Mi Band és Redmi 1S?
- hriska
- MIUIHU Grafikus

- 12
- Telefonom: Xiaomi Mi Mix 2
-
Medálok
-
phoeniks
- MIUI látogató

- 11
- Telefonom: Xiaomi Redmi 1S
Re: Mi Band és Redmi 1S?
Sziasztok!
Nem teljesen kézlóbálás számláló.
Kipróbáltam, hogy a kezemben tartott mobiltelefonnal lépkedtem, kezemet mint a cövek mereven tartva magam előtt, mint egy droid. A lépéseket így is számolta, ugyanakkor a teljességhez hozzátartozik, hogy tegnap reggel ébredéskor már 49 lépést "megtettem" aznap. Mivel kedvesem állítja, hogy nem vagyok alvajáró (és én kénytelen vagyok hinni neki, hiszen a horkolásomat hallja, akkor az alvajárásomat is látnia kell) ezért feltételezem, a reggeli forgolódásomat már lépésnek számolta.
Nem teljesen kézlóbálás számláló.
Kipróbáltam, hogy a kezemben tartott mobiltelefonnal lépkedtem, kezemet mint a cövek mereven tartva magam előtt, mint egy droid. A lépéseket így is számolta, ugyanakkor a teljességhez hozzátartozik, hogy tegnap reggel ébredéskor már 49 lépést "megtettem" aznap. Mivel kedvesem állítja, hogy nem vagyok alvajáró (és én kénytelen vagyok hinni neki, hiszen a horkolásomat hallja, akkor az alvajárásomat is látnia kell) ezért feltételezem, a reggeli forgolódásomat már lépésnek számolta.
-
Lattitude
- MIUI érdeklődő

- 12
- Telefonom: Xiaomi Mi4
Viszont a tétel megfordítva igaz (legalább is nálam), egyhelyben állva, imitálom a sétát akkor számol. Épp az imént tettem meg 23 lépést ülve 
-
phoeniks
- MIUI látogató

- 11
Milyen verziószámú firmware fut a bandeden?
Lehet, hogy ez okozza a különbséget.
Lehet, hogy ez okozza a különbséget.
-
Lattitude
- MIUI érdeklődő

- 12
Sziasztok! Hogy tudom beállítani, hogy a bejövő híváskor a az értesítések sorba ne jelenjen meg üzenet? Illetve, hogy tudom beállítani, hogy ha sms érkezk rezegjen a karkötő? (Beállítások\Alkalmazások értesítése\Üzenetek kipipáltam, de sajnos nem működik).
Kösz és üdv.
Kösz és üdv.
-
phoeniks
- MIUI látogató

- 11
Szia!
"...bejövő híváskor a az értesítések sorba ne jelenjen meg üzenet?..."
Beállítások / Értesítések / Alkalmazások értesítései / MiBand / Kijelzés az értesítési sávon ---> OFF
"...ha sms érkezik rezegjen a karkötő..."
Bent van a pipa a "rezgés" mellett?
"...bejövő híváskor a az értesítések sorba ne jelenjen meg üzenet?..."
Beállítások / Értesítések / Alkalmazások értesítései / MiBand / Kijelzés az értesítési sávon ---> OFF
"...ha sms érkezik rezegjen a karkötő..."
Bent van a pipa a "rezgés" mellett?
-
Lattitude
- MIUI érdeklődő

- 12
-
fszom
- MIUI Tag

- 12
- Telefonom: Xiaomi Redmi 3s
Egy Redmi 1s boldog és elégedett tulajdonosa vagyok. (egy MI3-al még boldogabb lennék, de ez már más tészta).
Ahogy olvasgatom itt a hozzászólásokat látom hogy a MiBand szépen elboldogul az 1s-el is. A kérdésem az lenne, hogy tényleg fantasztikus fjúcsörök vannak a MiBand-nél, de ha nekem nincs szükségem sem a lépésszámlálásra, sem az alvásciklus figyelésre sőt még a kijelző feloldás sem kell, csupán egy karpánt ami rezeg ha hívnak vagy üzenetem/emailem jött. Erre nem tud vki egy alternatívát akár Xiaomi-n belül?
Ahogy olvasgatom itt a hozzászólásokat látom hogy a MiBand szépen elboldogul az 1s-el is. A kérdésem az lenne, hogy tényleg fantasztikus fjúcsörök vannak a MiBand-nél, de ha nekem nincs szükségem sem a lépésszámlálásra, sem az alvásciklus figyelésre sőt még a kijelző feloldás sem kell, csupán egy karpánt ami rezeg ha hívnak vagy üzenetem/emailem jött. Erre nem tud vki egy alternatívát akár Xiaomi-n belül?
-
Lattitude
- MIUI érdeklődő

- 12
-
Karabacak
- MIUI Tag

- 11
En most rendeltem be egy mibandet az 1s emhez
tegnap volt egy esti akcio alin 15.91 usd . :3 igazabol nekem is a rezgo villogo funkcioja a lenyeg