Xiaomi smart home kit

zacci
MIUI rajongó
MIUI rajongó
11
Telefonom: Xiaomi Mi3
 megköszönték: 1 alkalommal

Re: Xiaomi smart home kit

Hozzászólás Szerző: zacci »

rajen » Ma, 12:53 írta:GB akciózik: Original Xiaomi Smart Home Aqara Human Body Sensor - 12.99$

Kép

http://www.gearbest.com/alarm-systems/p ... d=10943833
Ennek nem latom az ertelmet. A sima erzekelo kicsi es barhova felragaszthatod.
Raadasul 9.99 akciosan.

Human body sensor
rajen
Adminisztrátor
Adminisztrátor
12
Telefonom: Xiaomi 13
 megköszönte: 21 alkalommal
 megköszönték: 62 alkalommal

Medálok

Hozzászólás Szerző: rajen »

Ragaszd fel a falra, hogy lássa az egész szobát. Az csak előre lát, ezt meg állíthatod utólag. Csak ennyi az értelme. + 600 Ft
MIUI Magyarország Igazgató Úr =)) SZABÁLYZAT
PÜ-t csak akkor ha nagyon nagy a baj! Minden mást a fórumba! THX
Hívj meg egy kávéra, hogy jobban menjen a meló!
XDEV - Fejlessz, tedd közzé, tarts kapcsolatot
Gamelot - Játsz, ha unatkozol
Godlike
MIUI látogató
MIUI látogató
9
Telefonom: Egyéb

Hozzászólás Szerző: Godlike »

zacci írta:
Godlike » 2017.07.05. 11:45 írta:Sziasztok!

Olvastam hogy többen használtok aqara villanykapcsolót. Érdekelne, hogy magát a villanyszerelés részét hogy oldottátok meg.
Az EU kerek szerelvénydobozra tudtátok rátenni (beletenni) vagy kell valami mókolás?
En Zigbee-s kapcsolot hasznalok. Azt csak fel kell tapasztani a falra es kesz :D
A 220as hálózatra köthetővel viszont vezérelheted a hagyományos izzós lámpákat... vagy nem?

Tapatalkkal küldve az én HUAWEI NXT-L29 eszközömről
zacci
MIUI rajongó
MIUI rajongó
11

Igen, de annak mi ertelme ? :D
Nalam Yeelight mennyezeti es normal foglalatos RGB izzo van. Ezek ugye mind zigbee-sek. Igy megvan oldva a vezerles es annyira gyors a reakcioideje, hogy olyan mintha sima kapcsolo lenne. Tovabba ha at akarom helyezni a kapcsolot, mert mondjuk megsem oda szeretnem, egyszeruen csak leveszem a falrol es atragasztom mashova. Nem kell vezetekelni. Hatranya, hogy kb. 2 evente elemcsere :D
Szegi
MIUI érdeklődő
MIUI érdeklődő
12
Telefonom: Xiaomi Mi Mix 3

Hozzászólás Szerző: Szegi »

Én is a felragasztóst használom yeelight-tal, a gipszkartonban lévő szpotok elé meg tettem smart plug-ot, amivel kapcsolja az okos kapcsoló.
Godlike
MIUI látogató
MIUI látogató
9
Telefonom: Egyéb

Hozzászólás Szerző: Godlike »

Akkor az a kérdés mit csináltatok a hagyományos kapcsolókkal a falon? Be van kötve fixre és ledugóztátok, vagy ott tobzódik az is örökre felkapcsolva?
zacci
MIUI rajongó
MIUI rajongó
11

Nalam egyelore ott tobzodik. De akar le is szedheted es ledugozod, majd a Zegbees kapcsoloval eltakarod.
Egyetlen hatranya van a dolognak, hogyha valamiert megbolondul a vezerles, illetve maga a lampa, akkor csak a kismegszakito ki-be kapcsolasaval tudod "ujrainditani". Nalam ez neha elofordul a Yeelight izzoval. A mennyezeti lampaval meg soha. Elobbinel lehet en csinaltam valamit rosszul. 2 erzekelo kapcsolja automatikusan fel-le.
Adika88
MIUI érdeklődő
MIUI érdeklődő
10
Telefonom: Xiaomi Mi5s

Hozzászólás Szerző: Adika88 »

Srácok.. Talalkozott már valaki ilyennel? Most vettem egy Xiaofang kamerát és minden feltelepites után ezt dobja ki.. Nem értem miért kell nekem engedélyeztetnem a hasznalatat?
A mi home mainland china-ra van állítva.
KépKépKép

Tapatalkkal küldve az én MI 5s eszközömről
zoral566
MIUI látogató
MIUI látogató
10
Telefonom: Xiaomi Redmi 3

Hozzászólás Szerző: zoral566 »

Nem akarlak elkeseríteni, de téged is megszivattak. Ez a kamera csak Kínában működik, szűrik a macadresst. A második nekem is ilyen, meghekkeltem, sima Ip kameraként használom.
zacci
MIUI rajongó
MIUI rajongó
11

Igy van. en is bexoptam, bar a Gearbest oldalan vastagon ki volt irva, hogy non us and non eu version. Bar nem gondoltam, hogy ez ezt jelenti. Azt hittem palcika nyelvu lesz es kesz, mint a DVR kameram, de utobbit sikerult athackolnom eng-re. En is feldobtam ra a xiaofang hack-et, de mivel csak jelszo nelkul mukodik az eleres, igy nem szorakoztam tovabb a kulso eleressel. Inkabb rendeltem egy 720p-s pantilt verziot relaitve gombokert :D
Egyszer talan majd leveszik a tiltast, addig hutomagneskent kivaloan funkcionalhat :D
Allitolag lehet kerni valahogy a tiltas feloldasat, de passz. Nem ertem miert kell infot kuldeni a kamerarol az eladonak...
Szoval igazabol engem nem xopattak be, csak figyelmetlen voltam. Mind1 20 dodom banta. Veszett mar tobb mohacsnal :D
Válasz küldése

Vissza: “Xiaomi Smart Home”