Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Disable your ad blocker to continue using our website.
Nem, az a helymeghatározás ikonja, az lehet GSP, WiFi és GSM alapú. Valami a helyedet akarja meghatározni. Állítsd be a helymeghatározást pontosra, akkor minden módon megnézi az adott app, de lehet ki kellene menned nyílt területre, hogy behatároljon pontosan. Akkor eltűnik.
Sziasztok, kérdés,a legutóbbi frissítés után ,eu8.2.1 béta) a naptár és még 1_2 probram nem működik,mindig hibákat ír ki és ki lép,esetleg ötlet hogy miért ?és megoldás talán;)?előre is köszönöm, szép estét
Értem,és amit most ki linkeltel,?jobb a wikly vagy a stabil?szerinted?pont most akartam a globalt telepíteni,meg voltam vele elégedve,de mindig van vami új ;)?
Uhh még valami ,be húztam a kijelzőjét;/;)az üveg az tropa ,akijelzonek semmi baja ,lehet csak üveget kapni rá ,hogy ne az egész kijelzőt keljen cserélni ,vagy egyszerűbb ha komplett kijelzőt cserelek!? köszönöm előre is
Sziasztok az a problémám hogy valamièrt nem fókuszál a kamera.miui 9.2 stabil rendszer van fent kb 2 hónapja.A lencse nem koszos.Renszer visszaállítás nem oldja meg. Tippek mi lehet?
Összesen
Hozzászólások száma: 182629
Témák száma: 12623
Összes bejelentés: 0
Összes ragacs: 61
Összes melléklet: 0
Napi témák: 3
Napi bejegyzések: 39
Felhasználók naponta: 14
Felhasználónkénti témák: 0
Felhasználónkénti bejegyzések: 3
Hozzászólások témánként: 14