Redmi 3/Pro & 3S/3X első lépések

albinho1988
MIUI látogató
MIUI látogató
8
Telefonom: Xiaomi Redmi 3
Re: Redmi 3/Pro & 3S/3X első lépések

Hozzászólás Szerző: albinho1988 »

Sziasztok!
Szeretném újra telepíteni az android rendszert a telefonomon(Redmi 3 pro) . A jelenlegi verzió 9.6.2.0, de ennél és az egyel korábbi verziónál is a WiFi kapcsolat nagyon nagyon .... Szóval valami olyat keresnék, amivel tudom használni normálisan... Aki tudna segíteni, nagyon meg köszönném!!!
mumin007
Beta tesztelő
Beta tesztelő
11
Telefonom: Redmi Note 13 Pro 5G
 megköszönte: 1 alkalommal
Medálok

Hozzászólás Szerző: mumin007 »

@Peltar
Nem valószínű, hogy egyszerre két TWRP legyen a telefonodon. Inkább itt arról lehet szó, hogy a TWRP beállításai resetelődtek és visszaállt a nyelvezete kínaira. Én is jártam már így.
Redmi Note 13 PRO 5G (garnet) - xiaomi.eu HOS1.0.8.0.UNRCNXM A14
Milestone2
Morgó Medve - Óvóbácsi
Morgó Medve - Óvóbácsi
11
Telefonom: Xiaomi Mi 11
 megköszönték: 25 alkalommal

Medálok

Hozzászólás Szerző: Milestone2 »

@albinho1988 Írtam privát üzenetet.
Peltar
MIUI látogató
MIUI látogató
9
Telefonom: Xiaomi Redmi 3s

Hozzászólás Szerző: Peltar »

@Mumin007

Szia köszi a választ! Lehet nem jól kérdeztem.
Ha fel van telepítve custom TWRP 3.2.1.0 ettől függetlenül fent lehet a MiRecovery is, ez így normális? Nekem mióta BL nyítva, rögtön custom twrp van fent de most jött csak be először a MiRecovery csirkelábas eddig csak fényképről látott recoveryje, azt hittem a saját magam telepített eredetileg is angol nyelven használt TWRP ezt felülírta.
(Van egy deep of sleep problémám ezért próbálok ezt azt, hátha meg tudom javítani, és közben ért a meglepetés )
mumin007
Beta tesztelő
Beta tesztelő
11
Telefonom: Redmi Note 13 Pro 5G
Medálok

Hozzászólás Szerző: mumin007 »

Értem. Akkor én úgy gondolom próbálgatás közben felülíródott a TWRP a gyári MiRecovery-vel. Tedd vissza a TWRP-t pl. Multitool -lal vagy parancssoros módszerrel.
http://miuiandroid.hu/forum/viewtopic.p ... f1a3e16169
Redmi Note 13 PRO 5G (garnet) - xiaomi.eu HOS1.0.8.0.UNRCNXM A14
Peltar
MIUI látogató
MIUI látogató
9

Nem íródott felül, fent van a gyári MiRecovery és fent van egy TWRP 3.2.1.0 Land, ezért kérdeztem hogy ez rendben van e.
Hangerő fel + Power behozta a MiRecovery-t, (sárga felül egy nagy kék alul,) vegyesen angol és kínai, majd ha ebből a menüből rámegyek a recovery gombra 2s és ott van a fent írt TWRP ) most megint megnéztem így van. Hangereő le + power = fastboot
Ha MIUI 10 alól (Xiaomi.eu heti) indítom újra a készüléket, akkor is a TWRP 3.2.1.0 Land jön be ahogy szerintem kéne is.
Volt egy Miflash, clean all, fastboot telepítésem, mert az elméletileg tisztít mindent. Ezután raktam fel a TWRP-t majd egy Xiaomi.eu developer, mert gondoltam így megszűnik a telefonom a Sleep Of dead (SOD) probléma, erre a problémára keresem a megoldást
közben futottam bele a TWRP mellett a MiRecovery-be . TWRP-t fastboot, adb alól szoktam felrakni.
Ennél nem létezik még mélyebb tisztítási mód Miflash, clean all, fastboot? Nem vagyok egy xiaomi guru, csak akkor mókolok ha múszály most ugye Sleep Of dead (SOD) van ezért próbálkozom mint a kutya... Elnézést ha félreérthető vagyok, vagy belezavartalak... és köszi hogy próbálsz segíteni!!!!!!! ^:)^ ( Redmi 3s Prime )
trebrona
MIUI őrült
MIUI őrült
12
Telefonom: Xiaomi Mi A1

Medálok

Hozzászólás Szerző: trebrona »

Az nem a Mi Recovery, hanem egyfajta, nevezzük úgy, szerviz menü. Onnan indítható a recovery, ami jelen esetben a TWRP. Valószínűleg a fastboot flash alkalmával került fel, ha eddig nem volt.
iPhone 12 Pro
Peltar
MIUI látogató
MIUI látogató
9

Köszi Trebrona!! ^:)^
És akkor ez nekem nem gond hogy fent van, maradhat? Még úgy sem hogy a TWRP telepítése a fastboot flash után történt, + felraktam TWRP alól egy xiaomi.eu heti ROM-ot, + ha telepítek akkor én advanced wipe alatt mindent kijelölök, kivétel az SD kártya és a z USB--OTG és még így is fent tud lenni, ennél tisztább, mélyebb tisztítási mód mint a Miflash, clean all, fastboot létezik?
Itt nem létezik olyan ami mint a PC-n HDD esetén ami mindent letakarít? Még mindig Sleep Of dead (SOD) küzdök de legalább már találtam megoldást hogy a képernyő kikapcsol és részlegesen alaszik be a teló, de nem fagy le. Még senkinél nem láttam hogy ha hardveres a SOD, melyik hardverelem felelős érte. Ha más nem lesz felteszek AEX, vagy PIXEL ROM-ot + custom kernelt ami a procikat is tudja szabályozni így ezen keresztül a fogyasztást.Így a telefon félig fog aludni de a fogyasztást vissza tudom majd venni. Na mind 1 ^:)^
Milestone2
Morgó Medve - Óvóbácsi
Morgó Medve - Óvóbácsi
11
Telefonom: Xiaomi Mi 11
 megköszönték: 25 alkalommal

Medálok

Hozzászólás Szerző: Milestone2 »

@rajen ...ez legutóbbi törlést igényelne...
rajen
Adminisztrátor
Adminisztrátor
12
Telefonom: Xiaomi 13
 megköszönte: 21 alkalommal
 megköszönték: 62 alkalommal

Medálok

Hozzászólás Szerző: rajen »

Törölve. Megtaláltak az oroszok... De jó
MIUI Magyarország Igazgató Úr =)) SZABÁLYZAT
PÜ-t csak akkor ha nagyon nagy a baj! Minden mást a fórumba! THX
Hívj meg egy kávéra, hogy jobban menjen a meló!
XDEV - Fejlessz, tedd közzé, tarts kapcsolatot
Gamelot - Játsz, ha unatkozol
Válasz küldése

Vissza: “Redmi 3”