Mi Band és Redmi 1S?
- rajen
- Adminisztrátor

- 12
- Telefonom: Xiaomi 13
- megköszönte: 21 alkalommal
- megköszönték: 62 alkalommal
-
Medálok
Re: Mi Band és Redmi 1S?
Ébresztéshez nem kell, van benne óra. Igaz nem a legpontosabb, mert egy esti szinkron után reggel pár másodpercet siet. 
MIUI Magyarország Igazgató Úr
SZABÁLYZAT
PÜ-t csak akkor ha nagyon nagy a baj! Minden mást a fórumba! THX
Hívj meg egy kávéra, hogy jobban menjen a meló!
XDEV - Fejlessz, tedd közzé, tarts kapcsolatot
Gamelot - Játsz, ha unatkozol
-
gorba
- MIUI látogató

- 12
- Telefonom: Xiaomi Redmi 1S
- rajen
- Adminisztrátor

- 12
- Telefonom: Xiaomi 13
- megköszönte: 21 alkalommal
- megköszönték: 62 alkalommal
-
Medálok
Majd a Mi Band 2-ben! 
MIUI Magyarország Igazgató Úr
SZABÁLYZAT
-
gorba
- MIUI látogató

- 12
Arra gondoltam, h progin belül van egy visszajelzes rész. Gondolom az oda irt eszrevetel, javaslat eljutna a fejlesztokhoz. Sok minden van ami csak szoftverezes kerdese lenne. Gyujtsuk össze, hogy ki mivel bovitene, leforditom es ha sokan negirjuk, hatha lesz erdembeli valtozas...
-
zballai
- MIUI érdeklődő

- 12
Megérkezett az enyém is! Meglepően gyorsan és egyelőre eredetinek tűnik! Bár nem tudom miből derül ki ha nem az...
-
Lattitude
- MIUI érdeklődő

- 12
- Telefonom: Xiaomi Mi4
Csak egy laikus kérdés (előre bocsátom nem értek az android programozáshoz). Mit tud a 4.4-es android amit a 4.3 nem tud, illetve ezt a plussz tudást nem lehetne a miband-ot kezekő szoftverbe bele fejleszteni?
- wocsok17
- MIUI imádó

- 12
- Telefonom: POCO X3
-
Medálok
Azt mondjuk megértem, hogy a képernyő feloldás esetleg nem tudja, de hogy a lépésszámlálóra miért mondják, hogy nem pontos azt nem értem. Ahhoz, hogy egy számot átküldjön kékfogon mindegy milyen android van rajt nem?
Más kérdés, tegnap dél óta van egy a kezemen. De éjszaka szerinte nem aludtam. Ezt tanulja, és majd rájön, vagy esetleg valami más gond van?
Már látja hogy aludtam, de kicsit későn vette észre, hogy felébredtem...
Más kérdés, tegnap dél óta van egy a kezemen. De éjszaka szerinte nem aludtam. Ezt tanulja, és majd rájön, vagy esetleg valami más gond van?
Már látja hogy aludtam, de kicsit későn vette észre, hogy felébredtem...
- peanar
- MIUI imádó

- 12
-
Medálok
Mikor az én kezemre került (igaz hogy azon a két éjszakán romolás miatt kb. 2-2 órát aludtam) elmondása szerint három napig le sem csuktam a szemem. Ezek szerint vámpírosdit játszottam, csak nem emlékszem rá
Az utolsó töltés után is kihagyott egy éjszakát, nem néztem, lehet akkor is telihold volt
Az első napokban állítólag tanul, figyeli a jó ember szokásait (vagy csak idő kell, amíg xiaomiék rögzítik az adataidat ;) ), de aztán ki tudja.
Az utolsó töltés után is kihagyott egy éjszakát, nem néztem, lehet akkor is telihold volt
Az első napokban állítólag tanul, figyeli a jó ember szokásait (vagy csak idő kell, amíg xiaomiék rögzítik az adataidat ;) ), de aztán ki tudja.
Mobil:
System1:
System2:
CWM:
TDB:
System1:
System2:
CWM:
TDB:
- wocsok17
- MIUI imádó

- 12
- Telefonom: POCO X3
-
Medálok
Igen, erre emlékszem, hogy mondtad. 
Feleségemnek is nagyon tetszik, még jó, hogy többet rendeltem, és lassan megjön a többi is.
Az értesítés nem működik redmivel, csak a telefonhívás rezgetés? Mert üzenet érkezésekor nem rezgett.
Illetve nem villog, hogy mennyit kell még lépnem egy nap a cél-ig. Bár elég gyenge célt tűzött ki. Tegnap fél nap alatt meglett majdnem az egész.
Feleségemnek is nagyon tetszik, még jó, hogy többet rendeltem, és lassan megjön a többi is.
Az értesítés nem működik redmivel, csak a telefonhívás rezgetés? Mert üzenet érkezésekor nem rezgett.
Illetve nem villog, hogy mennyit kell még lépnem egy nap a cél-ig. Bár elég gyenge célt tűzött ki. Tegnap fél nap alatt meglett majdnem az egész.
-
Lattitude
- MIUI érdeklődő

- 12
A 17 USD-s MiBand valóban csak kamu volt. Miután lemondtam a rendelést egy héttel "postázta" az eladó a terméket, amit abszolút nem is értettem. Persze üzenetekre nem válaszolt. Kb egy hete jelzett az Ali, hogy gyanus az eladó ezért fagyasztotta a megrendelést, majd ezt követően írta, hogy 7-10 napon belül vissza küldik a pénzt, mert az eladó nem tudja bizonyítani a postára adást. Ma reggel megérkezett a teljes vételár (+még egy kis felár, tekintettel, hogy romlott a Ft/USD árfolyam
). Azóta rendeltem egy másikat 23 USD-ért ami ma meg is érkezett (este, ha haza érek rá is vetem magam)
.