Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Disable your ad blocker to continue using our website.
Öööö... Valamit nem értek, segítsetek! Április 6-án lett kiírva, hogy felkerült a MiHome 5.1.25 verziója (ami elvileg a legfrissebb magyar kiadás)... Viszont nekem jelenleg az 5.1.3 verzió van fent, amit még február 6-án töltöttem le (vagy a telefon magától, már nem emlékszem). Most akkor melyik az aktuális? Vagy most mivaaaan?
Teljesen magyar nyelvű ez is, azt írja vagyula és szi_ga fordítása....
Most akkor fent hagyjam ezt, vagy tegyem fel a "régebbi" 5.1.25-t???
Redmi Note7 Pro, AmazfitBip, MiScale, MiKey, PistonBasic, RoidMi, Yeelight Color, Mi Multifunction Gateway, XiaoYi SmartCam, Mi Smart Power Plug, Temperature & Humidity Sensor, Door & Window Sensor, Mi Human Body Sensor, Mi Smart Wireless Switcher
Jogos!
Valamiért az volt bennem, hogy az egyik kettessel kezdődik, a másik meg hármassal.... Tiszta ciki, én kérek elnézést!
Redmi Note7 Pro, AmazfitBip, MiScale, MiKey, PistonBasic, RoidMi, Yeelight Color, Mi Multifunction Gateway, XiaoYi SmartCam, Mi Smart Power Plug, Temperature & Humidity Sensor, Door & Window Sensor, Mi Human Body Sensor, Mi Smart Wireless Switcher
Sziasztok! Használtam eddig a Mi Home egy korábbi, de már magyarosított verzióját ami több hónapon át hibátlanul működött. Egyszercsak a rendszer kiléptetett, visszaléptem, de a regisztrált eszközeim eltűntek a programból A hozzáadás gombra kattintva nem dob fel semmi eszközt. A régió kínain van. A programot töröltem, pucoltam, újratelepítettem (már a legújabb verziót), de a hiba ugyan az: Kínai régió esetén nem dob fel semmilyen eszközt. Ha európát választom, akkor vannak eszközök, de persze jóval kevesebb mint kéne, és persze pont azok nincsenek a listába, ami nekem kellene... Van valakinek ötlete,, hogy miért tűntek el a kínai régió esetén az eszközök, és hogy tudnám hozzáadni? Előre is köszönöm!
Az utolsó frissítés óta az első verziós robotporszívó értesítései végre magyarul érkeztek a telefonra. Ma újra be kellett jelentkezni a MiHome-ba, de utána már megint csirkelábakat küld értesítés gyanánt.
Másnál is?
Összesen
Hozzászólások száma: 182629
Témák száma: 12623
Összes bejelentés: 0
Összes ragacs: 61
Összes melléklet: 0
Napi témák: 3
Napi bejegyzések: 39
Felhasználók naponta: 14
Felhasználónkénti témák: 0
Felhasználónkénti bejegyzések: 3