Kérdések, válaszok, megoldások
- mumin007
- Beta tesztelő

- 11
- Telefonom: Redmi Note 13 Pro 5G
- megköszönte: 1 alkalommal
Medálok
Re: Kérdések, válaszok, megoldások
Akkor marad egy jóképű tok vásárlása.
Redmi Note 13 PRO 5G (garnet) - xiaomi.eu HOS1.0.8.0.UNRCNXM A14
-
nagyandi123
- MIUI látogató

- 9
- Telefonom: Xiaomi Redmi 4X
Sziasztok! Mint kiderült, rosszul tudtam, a Vibert sikerült letöltenie, de amikor beírja a telefonszámát és rákattint a 'tovább'-ra, akkor azt írja ki, hogy a csatlakozás sikertelen, nincs internetkapcsolat. De ez nem igaz, hiszen a Chrome, Youtube, stb. simán működik rajta.rajen » Ma, 10:52 írta:Milyen rom van a telefonon? Play áruházból töltené le? Mi a hibaüzenet vagy jelenség pontosan? Honnan lett véve a készülék?Sziasztok! Segítséget szeretnék kérni. Fiam kapott tegnap tőlünk egy Xiaomi Redmi 4X típusú telefont. Valamiért nem tudja letölteni rá a Viber-t, amitől teljesen kétségbe esett, mivel mindenkivel azon kommunikál. Van valami különös tudnivaló, ami szükséges ezen a készüléken a Viber letöltéséhez??? Előre is nagyon köszönöm!!! A.
Az előző telefonján, ugyanezzel a sim-kártyával működött a viber.
Mi lehet a gond?
Előre is köszi, A.
- ksasa67
- MIUI őrült

- 10
- Telefonom: Xiaomi Redmi Note 5 Pro
Medálok
Ha nem wifi a kapcsolat, hanem mobilnet, akkor az app tulajdonságánál engedélyezni kell a mobil adat hozzáférést (vagy a wifi-ét, ha arról nem megy)
Tapatalkkal küldve az én Redmi Note 4 eszközömről
Tapatalkkal küldve az én Redmi Note 4 eszközömről
-
Mannster
- MIUI látogató

- 9
- Telefonom: Xiaomi Mi 11 Lite 5G NE
-
nagyandi123
- MIUI látogató

- 9
- Telefonom: Xiaomi Redmi 4X
-
Nerich34
- MIUI látogató

- 9
- Telefonom: Xiaomi Redmi 3
Sziasztok!
Egy olyan problémába ütköztem, hogy felnyitottam a bootloadert, toolsból felraktam a recovery-t. Wipe data, meg minden ami ilyenkor kell, aztán Global stabil rom telepítése (előtte CN ROM volt rajta), valami hibát kiírt, hogy nem sikerült telepíteni. Újraindítottam a telefont és csak a MI(mi.com) felirat köszön be
recovery nem jön fel, fastbootbal elindul de a toolsból nem tudok telepíteni ROM-ot mert nem találja az eszközt. (error: no devices/emulators found)
Ilyenkor mit lehet tenni????
/Megjegyezném, hogy vasárnap egy másik Redmi 4X telefonra telepítettem a Global ROMot és akadály nélkül simán ment./
update: Sikerült belépni a recoverybe, ezt írja a telepítésnél: "updater ended ERROR: 7 Error Installing zip file"
Egy olyan problémába ütköztem, hogy felnyitottam a bootloadert, toolsból felraktam a recovery-t. Wipe data, meg minden ami ilyenkor kell, aztán Global stabil rom telepítése (előtte CN ROM volt rajta), valami hibát kiírt, hogy nem sikerült telepíteni. Újraindítottam a telefont és csak a MI(mi.com) felirat köszön be
Ilyenkor mit lehet tenni????
/Megjegyezném, hogy vasárnap egy másik Redmi 4X telefonra telepítettem a Global ROMot és akadály nélkül simán ment./
update: Sikerült belépni a recoverybe, ezt írja a telepítésnél: "updater ended ERROR: 7 Error Installing zip file"
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Nerich34 2017.07.21. 16:42-kor.
-
Jakuza
- MIUI érdeklődő

- 11
- Telefonom: Xiaomi Redmi 1S
Zárt a bootloader. Nincs twrp, a legnagyobb banatomra.tomdriveschool írta:Sziasztok!
Azt szeretném megkérdezni,hogy az Eustock-os 4x-nél nyitják a bootloadert és telepítik a twrp-t előre?
Tapatalkkal küldve az én Redmi 4X eszközömről
- vince
- MIUI Tag

- 9
- Telefonom: Xiaomi Mi 9 SE
-
Medálok
Miután az emberek az igazságot nem fogadták el hatalomnak, megtették a hatalmat igazságnak (Blaise Pascal)
- Lui76
- V.I.P.

- 9
- Telefonom: Xiaomi Mi Mix 2
Medálok
Hol találom? De nem pont fogadáskor kellene neki a tárhely írás, az meg megyrajen írta:Talán nincs joga a tárhelyet írni. Engedélyek közt nézd meg.

Tapatalkkal küldve az én Redmi 4X eszközömről
Minden okkal történik, de az ok néha csak annyi, hogy hülye vagy és rossz döntést hoztál
- rajen
- Adminisztrátor

- 12
- Telefonom: Xiaomi 13
- megköszönte: 21 alkalommal
- megköszönték: 62 alkalommal
-
Medálok
Töröld a telefont a párosítottak közül. Wipe cache és párosítsd újra.
MIUI Magyarország Igazgató Úr
SZABÁLYZAT
PÜ-t csak akkor ha nagyon nagy a baj! Minden mást a fórumba! THX
Hívj meg egy kávéra, hogy jobban menjen a meló!
XDEV - Fejlessz, tedd közzé, tarts kapcsolatot
Gamelot - Játsz, ha unatkozol
PÜ-t csak akkor ha nagyon nagy a baj! Minden mást a fórumba! THX
Hívj meg egy kávéra, hogy jobban menjen a meló!
XDEV - Fejlessz, tedd közzé, tarts kapcsolatot
Gamelot - Játsz, ha unatkozol