[APP] Magyar Xiaomi / Mi Home
- vagyula
- Adminisztrátor

- 12
- Telefonom: Xiaomi MiNote Pro
-
Medálok
-
Stinkie
- MIUI látogató

- 10
- Telefonom: Redmi 2
Re: [APP] Magyar Mi Home és plug-in
Köszönöm.
Nagyon ügyesen elnéztem eggyel a könyvtár struktúrát, és a download alatti könyvtárakat néztem. Sosem jöttem volna rá.
Pedig párszor már csináltam.
-
Zalcsu
- MIUI látogató

- 8
- Telefonom: Xiaomi Redmi Note 4
134 Robotorszívó 13605.apk (Mi Vacuum) Frissítve: 06.04
A webhely nem érhető el
A(z) miui.h.u szerver IP-címe nem található.
A webhely nem érhető el
A(z) miui.h.u szerver IP-címe nem található.
- rajen
- Adminisztrátor

- 12
- Telefonom: Xiaomi 13
- megköszönte: 21 alkalommal
- megköszönték: 62 alkalommal
-
Medálok
Fixálva, köszi!
MIUI Magyarország Igazgató Úr
SZABÁLYZAT
PÜ-t csak akkor ha nagyon nagy a baj! Minden mást a fórumba! THX
Hívj meg egy kávéra, hogy jobban menjen a meló!
XDEV - Fejlessz, tedd közzé, tarts kapcsolatot
Gamelot - Játsz, ha unatkozol
PÜ-t csak akkor ha nagyon nagy a baj! Minden mást a fórumba! THX
Hívj meg egy kávéra, hogy jobban menjen a meló!
XDEV - Fejlessz, tedd közzé, tarts kapcsolatot
Gamelot - Játsz, ha unatkozol
-
Deleted User 4325
Sziasztok. Kérdésem hogy érdemes átállni a Német szerverre vagy maradjak a Kínain? Előre is köszi a válaszokat, és ha vannak tapasztalatok azokat is szívesen fogadom.
-
tsandor1
- MIUI látogató

- 8
- Telefonom: Egyéb
Biztos nagyon láma vagyok, de nem találom az eredeti ios app-ban, hogy hol tudok helyiséget törölni! Felvettem egyet, de nincs rá szükségem és szeretném kitörölni. Tudna valaki segíteni? Előre is köszönöm!
-
readyz
- MIUI látogató

- 8
- Telefonom: HTC One
Sziasztok!
Eddig a google play-es MI home-ot használtam Mainland China szerveren.Ma letöltöttem és telepítettem a magyarítottat, de csak az "europai régió"-ra tudok belogolni, a "Mainland China"-ra már nem enged be, a hiba üzenet a követekező:
Couldn't sign in, check current network connection and try again (-1006-62772 timeDiff)
Ez azért gond számomra, mert a dafang kamera csak mainland China-ban használható.
Van esetleg javaslatotok arra hogy mi lehet a gond?
User/password rendben, wifi és net rendben van.
Eddig a google play-es MI home-ot használtam Mainland China szerveren.Ma letöltöttem és telepítettem a magyarítottat, de csak az "europai régió"-ra tudok belogolni, a "Mainland China"-ra már nem enged be, a hiba üzenet a követekező:
Couldn't sign in, check current network connection and try again (-1006-62772 timeDiff)
Ez azért gond számomra, mert a dafang kamera csak mainland China-ban használható.
Van esetleg javaslatotok arra hogy mi lehet a gond?
User/password rendben, wifi és net rendben van.
- bach66
- MIUI érdeklődő

- 11
- Telefonom: Xiaomi Mi 11 Lite 5G NE
-
Medálok
Sziasztok!
Ugyanez a gondom.
Én sem tudom használni a Mi home-ot, sem az eredetit, sem a magyarítottat. Európai régiót választva a Mi Gateway-t sem lehet hozzáadni, így aztán süthetjük az összes kapcsolt kütyüt, Dafang kamerával és szenzorokkal meg riasztással stb. együtt.
Tök jó lesz, ha nem lehet egy csomó már meglévő cuccot használni, mert a kis kínaiak úgy gondolják, hogy azt ők csak kínai belpiacra szánták.
Szóval bek.phatják!
A hócipőm televan, hogy állandóan változtatnak, és nem lehet huzamosabban megbízhatóan használni a cuccaikat.
Nemrég ugyanezt játszották el az Amazfit Bip-pel. Egyszercsak fogták magukat, és csak az international változatot lehetett használni a kínaitól különböző nyelven.
SZóval nagyot csalódtam a Xiaomiban! Eddig fan voltam, rengeteg cuccom van tőlük, de ez a hozzáállásuk és az appjaik (MI Home, Mi Router) kritikán aluli.
Ugyanez a gondom.
Én sem tudom használni a Mi home-ot, sem az eredetit, sem a magyarítottat. Európai régiót választva a Mi Gateway-t sem lehet hozzáadni, így aztán süthetjük az összes kapcsolt kütyüt, Dafang kamerával és szenzorokkal meg riasztással stb. együtt.
Tök jó lesz, ha nem lehet egy csomó már meglévő cuccot használni, mert a kis kínaiak úgy gondolják, hogy azt ők csak kínai belpiacra szánták.
Szóval bek.phatják!
A hócipőm televan, hogy állandóan változtatnak, és nem lehet huzamosabban megbízhatóan használni a cuccaikat.
Nemrég ugyanezt játszották el az Amazfit Bip-pel. Egyszercsak fogták magukat, és csak az international változatot lehetett használni a kínaitól különböző nyelven.
SZóval nagyot csalódtam a Xiaomiban! Eddig fan voltam, rengeteg cuccom van tőlük, de ez a hozzáállásuk és az appjaik (MI Home, Mi Router) kritikán aluli.
-
readyz
- MIUI látogató

- 8
Mai napig, amíg be voltam logolva és nem kellett újra belépni, minden aránylag gond nélkül működött Mainland China szerveren, olyan mintha most kizártak volna a kínai szerverről, hogy használjam az európai szervert, de ott meg nem lehet telepíteni a legtöbb dolgot.
Jelenleg csak mi ketten járunk ebben a cipőben?
Jelenleg csak mi ketten járunk ebben a cipőben?
-
readyz
- MIUI látogató

- 8
A xiaomi.eu fórumon is felmerült a probléma, előbb jelentették, hogy már működik a login, valószínű hogy szerver issue volt a kínaiaknál.
Tényleg működik jelen pillanatban
Tényleg működik jelen pillanatban