[APP] Magyar Xiaomi / Mi Home
- rajen
- Adminisztrátor

- 12
- Telefonom: Xiaomi 13
- megköszönte: 21 alkalommal
- megköszönték: 62 alkalommal
-
Medálok
Re: [APP] Magyar Mi Home és plug-in
Ha vagyulának lesz rá ideje, most a romokat sem tudja megcsinálni. Türelem
MIUI Magyarország Igazgató Úr
SZABÁLYZAT
PÜ-t csak akkor ha nagyon nagy a baj! Minden mást a fórumba! THX
Hívj meg egy kávéra, hogy jobban menjen a meló!
XDEV - Fejlessz, tedd közzé, tarts kapcsolatot
Gamelot - Játsz, ha unatkozol
-
teperics
- MIUI látogató

- 8
- Telefonom: Xiaomi Redmi Note 4
Sziasztok. Követtem a fentieket mind,de a Gatewaynel a kezdő oldalon nem tudok bekapcsolni az alarmot, nem engedi on-ra húzni (a light-ot engedi). Hogyan tudnám bekapcsolni?
-
Faradit
- MIUI látogató

- 8
- Telefonom: Egyéb
Kérdezném, mivel írtátok, hogy magyar rádiókat is lehet a Gateway-en beállítani. Mi is volna ennek a megoldása, menete? De ha már valami európai adó az is jó, de a kínai nyelv valahogyan nem jön be.
-
Faradit
- MIUI látogató

- 8
Még egy kérdés. A magyarosított MI-HOME app működik IOS-on is vagy csak androidon?
- rajen
- Adminisztrátor

- 12
- Telefonom: Xiaomi 13
- megköszönte: 21 alkalommal
- megköszönték: 62 alkalommal
-
Medálok
Kizárólag Android...
MIUI Magyarország Igazgató Úr
SZABÁLYZAT
-
papzi57
- MIUI Tag

- 8
Addig is, míg az új verzió fordítása készül egy kérdés:
Miért van az, hogy ha a Gateway-en rádiót hallgatok, akkor kb fél óra múlva leáll és elhallgat. Van benne valahol egy automatikus sleep beállítás, amit nem vettem észre?
Miért van az, hogy ha a Gateway-en rádiót hallgatok, akkor kb fél óra múlva leáll és elhallgat. Van benne valahol egy automatikus sleep beállítás, amit nem vettem észre?
-
Faradit
- MIUI látogató

- 8
Új vagyok még xiaomi téren, most üzemeltem be egy induló kis házi egységet, pár érzékelővel. De kicsit el is szomorodtam,
mert volt egy áramszünet, és nem csak a beállítasaim, de a teljes gateway-em eltűnt, sőt még a hőmérdérklet érzékelőm is, vagy is utána nem indult újra. De még az MIhome app sem ismerte fel őket, újra kellet a plugot frissítenem. Ennek valóban így kell működni, avagy én nem találtam meg valami beállítást. Mert ugye így sokat nem ér. Azt gondoltam van a gw-ben valami aksi-elem, vagy legalább megjegyzi a beállításokat, de ezek szerint nem? Tud valaki valami biztatót mondani?
mert volt egy áramszünet, és nem csak a beállítasaim, de a teljes gateway-em eltűnt, sőt még a hőmérdérklet érzékelőm is, vagy is utána nem indult újra. De még az MIhome app sem ismerte fel őket, újra kellet a plugot frissítenem. Ennek valóban így kell működni, avagy én nem találtam meg valami beállítást. Mert ugye így sokat nem ér. Azt gondoltam van a gw-ben valami aksi-elem, vagy legalább megjegyzi a beállításokat, de ezek szerint nem? Tud valaki valami biztatót mondani?
-
sbazsi
- MIUI látogató

- 11
- Telefonom: Xiaomi Mi 9
sbazsi » 2018.02.25. 21:48 írta:Volna pár kérdésem:
Olvasom, hogy a kínai kamerák biztonság szempontjából nem a "legideálisabbak". Konkrétan azt, hogy rajta keresztül nemcsak be lehet nézni egy hackernek a szobába, vagy arra amit a kamera lát, hanem adott esetben fel is ébreszthetnek pl a kamerán keresztül. De akár a hálózatot is felderíthetik, milyen eszközök/megosztások vannak rajta.
Egyfelől ez mennyire van így a xiaomi (pl dafang) kamerával, másfelől a többi mi home smart cuccal.
Vagy érdemes elszeparálni az úgymond teljes belső hálótól?
Nálam jelenleg úgy néz ki, hogy van a szolgáltatói router, és amögött van még egy asus.
Toljam rá a mi home cuccokat a modemre? Esetleg egy másik, itthon pihenő régi routert vessek be erre a célra?
Más:
Van egy olyan yeelight lámpacsoportom, amit szeretnék törölni.
Hogy tehetem meg?
Látom, hogy az egyes (Yeelight bulb) lámpákat ki lehet tenni, hogy értesítési panel területen keresztül is lehessen kapcsolni.
Ugyanezt a lámpacsoportokkal is meg lehet tenni? Ha igen, hogy? Mert nem találtam erre opciót.
Van valakinek falba építhető villanykapcsolója? Jól gondolom, hogy a fali kapcsoló a telefonon kívül egy wireless switch-el is kapcsolható? A másik kérdés a fali kapcsolóval kapcsolatban az előzőhöz is kapcsolódik: A fali kapcsolót is ki lehet tenni az érdesítési panel területre?
A gateway-ben nincs bluetooth? Növénygondozó/hőmérő nem megy távolról?
Ezek közül bárki bármit?
- jobarathok
- MIUI rajongó

- 10
- Telefonom: Xiaomi Redmi Note 3
-
Medálok
Ennek nem így kellene lennie. Nekem megjegyzett mindent ilyen esetben.
Faradit » 17 perccel ezelőtt írta:Új vagyok még xiaomi téren, most üzemeltem be egy induló kis házi egységet, pár érzékelővel...
mert volt egy áramszünet, és nem csak a beállítasaim, de a teljes gateway-em eltűnt, sőt még a hőmérdérklet érzékelőm is, vagy is utána nem indult újra. De még az MIhome app sem ismerte fel őket, újra kellet a plugot frissítenem. Ennek valóban így kell működni... Tud valaki valami biztatót mondani?
-
BullFrog
- MIUI látogató

- 9
- Telefonom: Xiaomi Redmi Note 4G
Nálam se volt még ezzel baj. 1 szándékos áramszünetnél volt, hogy pár yeelight bulb offline maradt, de azt azóta javították firmwarrel.