Kérdések, válaszok, megoldások
- teo8028
- MIUI imádó

- 10
- Telefonom: Xiaomi Mi 9T
Akkor jó. Az nem bonyolult, nem fatális hiba. Happy end.
Sent from my Mi-4c using Tapatalk
Sent from my Mi-4c using Tapatalk
-
tisztito1
- MIUI látogató

- 9
- Telefonom: Xiaomi Mi4c
Re: Kérdések, válaszok, megoldások
Wifi probléma.
Egy ideje küzdök vele. Hazaérek és a telló nem csatlakozik fel a wifire. Ezt szinte minden másodjára eljátsza velem.
Valamikor gond nélkül csatlakozik, máskor pedig még újraindítás, kikapcsolás sem segít. Valamikor pár óra után csatlakozik vagy ki tudja mert a mobilnetet azonnal benyomom. Ha felcsatlakozott akkor stabil, nem dobja el a jelet.
Egy ideje küzdök vele. Hazaérek és a telló nem csatlakozik fel a wifire. Ezt szinte minden másodjára eljátsza velem.
Valamikor gond nélkül csatlakozik, máskor pedig még újraindítás, kikapcsolás sem segít. Valamikor pár óra után csatlakozik vagy ki tudja mert a mobilnetet azonnal benyomom. Ha felcsatlakozott akkor stabil, nem dobja el a jelet.
- rajen
- Adminisztrátor

- 12
- Telefonom: Xiaomi 13
- megköszönte: 21 alkalommal
- megköszönték: 62 alkalommal
-
Medálok
Próbáld meg a router wifi csatornáját kisebbre állítani.
MIUI Magyarország Igazgató Úr
SZABÁLYZAT
PÜ-t csak akkor ha nagyon nagy a baj! Minden mást a fórumba! THX
Hívj meg egy kávéra, hogy jobban menjen a meló!
XDEV - Fejlessz, tedd közzé, tarts kapcsolatot
Gamelot - Játsz, ha unatkozol
PÜ-t csak akkor ha nagyon nagy a baj! Minden mást a fórumba! THX
Hívj meg egy kávéra, hogy jobban menjen a meló!
XDEV - Fejlessz, tedd közzé, tarts kapcsolatot
Gamelot - Játsz, ha unatkozol
-
gogantibor
- MIUI látogató

- 9
Sziasztok!
Segítségeteket szeretném kérni. Nemrég szereztem be egy MI4c-t és eddig mindig fullra töltöttem, de 50% körüli telepértéknél a telefon kikapcsol, villog a piros led és amikor visszakapcsolom, akkor 1%-ot mutat vagy 2%-ot, mikor milyen kedve van. Amint feldugom a töltőt, bejön a kör alakú töltésjelzés és hirtelen 52%-os töltöttsége van. Nem tudom hova tenni ezt a jelenséget. Ez a mai nappal tette be a kulcsot, mikor a szomszédasszony lakása kigyulladt és komoly égési sérülései lettek de nem tudtam mentőt és tűzoltót hívni a sajátommal...
Bocsi a hosszas bevezetésért, csak jelezni szeretném mennyire súlyos is tud lenni ez.
Tehát van ennek "gyógymódja"?
Előre is köszönöm!
Segítségeteket szeretném kérni. Nemrég szereztem be egy MI4c-t és eddig mindig fullra töltöttem, de 50% körüli telepértéknél a telefon kikapcsol, villog a piros led és amikor visszakapcsolom, akkor 1%-ot mutat vagy 2%-ot, mikor milyen kedve van. Amint feldugom a töltőt, bejön a kör alakú töltésjelzés és hirtelen 52%-os töltöttsége van. Nem tudom hova tenni ezt a jelenséget. Ez a mai nappal tette be a kulcsot, mikor a szomszédasszony lakása kigyulladt és komoly égési sérülései lettek de nem tudtam mentőt és tűzoltót hívni a sajátommal...
Bocsi a hosszas bevezetésért, csak jelezni szeretném mennyire súlyos is tud lenni ez.
Tehát van ennek "gyógymódja"?
Előre is köszönöm!
-
Fulee
- MIUI őrült

- 10
- Telefonom: Redmi Note 10 Pro
- megköszönte: 11 alkalommal
- megköszönték: 14 alkalommal
-
Medálok
Elképzelhető aksi csere lesz belőle,akkor szokott ilyeneket csinálni,meg hívásnál kikapcsolni stb...
Ha egy ember nem tud valamit,s nem tudja,hogy nem tudja-kerüld el őt!
Ha egy ember nem tud valamit,s tudja,hogy nem tudja-ébreszd fel őt!
Ha egy ember tud valamit,s tudja,hogy tudja-akkor kövesd őt!
MI3,MI4,MI MIX2,MI 9Lite,RN 10Pro,MI SC 360° 1080p
- kulika
- MIUI látogató

- 11
Csinálj egy full wipe-ot. Lehet, hogy megoldja (állítólag akksival kapcsolatos beállítások hajlamosak beakadni rendszerszinten) és megúszol egy felesleges akksi cserét.
-
Fulee
- MIUI őrült

- 10
- Telefonom: Redmi Note 10 Pro
- megköszönte: 11 alkalommal
- megköszönték: 14 alkalommal
-
Medálok
Lehet szoftveres hiba is,nem árt kiszűrni egy próbát megér
Ha egy ember nem tud valamit,s nem tudja,hogy nem tudja-kerüld el őt!
-
gogantibor
- MIUI látogató

- 9
Kaptam üzenetet, hogy a Battery Calibration alkalmazás tud ebben segíteni, megcsináltam az instrukcióknak megfelelően, eddig nem jelentkezett a hiba. Fokozatosan merül, igaz csak 23%-ig hagytam, aztán kapott enni. Köszönöm a gyors válaszokat! Szép napot és kellemes hétvégét!
Szerk. : Mégsem marad meg. :/
Szerk. : Mégsem marad meg. :/
-
pszabo1977
- MIUI érdeklődő

- 9
- Telefonom: Xiaomi Mi 9
Sziasztok!
Van egy Mi4c-m MIUIHU 8 7.7.6-tal. Bevallom tavaly mikor vettük, nem is figyeltem mi van rajta, gyereknek jó lesz, androidos, örülés címszóval elvoltunk. (hogy hogy jutott a teló 7.7.6-ig az sem rémlik, mindegy, ez van rajta.)
Viszont most eladás előtt lepucoltam kézzel mindent, erre jött hogy frissítés letölthető (7.10.26). Mondom jó, hadd jöjjön. Sajnos azonban nem sikerült a frissítés. Gondoltam sebaj, akkor majd TWRP-ben "hagyományos módon" felrakom, és legalább kap egy full wipe-ot is előtte.
Itt jött az első meglepetésem: nincs TWRP-m... sebaj, majd barkácsolok fel egyet, irány a fastboot mód.
Itt jött a második meglepetésem: nincs robotot hegesztő nyuszika sem!
power+volume down -ra egy fura kriksz-kraksz téglalap látszik csak pár másodpercig. Ilyen:
WTF ?
Ami még fura, hogy a telót gépre dugva, elméletileg fastboot mode-ba bootolva a MIUIHU tool azt mondja hogy zárt a bootloader. Lemaradtam valamiről, nem úgy volt hogy a Mi4C az gyárilag nyitott -és nem is zár le- ?
Hogy lesz ebből korrekt teló ismét?
Help!
Van egy Mi4c-m MIUIHU 8 7.7.6-tal. Bevallom tavaly mikor vettük, nem is figyeltem mi van rajta, gyereknek jó lesz, androidos, örülés címszóval elvoltunk. (hogy hogy jutott a teló 7.7.6-ig az sem rémlik, mindegy, ez van rajta.)
Viszont most eladás előtt lepucoltam kézzel mindent, erre jött hogy frissítés letölthető (7.10.26). Mondom jó, hadd jöjjön. Sajnos azonban nem sikerült a frissítés. Gondoltam sebaj, akkor majd TWRP-ben "hagyományos módon" felrakom, és legalább kap egy full wipe-ot is előtte.
Itt jött az első meglepetésem: nincs TWRP-m... sebaj, majd barkácsolok fel egyet, irány a fastboot mód.
Itt jött a második meglepetésem: nincs robotot hegesztő nyuszika sem!
power+volume down -ra egy fura kriksz-kraksz téglalap látszik csak pár másodpercig. Ilyen:
WTF ?
Ami még fura, hogy a telót gépre dugva, elméletileg fastboot mode-ba bootolva a MIUIHU tool azt mondja hogy zárt a bootloader. Lemaradtam valamiről, nem úgy volt hogy a Mi4C az gyárilag nyitott -és nem is zár le- ?
Hogy lesz ebből korrekt teló ismét?
Help!
-
Gimlegorn32
- MIUI látogató

- 8
Nekem egy ideje (3-4 hónapja) nem sikerül telepítenem a telefonra a MIUI frissítéseket, továbbá a SuperSU is eltűnt a készülékről. Ha pedig letöltöm Play áruházból, azt jelzi, hogy a telefonról eltűnt a root.rajen » 2015.10.09. 20:43 írta:Szasztok!
Itt beszélhetjük ki az Mi4 legújabb családtagját az Mi4c-t!
Nem tudom sem Soft- sem Hard resetelni a telefont. TWRP recoveryre nem reagál.
Mit tudok most tenni?