Ahogy olvasom, pár napja volt itt az enyémhez hasonló probléma, még nem lett megválaszolva. Idézek belőle:
"...elindítottam a MiFit-et de nem kapcsolódott a Band 2-höz. Bluetooth ki be, telefon újraindít, de semmi. Próbáltam a bluetoothnál szét párosítani, de nem tudom törölni a párosított eszközöktől, Bluetooth eszköz profilnál csak a Mac cím van és hogy Leválasztva. Átnevezni tudnám, illetve a MiFit megnyitás.
Unpair volt MiFitből, és az eszközök listájából is törölve lett. MiFit Uninstall, Telo Restart. MiFit Install,
Bluetoothnál folyamatosan ott van a Band 2 a párosított eszközöknél. Hiába keresem blutoothnál nem jelenik meg az eszközök között.
Párom Redmi Note 3-ja látja és párosítható vele illetve a párosítás törölhető."
Nálam ezt nem frissítés okozta, hanem a saját hülyeségem: elfelejtettem leválasztani a régi telefonomról (MiFitben). Azzal most ugynúgy tudom pároztatni, leválasztani, törölni az eszközlistából, stb., de az új telómmal nem beszél.
Másik problémám: bő egyhetes korában elfelejtett pulzust mérni (most három hetes, és egy hete nem használom). Addig is voltak rossz pillanatai, gyakran mutatott 55-65-ös pulzusszámokat akkor is, ha kicsit kiléptem, vagy lépcsőztem. Az alvásidővel szintén voltak bajok, sokszor nem vette észre, hogy már alszom, aztán jól letolt, hogy másfél óránál többet kellene aludnom, meg ne hajnal négykor feküdjek le
Ezekre megoldás esetleg?