Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Disable your ad blocker to continue using our website.
Azt @rajen tudná megmondani, hogy abban a régi EU romban esetleg nem a @Vagyula által készített Mi Távirányító volt-e...
...illetve @Snowfox NE idézz állandóan mert jön a GÓLEM!
Nem nehéz kiszedni, bár a system.new.dat már nem az a simán kimásolom a zip-ből esete, de az odexel-deodexelt állapot miatt nem biztos, hogy telepíthető...
小米Max全网通版3GB/64GB银色MIUI9中国开发者8.1.10
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Milestone2 2018.01.11. 20:46-kor.
@Milestone2 már módosítottam is az előző hozzászólásomat
Köszi az előtte lévő infót is, a Mi remote appokról. Megpróbálok párat, hátha sikerül leszedni amelyik kellene
Még egyszer köszi.
Nos az ev elején sikerült a brickesedett Mi4c telefont gatyába rázni, de bárhogy próbálom magyarrá változtatni nem megy. Megkaptam az engedélyt már régen a xiaomitól a nyitásra, nyitom i, de azt írja nem szükséges nyitni, a TWRP recovery nem megy fel a telefonra, a magyar ROM-ot nem tudom telepíteni, az ADB fastbootra 10GB-ot ír, megszakad a letöltés mire a tizedét letöltené, hiába másolom fel a magyar romot a telefonra nem tudja frissíteni, szóval kezd teleszaladni a cerka a Xiaomi Mi4c vel. Van pár Xiaomi a családban, de ez egy hányás. Olyan embert keresek Budapesten mielőtt kettévágom lángvágóval, aki meg tudja oldani reális összegért, hogy magyar rom legyen rajta. Aki tud ilyet az ne tartsa magában! Eddigi segítségeteket köszönöm, de mivel édesapám nem tud angolul, és ő használná a telefont, így gyakorlatilag az egész készülék hasznavehetetlen. Sokat szenvedtem vele, de itt befejeztem, még egyszer vagyok hajlandó hozzányúlni, de akkor az lángvágóval fog történni!
Összesen
Hozzászólások száma: 182629
Témák száma: 12623
Összes bejelentés: 0
Összes ragacs: 61
Összes melléklet: 0
Napi témák: 3
Napi bejegyzések: 39
Felhasználók naponta: 14
Felhasználónkénti témák: 0
Felhasználónkénti bejegyzések: 3
Hozzászólások témánként: 14