[APP] Magyar Xiaomi / Mi Home
-
nzoli
- MIUI látogató

- 11
- Telefonom: Xiaomi Redmi Note 5
- Kapcsolat:
Re: [APP] Magyar Mi Home és plug-in
A magyarítás nálam azért nem működött, mert a nyelv angolra volt állítva, nem default-ra. Akinél nem megy még ez is lehet az oka.
Köszi még egyszer, én továbbra is hálás vagyok ;)
Köszi még egyszer, én továbbra is hálás vagyok ;)
- vagyula
- Adminisztrátor

- 12
- Telefonom: Xiaomi MiNote Pro
-
Medálok
Hát ha a nyelv angolra van állítva,akkor tuti hogy a plugin se lesz magyar.De ez egyértelmű azt hiszem.

-
Adika88
- MIUI érdeklődő

- 10
- Telefonom: Xiaomi Mi5s
Nekem az itt linkelt mi home van telepítve, az magyar. Majd leszedtem a gateway plugint bemasoltam a 108-as mappába de ott ott volt a másik plugin is. 8204.apk (gondolom ez az alap amit leszed hozzá) ha ezt kitörlöm és csak az innen letoltott marad ott akkor is angol nekem. Why?
Furcsa módon 3 napja sikerült megcsinalni ugyanezzel a modszerrel és magyar lett a gateway is.
Mit rontottam el?
Furcsa módon 3 napja sikerült megcsinalni ugyanezzel a modszerrel és magyar lett a gateway is.
Mit rontottam el?
- vagyula
- Adminisztrátor

- 12
- Telefonom: Xiaomi MiNote Pro
-
Medálok
Semmit, a 8204.apk még nincs leforditva,hamarosan feltöltjük csak írd felül.
szerk:
Gateway plugin frissítve! ( ../108/8204.apk)
szerk:
-
Tacsy
- MIUI érdeklődő

- 11
- Telefonom: Redmi Note 7 Pro
Köszi mindent, nagyon szuperül haladtok! Bár angolul is elboldogultam a programmal, azért magyarul könnyebb! 
Csak egy észrevétel: A Gateway mappában (108) nálam eddig a 7776.apk szerepelt, még a MiHome 4.3.0 feltelepítése után is.
Bemásoltam mellé 8204.apk-t is, aztán kiszedtem onnan a 7776-ot. MiHome-ot teljesen kilőttem a háttérből is, majd újraindítottam és működik, nem hiányolja és nem is töltötte vissza a 7776-ot. Mi lehetett ez az anomália a különböző számú apk-al? Ha jól emlékszem pár napja a 7776-ot is innen töltöttem le, akkor még az szerepelt itt a gateway pluginjaként....
Csak egy észrevétel: A Gateway mappában (108) nálam eddig a 7776.apk szerepelt, még a MiHome 4.3.0 feltelepítése után is.
Bemásoltam mellé 8204.apk-t is, aztán kiszedtem onnan a 7776-ot. MiHome-ot teljesen kilőttem a háttérből is, majd újraindítottam és működik, nem hiányolja és nem is töltötte vissza a 7776-ot. Mi lehetett ez az anomália a különböző számú apk-al? Ha jól emlékszem pár napja a 7776-ot is innen töltöttem le, akkor még az szerepelt itt a gateway pluginjaként....
Redmi Note7 Pro, AmazfitBip, MiScale, MiKey, PistonBasic, RoidMi, Yeelight Color, Mi Multifunction Gateway, XiaoYi SmartCam, Mi Smart Power Plug, Temperature & Humidity Sensor, Door & Window Sensor, Mi Human Body Sensor, Mi Smart Wireless Switcher
-
Adika88
- MIUI érdeklődő

- 10
- Telefonom: Xiaomi Mi5s
Köszönjük szépen vagyula, most már tökéletes! És köszönjük a vele járó munkát is, nagyok vagytok!
-
nzoli
- MIUI látogató

- 11
- Telefonom: Xiaomi Redmi Note 5
- Kapcsolat:
Én is köszi!vagyula » Tegnap, 20:40 írta:Semmit, a 8204.apk még nincs leforditva,hamarosan feltöltjük csak írd felül.
szerk:
- Betyarka
- MIUI látogató

- 12
- Telefonom: Egyéb
-
wierra
- MIUI érdeklődő

- 12
- Telefonom: Xiaomi Mi4c
Tisztelt Urak!
Olvastam, hogy be lehet szállni a fordításba. Egyelőre van némi szabadidőm ezzel bíbelődni, úgyhogy beállnék a sorba.
Viszont ha jól sejtem, a MiHome csak akkor tölti le a plugint, ha észleli az eszközt. Nos, a fordítani kívánt eszköz nem áll rendelkezésemre, így a plugint se tölti le.
Kérdésem az, hogy más úton-módon kinyerhető-e valahonnan a vontkozó plugin?
Egyébként a Yeelight Smart LED Ceiling Light (nem a Philips) lenne a célterületem.
Mod: az első hsz-hez érdemes lenne hozzáadni, hogy a Profil\Beállítások\Frissítések menűben ki kell kapcsolni a Plug-inek frissítését!
Olvastam, hogy be lehet szállni a fordításba. Egyelőre van némi szabadidőm ezzel bíbelődni, úgyhogy beállnék a sorba.
Viszont ha jól sejtem, a MiHome csak akkor tölti le a plugint, ha észleli az eszközt. Nos, a fordítani kívánt eszköz nem áll rendelkezésemre, így a plugint se tölti le.
Kérdésem az, hogy más úton-módon kinyerhető-e valahonnan a vontkozó plugin?
Egyébként a Yeelight Smart LED Ceiling Light (nem a Philips) lenne a célterületem.
Mod: az első hsz-hez érdemes lenne hozzáadni, hogy a Profil\Beállítások\Frissítések menűben ki kell kapcsolni a Plug-inek frissítését!
-
Tacsy
- MIUI érdeklődő

- 11
- Telefonom: Redmi Note 7 Pro
Üdv!
Az alábbi eszközeim vannak a Gateway-en kívül a plugin mappában:
170 Roidmi FM
240 Yi Kamera
262 Dugalj v2
304 Yeelight szines izzó
Próbáltam az apktool nevű programot használni, de dekódolási hibát ír mindegyikre, gyanítom a csirkeláb karakterek miatt, pedig nem mindegyik plugin jelenik meg csirkeláb nyelven a MiHome-ban...
Ha esetleg valaki próbálkozna a lefordításukkal, szóljon, szívesen átküldöm az apk-kat, én nem jutottam dűlőre velük...
Illetve lenne még egy olyan kérdésem, hogy ha a Roidmi megjelenik a MiHome-ban, mint BT-s eszköz, akkor a Smart Scale (mérleg) és a MiBand 2 miért nem jelenik meg? Kereséssel nem találja meg egyiket sem, illetve kézi hozzáadás sem működik, mert nincs a kiválasztható eszközök listájában.
Az alábbi eszközeim vannak a Gateway-en kívül a plugin mappában:
170 Roidmi FM
240 Yi Kamera
262 Dugalj v2
304 Yeelight szines izzó
Próbáltam az apktool nevű programot használni, de dekódolási hibát ír mindegyikre, gyanítom a csirkeláb karakterek miatt, pedig nem mindegyik plugin jelenik meg csirkeláb nyelven a MiHome-ban...
Ha esetleg valaki próbálkozna a lefordításukkal, szóljon, szívesen átküldöm az apk-kat, én nem jutottam dűlőre velük...
Illetve lenne még egy olyan kérdésem, hogy ha a Roidmi megjelenik a MiHome-ban, mint BT-s eszköz, akkor a Smart Scale (mérleg) és a MiBand 2 miért nem jelenik meg? Kereséssel nem találja meg egyiket sem, illetve kézi hozzáadás sem működik, mert nincs a kiválasztható eszközök listájában.
Redmi Note7 Pro, AmazfitBip, MiScale, MiKey, PistonBasic, RoidMi, Yeelight Color, Mi Multifunction Gateway, XiaoYi SmartCam, Mi Smart Power Plug, Temperature & Humidity Sensor, Door & Window Sensor, Mi Human Body Sensor, Mi Smart Wireless Switcher