[APP] Magyar Xiaomi / Mi Home
-
Richo
- MIUI látogató

- 8
- Telefonom: Egyéb
Re: [APP] Magyar Mi Home és plug-in
Teljesen kuka lett a kis zöld robot, mindenkinek ios van. Kamera ügyben valami?
-
Ceko
- MIUI látogató

- 10
- Telefonom: Xiaomi Redmi Note
Sziasztok!
Segítsetek légyszi a "304 Yeelight szines izzó 8102.apk (Yeelight izzó) Fordítás frissítve: 10.08 Fordítás: wierra" kapcsolatban. Nekem a 304-es mappában nem 8102.apk van hanem 9722.apk. Ebben az esetben jó megoldás lehet, hogy 8102.apk-t átnevezem 9722-re és úgy másolom be a 304 mappába?
Köszönöm
Segítsetek légyszi a "304 Yeelight szines izzó 8102.apk (Yeelight izzó) Fordítás frissítve: 10.08 Fordítás: wierra" kapcsolatban. Nekem a 304-es mappában nem 8102.apk van hanem 9722.apk. Ebben az esetben jó megoldás lehet, hogy 8102.apk-t átnevezem 9722-re és úgy másolom be a 304 mappába?
Köszönöm
-
Adam1207
- MIUI látogató

- 8
- Telefonom: Xiaomi Mi5s
Sziasztok!
Tudnátok segíteni? Vettem egy yeelight színes izzót, de nem tudom vezérelni. Először a leírásban lévő QR-dal töltöttem le a Mihome appot, a lámpát bekapcsoltam, megtalálta egyből, felment a wifi hálózatra, de csak ki/be tudom kapcsolgatni, semmilyen más opció nincs az appban. Ha átállítom a régiót kínára akkor eltűnik és hiába próbálom hozzáadni, nem látja. Az itt letölthető verziót a xiaomi mi5s-em nem hajlandó telepíteni. A yeelight alkalmazás szintén nem látja az izzót. A routert ellenőriztem, láthatóan csatlakozik a hálózathoz. Kifogytam az ötletekből.
Megoldódott: a resetelést félre értettem. Most már működik.
Tudnátok segíteni? Vettem egy yeelight színes izzót, de nem tudom vezérelni. Először a leírásban lévő QR-dal töltöttem le a Mihome appot, a lámpát bekapcsoltam, megtalálta egyből, felment a wifi hálózatra, de csak ki/be tudom kapcsolgatni, semmilyen más opció nincs az appban. Ha átállítom a régiót kínára akkor eltűnik és hiába próbálom hozzáadni, nem látja. Az itt letölthető verziót a xiaomi mi5s-em nem hajlandó telepíteni. A yeelight alkalmazás szintén nem látja az izzót. A routert ellenőriztem, láthatóan csatlakozik a hálózathoz. Kifogytam az ötletekből.
Megoldódott: a resetelést félre értettem. Most már működik.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Adam1207 2017.11.29. 20:34-kor.
-
legolasvegas
- MIUI látogató

- 11
Segíteni biztos nem tudok, én is hasonló problémával küzdök, csak a network speaker-rel. MiHome app látja a hálózaton, de csak alap dolgokat tudok rajta vezérelni, MiSpeaker app nem látja/nem találja ugyanazon a hálózaton... Nálam egy tplink osztja a wifit dd-wrt-vel. Szolgáltatói (zte) routeren bekapcsolva a wifit és arra csatlakozva fel a telefonnal és a speakerrel a Speaker app megtalálta, amikor egyszer próbáltam.
-
Richo
- MIUI látogató

- 8
-
legolasvegas
- MIUI látogató

- 11
-
Richo
- MIUI látogató

- 8
Ha a másik routerrel tutira megy, akkor biztosan beállítási vagy ROM probléma lesz, valamit engedélyezni kell. DDWRT-t nem nagyon használtam, de anno voltak funkciók amik nem mentek alatta, illetve le voltak alapból kapcsolva és külön engedélyezni kellett őket.
-
legolasvegas
- MIUI látogató

- 11
Hát igen, valamit nem szeret a doboz, csak furcsa, hogy wifire csatlakozik azonnal, netes streameket játszik, mihome-mal tud kommunikálni wlan-on, de a mispeakerrel (ami ugyanazon a telefonon fut) már nem...
-
Richo
- MIUI látogató

- 8
Ilyen kamerát használ valaki? https://www.gearbest.com/ip-cameras/pp_693217.html
-
jocee01
- MIUI látogató

- 8
- Telefonom: Xiaomi Redmi Note 3
Sziasztok,
Szükségem lenne egy kis segítségre. Egyszerűen sehol nincs a telefonomon plugin mappa ahová a magyarosítást be tudnám másolni. Komplett telefonon lefutattam az es file manager keresését a plugin mappára de sehol nincs. Gateway párosítva van és működik is.
Valakinek van ötlete mi lehet a baj? Egyébként a telefon MI Redmi Note 3
Szükségem lenne egy kis segítségre. Egyszerűen sehol nincs a telefonomon plugin mappa ahová a magyarosítást be tudnám másolni. Komplett telefonon lefutattam az es file manager keresését a plugin mappára de sehol nincs. Gateway párosítva van és működik is.
Valakinek van ötlete mi lehet a baj? Egyébként a telefon MI Redmi Note 3