Xiaomi smart home kit
- rajen
- Adminisztrátor

- 12
- Telefonom: Xiaomi 13
- megköszönte: 21 alkalommal
- megköszönték: 62 alkalommal
-
Medálok
Re: Xiaomi smart home kit
Köszönöm, már meg is rendeltem!
MIUI Magyarország Igazgató Úr
SZABÁLYZAT
PÜ-t csak akkor ha nagyon nagy a baj! Minden mást a fórumba! THX
Hívj meg egy kávéra, hogy jobban menjen a meló!
XDEV - Fejlessz, tedd közzé, tarts kapcsolatot
Gamelot - Játsz, ha unatkozol
PÜ-t csak akkor ha nagyon nagy a baj! Minden mást a fórumba! THX
Hívj meg egy kávéra, hogy jobban menjen a meló!
XDEV - Fejlessz, tedd közzé, tarts kapcsolatot
Gamelot - Játsz, ha unatkozol
-
mgTerminator
- MIUI rajongó

- 11
- Telefonom: Xiaomi Mi6
-
Medálok
És le tudnád írni hogy hogyan? Mert nekem nem jött össze... Egyik sem!tweeterbox » Ma, 14:12 írta:igen és igen.mgTerminator » 39 perccel ezelőtt írta:A XiaoFang kamera másnak működik távolról is? Illetve be lehet állítani hogy csak akkor rögzítsen ha van mozgás?
-
zacci
- MIUI rajongó

- 11
- Telefonom: Xiaomi Mi3
- megköszönték: 1 alkalommal
Valami zavar van az eroben mar vagy 2 napja. Tobb kapcsolora sem reagal a rendszer. A logokban lathato, hogy megnyomtam, de nem fut le a scene. Ha belepek a scene-be, ismet kivalasztom a kapcsolo gombjat (pl. single switch), majd lementem a scene-t, akkor megint mukodik. Nalatok is van most ilyesmi hiba, vagy csak nalam szorakozik a rendszer ?
Ami scene LAN modban van, az mind rendben mukodik.
Lehet a rendszer nem mindig eri el a kinai szervert...
Annyira nem tetszik, hogy a scene-ek tobbsege cloud modban fut es sehogy nem tudom lan modra allitani 8(
Errol a cloud vs LAN modrol sehol nem talaltam iromanyt 8(
Lehet kiprobalom a Domoticz-ot.
Ami scene LAN modban van, az mind rendben mukodik.
Lehet a rendszer nem mindig eri el a kinai szervert...
Annyira nem tetszik, hogy a scene-ek tobbsege cloud modban fut es sehogy nem tudom lan modra allitani 8(
Errol a cloud vs LAN modrol sehol nem talaltam iromanyt 8(
Lehet kiprobalom a Domoticz-ot.
-
Modesty
- MIUI látogató

- 9
- Telefonom: Egyéb
Sziasztok!
Hogy lehet a MI Home appban a scene-eket módosítani? Van alapból a back home, leave home, stb, 1szer beállítottam rajtuk valamit, azóta nem találom hol lehet módosítani őket.
Hogy lehet a MI Home appban a scene-eket módosítani? Van alapból a back home, leave home, stb, 1szer beállítottam rajtuk valamit, azóta nem találom hol lehet módosítani őket.
-
zacci
- MIUI rajongó

- 11
Van egy olyan ikon, hogy "all scene". Arra bokj ra, majd a szerkeszteni kivant scene-nel bokj a kis nyilra.
-
Modesty
- MIUI látogató

- 9
Esküszöm próbáltam már ott, de akkor nem ment.
Nem voltam elég kitartó, most jó. Köszönöm szépen.
Mindenkinek mainland China-ra van állítva a lokalizáció egyébként? Nem tudunk valamit arról, hogy fejlesztenék ezt hogy mondjuk magyar rádiót lehessen vele fogni?
szerk: céges telefonom van, nem lehet rootolni, mert láttam h korábban volt ilyenről szó
Mindenkinek mainland China-ra van állítva a lokalizáció egyébként? Nem tudunk valamit arról, hogy fejlesztenék ezt hogy mondjuk magyar rádiót lehessen vele fogni?
szerk: céges telefonom van, nem lehet rootolni, mert láttam h korábban volt ilyenről szó
-
zacci
- MIUI rajongó

- 11
Ha nincs root, akkor a routeredben lehetne mokolni, hogy atiranyitsd az api.ximalaya.com-ot a 82.146.38.202 IP cimre.
-
Modesty
- MIUI látogató

- 9
Egyelőre nem találtam meg, még próbálkozom vele.
Másik: kicserélődött itthon a router, új kód meg miegymás, így a főegység elvesztette a wifit. Nem találtam hol kell módosítani a beállításokat, úgyhogy inkább kitöröltem, és újra hozzáadtam. Viszont nem sikerült az appal megtalálni a drágát. Fogalmam nincs mit csinálok másképp mint amikor először beállítottam. Add device, scan, és meg kéne találnia nem?
Másik: kicserélődött itthon a router, új kód meg miegymás, így a főegység elvesztette a wifit. Nem találtam hol kell módosítani a beállításokat, úgyhogy inkább kitöröltem, és újra hozzáadtam. Viszont nem sikerült az appal megtalálni a drágát. Fogalmam nincs mit csinálok másképp mint amikor először beállítottam. Add device, scan, és meg kéne találnia nem?
- wocsok17
- MIUI imádó

- 12
- Telefonom: POCO X3
-
Medálok
-
Modesty
- MIUI látogató

- 9
Ha jól tudom hosszan kell nyomni a gombját, ameddig kínaiul el nem kezd karattyolni a néni. De így se ment. : / Amúgy én csak kínai leírást kaptam.