben ha a hívásvárakoztatás be van kapcsolva és még valaki elkezd hívni nem hajlandó kikapcsolni a proximiti szenzor a kijelzőt csak akkor ha lerakom a másik hívást vagy átváltom. Így viszont ha simán visszarakom a telefont a fülemhez az összes gyorsalakalmazás megnyitogatja mivel a kijelző nincs lezárva... valakinek valami ötlet?
Tapasztaltam ma egy elég fura hibát A1 en 8.1 verzión.
Telefonhívás közben ha a hívásvárakoztatás be van kapcsolva és még valaki elkezd hívni nem hajlandó kikapcsolni a proximiti szenzor a kijelzőt csak akkor ha lerakom a másik hívást vagy átváltom. Így viszont ha simán visszarakom a telefont a fülemhez az összes gyorsalakalmazás megnyitogatja mivel a kijelző nincs lezárva... valakinek valami ötlet?
- rajen
- Adminisztrátor

- 12
- Telefonom: Xiaomi 13
- megköszönte: 21 alkalommal
- megköszönték: 62 alkalommal
-
Medálok
Lehetnek, hogy az Mi A1 témába írj? Ez itt a Redmi 3!
MIUI Magyarország Igazgató Úr
SZABÁLYZAT
PÜ-t csak akkor ha nagyon nagy a baj! Minden mást a fórumba! THX
Hívj meg egy kávéra, hogy jobban menjen a meló!
XDEV - Fejlessz, tedd közzé, tarts kapcsolatot
Gamelot - Játsz, ha unatkozol
PÜ-t csak akkor ha nagyon nagy a baj! Minden mást a fórumba! THX
Hívj meg egy kávéra, hogy jobban menjen a meló!
XDEV - Fejlessz, tedd közzé, tarts kapcsolatot
Gamelot - Játsz, ha unatkozol
-
ar10n
- MIUI érdeklődő

- 9
- Telefonom: Xiaomi Redmi Note 6 Pro
amúgy az egyik 3S készülékünknél is rendszeresen elfelejti lekapcsolni a képernyőt, ilyenkor csak a reboot segít. Közben meg az is előfordul ugyanezen a készüléken, hogy bejövő hívás csörög, de sötét a képernyő, aztán ha megnyomom az oldalsó gombot, nagynehezen feléled a képernyő, de elhallgat a csöngés, amiből nem lehet tudni, hogy az oldalsó gombbal felvettem a telefont (pontosabban lehet tudni, hogy nem) vagy még mindig el kell jutni valahogy a telefon alkalmazásba, pl. a felső zöld csíkra bökve és onnan megpróbálni felfelé húzni a zöld telefon ikont és ha szerencsénk van, a hívó még kivárta mindezt.
Érdekes módon, a másik 3S-en ez az elsötétülés ritkán fordult elő.
Közben rájöttem, hogy ha egy adott EU-n kívüli régióra állítva a telefont letöltök egy témát, azt nem tudom betölteni, ha közben átváltottam másik régióra, hibaüzenettel blokkolja a téma használatát.
Még egy dolog, hogy régiónként eltérő számú és típusú előre bookmark-olt oldalak jelennek meg a gyári böngésző nyitóoldalán. Ebben mondjuk van ráció, abban viszont már nem nagyon, hogy egyik-másik régiónál lehet törölni szinte mindegyiket, a többinél meg nem.
És még mindig nem értem, hogy mitől más a google maps és a whatsapp ikonja ugyanazzal a témával a Note 6 Pro-n, mint amivel megy a 3S-en, hogyha az app-ok rendszerbeállításokban található listájában meg a szokásos kinézetet mutatja.
És hány évnek kell még eltelnie, hogy egy rendes dark mode-ot csináljon a xiaomi gyárilag?
Tudom, hogy volt magyar miuihu-ban ilyen, de nekem a lánchíd rajz nem tetszik rajta, csúnya és fölösleges.
Amelyik külföldi témát eddig használhatónak találtam, abban is hibás a fotó album alsó ikonjainak a megjelenítése, illetve a telefonkönyv neveinek a szerkesztése, utolsó hívások listája.
Érdekes módon, a másik 3S-en ez az elsötétülés ritkán fordult elő.
Közben rájöttem, hogy ha egy adott EU-n kívüli régióra állítva a telefont letöltök egy témát, azt nem tudom betölteni, ha közben átváltottam másik régióra, hibaüzenettel blokkolja a téma használatát.
Még egy dolog, hogy régiónként eltérő számú és típusú előre bookmark-olt oldalak jelennek meg a gyári böngésző nyitóoldalán. Ebben mondjuk van ráció, abban viszont már nem nagyon, hogy egyik-másik régiónál lehet törölni szinte mindegyiket, a többinél meg nem.
És még mindig nem értem, hogy mitől más a google maps és a whatsapp ikonja ugyanazzal a témával a Note 6 Pro-n, mint amivel megy a 3S-en, hogyha az app-ok rendszerbeállításokban található listájában meg a szokásos kinézetet mutatja.
És hány évnek kell még eltelnie, hogy egy rendes dark mode-ot csináljon a xiaomi gyárilag?
Tudom, hogy volt magyar miuihu-ban ilyen, de nekem a lánchíd rajz nem tetszik rajta, csúnya és fölösleges.
Amelyik külföldi témát eddig használhatónak találtam, abban is hibás a fotó album alsó ikonjainak a megjelenítése, illetve a telefonkönyv neveinek a szerkesztése, utolsó hívások listája.
- mumin007
- Beta tesztelő

- 11
- Telefonom: Redmi Note 13 Pro 5G
- megköszönte: 1 alkalommal
Medálok
-
szabina333
- MIUI látogató

- 7
- Telefonom: Xiaomi Redmi 3x
Sziasztok!
Olyan gondom lenne, hogy szerettem volna témát letölteni a telefonomra, így a régiót megváltoztattam Indiára. Vissza is jöttek a témák, letöltöttem párat, de közben persze használtam a telefont, pl: a Zenelejátszót is. Az indiai régió miatt megváltozott a felülete és tele volt reklámmal, plusz fülekkel, ahol dalokat albumokat lehetett letölteni. Mikor visszaállítottam a régiót Magyarországra, eltűntek a témák, de a Zenelejátszó meghülyült ezzel együtt... továbbra is küldi az értesítéseket az éppen aktuális albumokról meg letölthető dalokról. De maga a felület eltűnt. (gondolom az is a régió váltás miatt) Kivettem az értesítést, de azóta meg nem jelenik meg lezárt képernyőn a zenelejátszó... így állandóan a zenelejátszó menüjében kell lennem, mert nem tudom lezárt képernyőn keresztül a lebegő zenelejátszón keresztül irányítani a dalválasztást.
Mit lehetne tenni, hogy visszaálljon vagy megjavuljon?
Olyan gondom lenne, hogy szerettem volna témát letölteni a telefonomra, így a régiót megváltoztattam Indiára. Vissza is jöttek a témák, letöltöttem párat, de közben persze használtam a telefont, pl: a Zenelejátszót is. Az indiai régió miatt megváltozott a felülete és tele volt reklámmal, plusz fülekkel, ahol dalokat albumokat lehetett letölteni. Mikor visszaállítottam a régiót Magyarországra, eltűntek a témák, de a Zenelejátszó meghülyült ezzel együtt... továbbra is küldi az értesítéseket az éppen aktuális albumokról meg letölthető dalokról. De maga a felület eltűnt. (gondolom az is a régió váltás miatt) Kivettem az értesítést, de azóta meg nem jelenik meg lezárt képernyőn a zenelejátszó... így állandóan a zenelejátszó menüjében kell lennem, mert nem tudom lezárt képernyőn keresztül a lebegő zenelejátszón keresztül irányítani a dalválasztást.
Mit lehetne tenni, hogy visszaálljon vagy megjavuljon?
- efbiaj
- MIUI Tag

- 10
- Telefonom: Xiaomi Mi Max 3
Üdv!
Hol található az utolsó működő MIUIHU rom, ehhez a készülékhez? Megvan.
Hol található az utolsó működő MIUIHU rom, ehhez a készülékhez? Megvan.
-
otcat
- MIUI látogató

- 8
- Telefonom: Xiaomi Redmi 3s
Üdv, bár keresgéltem de nem találtam választ..
Ha mégis van ilyen, bocsánat az ismétlésért..
Szóval:
Kb fél éve játszik a Redmi 3S telom velem:
Hívás közben megszakad...
Nincs pontos időtartam, változó.
Hívok valakit, felveszi(látom a kijelzőn) de nincs semmi hang..
Újra hívás után jó minden.
A mobil hálózat nem érhető el felirat, miközben egy perce még telefonáltam másik kontakttal.
Mások vígan böngésznek mellettem, full térerőt mutat a telefonom is( mobil hálózat illetve adat) és mégsem nyilik meg semmi oldal. Messenger, face sem működik...
Hívás vagy sikeres vagy sem..
Többszöri(akár naponta több) ujraindítás/ kikapcsolás sem segített.
Most eljutottam odáig, hogy gyári készülék visszaállításokat próbálnám, de megakadtam:
Mi lesz a 3 évnyi mi fit alkalmazásban tárolt adatokkal?
Zene/ képeket lementettem.
A telefonon miui 10 global 9.2.15 van most.
Van egy miui fiókom(egy számsor van ugye) ehhez tartozó jelszavam tuti nincs felirva, vagy ha ide be kell lépnem akkor hogyan mit kellene tennem?
2016 év elején ez be lett állítva, azóta nem kellett zargatnom, kissé el vagyok veszve ebben a témában, mi hogyan működik..
Wayteq szervíz 2000ft ért bevizsgálja, ha antenna probléma akkor 5-7000Ft költséget jeleztek előre...
Merre lehet tovább lépni eme problémával?
Egy kék mi mix 3-ra szívesen lecserélném, csak még drágállom
Köszi előre is..
Üdv,
Cat
Ha mégis van ilyen, bocsánat az ismétlésért..
Szóval:
Kb fél éve játszik a Redmi 3S telom velem:
Hívás közben megszakad...
Nincs pontos időtartam, változó.
Hívok valakit, felveszi(látom a kijelzőn) de nincs semmi hang..
Újra hívás után jó minden.
A mobil hálózat nem érhető el felirat, miközben egy perce még telefonáltam másik kontakttal.
Mások vígan böngésznek mellettem, full térerőt mutat a telefonom is( mobil hálózat illetve adat) és mégsem nyilik meg semmi oldal. Messenger, face sem működik...
Hívás vagy sikeres vagy sem..
Többszöri(akár naponta több) ujraindítás/ kikapcsolás sem segített.
Most eljutottam odáig, hogy gyári készülék visszaállításokat próbálnám, de megakadtam:
Mi lesz a 3 évnyi mi fit alkalmazásban tárolt adatokkal?
Zene/ képeket lementettem.
A telefonon miui 10 global 9.2.15 van most.
Van egy miui fiókom(egy számsor van ugye) ehhez tartozó jelszavam tuti nincs felirva, vagy ha ide be kell lépnem akkor hogyan mit kellene tennem?
2016 év elején ez be lett állítva, azóta nem kellett zargatnom, kissé el vagyok veszve ebben a témában, mi hogyan működik..
Wayteq szervíz 2000ft ért bevizsgálja, ha antenna probléma akkor 5-7000Ft költséget jeleztek előre...
Merre lehet tovább lépni eme problémával?
Egy kék mi mix 3-ra szívesen lecserélném, csak még drágállom
Köszi előre is..
Üdv,
Cat