Redmi 2 USB adatkapcsolat nincs
- drtitike65
- MIUI érdeklődő

- 11
- Telefonom: Xiaomi Mi8
Medálok
-
triplappp70
- MIUI látogató

- 10
- Telefonom: Xiaomi Redmi Note 2
Re: Redmi 2 USB adatkapcsolat nincs
Szia ! Megcsináltam mindent de nem rakott ki ikont a képernyőre??davidq » 2015.10.23. 17:14 írta:Én is megszenvedtem ezzel a problémával, de megoldható rendszer-visszaállítás nélkül is.
Nekem se látta, gondolom te is kikapcsoltad a médiaeszköz (MTP) funkciót az állapotsávban.
1. Csatoltam egy apk-t, azt valahogy varázsold rá a telefonodra (én saját magamnak elküldtem facebookon, és Messengerből letöltöttem).
2. Következő lépés: telepítés
3. Nyisd meg a programot és írd be:
'Shortcut Name': Usb Connexion(de igazából mindegy milyen nevet adsz)
'Package'-nél: com.android.settings
'Class'-nál: com.android.settings.UsbSettings (kis- és nagybetű SZÁMÍT)
Ha jól csináltad, a Package és a Class szavak alatt megjelentik egy fogaskerék ikon (mint ahogy a képen is látod).
4. Lentebb görgetsz és Create Shortcut.
5. Kilépsz a programból, rádugod a gépedre a telefont és rákattintasz az UsbConnexion parancsikonodra. ;)
-
triplappp70
- MIUI látogató

- 10
-
gears
- MIUI látogató

- 9
- Telefonom: Redmi 2
[quote="davidq » 2015.10.23. 17:14"]Én is megszenvedtem ezzel a problémával, de megoldható rendszer-visszaállítás nélkül is.
Szia! Nekem is ua helyzet egy note 2 prime telova. Megcsináltam az általad leirt dolgot, viszont nekem nem teszi ki a kis ikont miután véggcsináltam a müveleteket. Sőt tovább megyek nekem még Create Shortcut felírat sincsen.

Szia! Nekem is ua helyzet egy note 2 prime telova. Megcsináltam az általad leirt dolgot, viszont nekem nem teszi ki a kis ikont miután véggcsináltam a müveleteket. Sőt tovább megyek nekem még Create Shortcut felírat sincsen.

-
kj50
- MIUI látogató

- 9
Sziasztok!
Nekem ugyan ez van mint fent látható. De látom erre már nem jön válasz.
Nekem ugyan ez van mint fent látható. De látom erre már nem jön válasz.
-
kj50
- MIUI látogató

- 9
Sziasztok!
Válaszolok magamnak sikerült megoldani az USB problémát, nagyon sokat olvastam az összes leírást kipróbáltam
sajna egyik sem hozott eredményt aztán egy német oldalon ezt az appot ajánlották: SG USB Mass Storage Enabler
Letöltöttem a telóra és telepítettem root jogot kell adni a programnak az induláshoz, indulás után az MTP -re klikk majd újra indítani a telefont ,a rendszer, fejlesztési lehetőségek, USB hibakeresést kikapcsolni, csatlakozásoknál ezután minden rendben,
lehet másolni a PC-ről a telefonra és vissza. Az eredeti szöveg:
Wahrscheinlich habt MTP deaktiviert - das erscheint, wenn man das Gerät mit dem PC koppelt und lässt sich nicht mehr über das Gerät aktivieren, wenn man einmal den Haken weggeklickt hat.
Wenn ihr das wieder aktivieren wollt, müsst ihr die App SG USB Mass Storage Enabler installieren und mit Rootrechten starten, auf MTP klicken und einen Neustart durchführen.
Válaszolok magamnak sikerült megoldani az USB problémát, nagyon sokat olvastam az összes leírást kipróbáltam
sajna egyik sem hozott eredményt aztán egy német oldalon ezt az appot ajánlották: SG USB Mass Storage Enabler
Letöltöttem a telóra és telepítettem root jogot kell adni a programnak az induláshoz, indulás után az MTP -re klikk majd újra indítani a telefont ,a rendszer, fejlesztési lehetőségek, USB hibakeresést kikapcsolni, csatlakozásoknál ezután minden rendben,
lehet másolni a PC-ről a telefonra és vissza. Az eredeti szöveg:
Wahrscheinlich habt MTP deaktiviert - das erscheint, wenn man das Gerät mit dem PC koppelt und lässt sich nicht mehr über das Gerät aktivieren, wenn man einmal den Haken weggeklickt hat.
Wenn ihr das wieder aktivieren wollt, müsst ihr die App SG USB Mass Storage Enabler installieren und mit Rootrechten starten, auf MTP klicken und einen Neustart durchführen.
- rajen
- Adminisztrátor

- 12
- Telefonom: Xiaomi 13
- megköszönte: 21 alkalommal
- megköszönték: 62 alkalommal
-
Medálok
Ha a telefon fórumában írtad volna, már rég ajánlottak volna hasonló megoldást. Ezt nem mindenki olvassa. Legközelebb csak ügyesen! 
MIUI Magyarország Igazgató Úr
SZABÁLYZAT
PÜ-t csak akkor ha nagyon nagy a baj! Minden mást a fórumba! THX
Hívj meg egy kávéra, hogy jobban menjen a meló!
XDEV - Fejlessz, tedd közzé, tarts kapcsolatot
Gamelot - Játsz, ha unatkozol
-
kj50
- MIUI látogató

- 9
Szia!
Köszönöm, bocsánat hogy hibáztam amint észrevettem oda is beírtam, de mentségemre legyen mondva csak két hete olvasgatom ezen oldalakat, mert azóta van meg a redmi note 2 telefonom,ha már így alakult szeretném megköszönni az egész timnek ezt a hatalmas munkát amit ezen telefonok okosításában és mások tudásának emelésében produkáltok.
Tisztelettel:kj50
Köszönöm, bocsánat hogy hibáztam amint észrevettem oda is beírtam, de mentségemre legyen mondva csak két hete olvasgatom ezen oldalakat, mert azóta van meg a redmi note 2 telefonom,ha már így alakult szeretném megköszönni az egész timnek ezt a hatalmas munkát amit ezen telefonok okosításában és mások tudásának emelésében produkáltok.
Tisztelettel:kj50
- rajen
- Adminisztrátor

- 12
- Telefonom: Xiaomi 13
- megköszönte: 21 alkalommal
- megköszönték: 62 alkalommal
-
Medálok
Csak értetek tesszük, önzetlenül. 
MIUI Magyarország Igazgató Úr
SZABÁLYZAT
-
klimajj
- MIUI látogató

- 9
- Telefonom: Xiaomi Redmi 1S
Re: Redmi 6 USB adatkapcsolat nincs
redmi 1s után redmi 6-ot vettem. A korábban működö (wifi) ftp átvitel nem müködik. A Miui phone explorer sem jelenit meg semmit. A pc w10, annyit ir, hogy Redmi 6, és kész.Mi a teendö ?