Xiaomi Hongmi ROM telepítési útmutató -- Frissítve 3.22 --

donald
MIUI látogató
MIUI látogató
12
Telefonom: Egyéb

Re: Xiaomi Hongmi ROM telepítési útmutató -- Frissítve 3.22

Hozzászólás Szerző: donald »

Szintén a v25-ös ROM-al jött az enyém is, 2 hétig gondolkoztam, nekifussak-e, de rászántam magam, s áttértem a 13-asra s valóban van benne pár dolog, ami a másikból hiányzott, bár a v25 meg a lokalizációban volt teljesebb (nem igen volt benne Kínai írásjel egyik programban sem).

Az áttérés nem olyan bonyolult, nekem így ment - gond nélkül:

-bobile uncle már telepítve volt, így abban reboot to recovery
-stock recoveryben a twrp recovery telepítése(SD kártyáról)
-twrp recoveryben wipe cache, utána stable multilanguage 13 telepítése(SD kártyáról)
-utána ezzel rootolni twrp recoveryből: http://miuiandroid.hu/uploads/hongmi/root-stable.zip (SD kártyáról)
aaneo
MIUI látogató
MIUI látogató
12

Hozzászólás Szerző: aaneo »

Sziasztok,

Egy "WCDMA" Hongmi készüléket vettem. Megpróbáltam a leírtaknak megfelelően rootolni de nem megy.
Először az egy szerűbb telepítési útmutató 4. pontjánál akadtam el. "apply update from sdcard"- menünél elkezd telepíteni, majd kiírja: Error: Partition table not match Istallation aborted.
A másik módszerrel is próbáltam amivel egészen a rom telepítésének menetéig eljutottam (10. lépés). Azonban, mindíg csak a gyári android system recovery jön be. Próbáltam a power és fel gombal boot recovery de akkor is úra ez az gyári recovery jön be. Vroot is szépen feltelepült semmi hiba, stb..
Elviekben eredeti a készülék. antutu is azt mutatta.
Segítsetek légyszi, most először csinálok ilyet és nem megy.
aaneo
MIUI látogató
MIUI látogató
12

Nos meg is válaszolom gyors a kérdést. És előre elnézést, de ez nagyon nagy tapasztalat. Azért gondoltam átellenőriztetem a cpu-z vel. És valóban nem eredeti, kisebb felbontás, roszabb cpu, stb.. valami buherált vacak, gyanúsnak kellet volna lennie,mert néha akadt. Pedig viszonylag jó osztályzata volt a boltnak és sokan rendeltek már onnan. Összességben: ezért nem ment fel az a rom. Nagyon remélem a pénzemet is visszafizetik.
rajen
Adminisztrátor
Adminisztrátor
12
Telefonom: Xiaomi 13
 megköszönte: 21 alkalommal
 megköszönték: 62 alkalommal

Medálok

Hozzászólás Szerző: rajen »

Melyik bolt az? Megy a feketelistára! Írd majd ide mire jutottál velük, az egész történetre kíváncsiak vagyunk!!!
MIUI Magyarország Igazgató Úr =)) SZABÁLYZAT
PÜ-t csak akkor ha nagyon nagy a baj! Minden mást a fórumba! THX
Hívj meg egy kávéra, hogy jobban menjen a meló!
XDEV - Fejlessz, tedd közzé, tarts kapcsolatot
Gamelot - Játsz, ha unatkozol
Laza
MIUI látogató
MIUI látogató
12

Hozzászólás Szerző: Laza »

Nagy valoszinuseggel aliexpress. En (szemely szerint) kerulom is oket nagy ivben...
aaneo
MIUI látogató
MIUI látogató
12

Igen Aliexpress.
Bár a saját telefonom is onnan jött egy Lenovo. A továbbiakban a Hongmi vásárlása rovatban folytatom, mert szeretném, ha más is okulna a hibámból. És nem vásárolnának fake telefont.
:szia:
kisszoli0707
MIUI érdeklődő
MIUI érdeklődő
12
Telefonom: Xiaomi Redmi 3

Medálok

Hozzászólás Szerző: kisszoli0707 »

Sajnos nekem nem sikerül "frissítenem" JHBCNAL25.0-ról 5.0-ra.Mint írtam ha megveszeked sem akarja a MobileUncle Tools-ból feltelepíteni a TWRP-t,mivel a hangerő gomb fel és bekapcs gomb lenyomására egy pár milliméteres szines csík jön be pár másodpercre,majd ezt követően kilép és elindul a telefon.ha viszont a hangerő gomb le és bekapcs gombot nyomom le,akkor ugyan beadja a recovery választási lehetőséget,de elindítva jön a szines csík...és a nagy semmi.Ugye ha nem lenne rootolva,akkor a MobileUncle Tools se működne rendesen ,én úgy tudom.De fennt van a SuperSU is gyárilag,szóval nem tudom,mit hagyhattak ki a kínaiak,amitől nem sikerül a frissítés.Ha pedig a telefon,redszerfrissítés gombra rányomok,akkor visszadob a telefon főmenüjébe,nem tudom megnyitni a "ROM telepítés kiválasztása,újraindítás recovery módban"-menüt.Tud valaki segíteni?Vagy találkozott egyáltalán valaki ilyen problémával?Sajnos az angoltudásom kissé megkopott,pedig már nézegettem volna külföldi fórumokat is.Még a kínai webshoposokkal is cseteltem,de ő meg elküldte a telefon gyári ROM-ját,valami jelszavas oldalról,ami ugyan lejött,de nem tudom,mit kezdjek vele...
HELP!
rajen
Adminisztrátor
Adminisztrátor
12
Telefonom: Xiaomi 13
 megköszönte: 21 alkalommal
 megköszönték: 62 alkalommal

Medálok

Hozzászólás Szerző: rajen »

Megtaláltam neked a leírást, igaz angol. Sajnálom most nem tudtam lefordítani neked. De ha nagyon nem megy, segítünk!

http://xiaomi.eu/community/threads/rest ... ool.23188/
MIUI Magyarország Igazgató Úr =)) SZABÁLYZAT
PÜ-t csak akkor ha nagyon nagy a baj! Minden mást a fórumba! THX
Hívj meg egy kávéra, hogy jobban menjen a meló!
XDEV - Fejlessz, tedd közzé, tarts kapcsolatot
Gamelot - Játsz, ha unatkozol
kisszoli0707
MIUI érdeklődő
MIUI érdeklődő
12
Telefonom: Xiaomi Redmi 3

Medálok

Hozzászólás Szerző: kisszoli0707 »

Rendben,megpróbálom,de kicsit félek! :) Nem fogja hazavágni a telefont?Nem tűnik túl bonyolultnak,legalábbis kivitelezhető.Bár biztosan valami rontás lehet rajtam,mert az általad javasolt linket 3X próbáltam letölteni és mindhárom alkalommal megállt 99%-nál. :) Másik oldalon nincs véletlen fennt?Nem fog elveszni az IMEI szám,meg ilyenek?
donald
MIUI látogató
MIUI látogató
12

Hozzászólás Szerző: donald »

Én sem a MobileUncle-ből telepítettem a TWRP-t, csak abból indítottam újra a készüléket recovery módban, majd a gyári recoveryből (a v25-ben szerencsére főként Angol nyelvű) telepítettem az Install zip menüpontból, az SD ről betallózva, s ezt követően már a következő recoveryben restartra a TWRP indult, amiből simán telepíthető volt a másik ROM!
Válasz küldése

Vissza: “Redmi 1 (!!! NEM REDMI 1S !!!)”