Xiaomi smart home kit

nzoli
MIUI látogató
MIUI látogató
11
Telefonom: Xiaomi Redmi Note 5
Kapcsolat:

Re: Xiaomi smart home kit

Hozzászólás Szerző: nzoli »

Bocs, de sehogyan sem sikerül a mozgásérzékelőt hozzáadnom a központhoz... Mit rontok el?

köszi

Tacsy » 2016.10.27. 15:55 írta:A több kapcsolónak szerintem nincs akadálya, de ezt én nem próbáltam, mert nekem csak egy kapcsolóm van. Viszont mivel a környezeti szenzorból és a nyitásérzékelőből is többet használok egy központi egységhez csatolva, szerintem működhet a kapcsolókkal is. Csak arra kell figyelni, hogy amikor hozzáadsz egy kapcsolót, akkor rögtönd nevezd át, mert ha már látszik a listában több kapcsoló egyszerre, utólag nehéz megkülönboztetni egymástól. Ebből kifolyólag szerintem nincs akadálya, hogy egy adott kapcsolóval csak egy adott izzót tudsz működtetni.
Az egy kapcsolóval 2 izzót kérdésre megint csak elméleti szinten tudok válaszolni: szerintem ez is lehetséges, annyi, hogy amikor állítod be a végrehajtandó parancsot, akkor külön-külön kell hozzáadni, egymás után, hogy melyik izzót kapcsolja. Ha jól emlékszem, akkor lehetséges több végrehajtandó parancs hozzáadása egy művelethez.
Hangsúlyozom, ezt mind csak elméleti szinten írtam, én nem próbáltam még ezeket a gyakorlatban. Szóval rajtad áll a tényleges kipróbálás! :D
nzoli
MIUI látogató
MIUI látogató
11
Kapcsolat:

Ejj meg is van ;)
Nem főeszközként kell hozzáadni, hanem aleszközként...
bocsi...
Godlike
MIUI látogató
MIUI látogató
9
Telefonom: Egyéb
 megköszönték: 1 alkalommal

Hozzászólás Szerző: Godlike »

Tud nekem segíteni valaki abban hogy melyik kamerákat lehet hozzácsatolni a rendszerhez... A yi dome 360 1080p megy a home appal, vagy ahhoz külön Yi app kell?
wocsok17
MIUI imádó
MIUI imádó
12
Telefonom: POCO X3

Medálok

Hozzászólás Szerző: wocsok17 »

Meg tudod nézni a home appban, hogy milyen kamerát lehet hozzáadni, de nekem megy vele a dome.
Godlike
MIUI látogató
MIUI látogató
9

Ott csak 3 félét kínál fel. A régi yi camerát, az új 360-as kamerát (ezt nem lehet a mennyezetre szerelni) , illetve azt az új kocka alakút...
Te hogy oldottad meg a videó rögzítést? Riasztónak használod a rendszert? Illetve valaki próbálta már milyen messze lehet elvinni a szenzorokat a gatewaytól?
Bocs hogy így zúdítom a kérdéseket, de még nem jött meg a cucc és próbálok felkészült lenni mire megjön... :-D
Tacsy
MIUI érdeklődő
MIUI érdeklődő
11
Telefonom: Redmi Note 7 Pro

Hozzászólás Szerző: Tacsy »

Nekem az egyik nyitásérzékelő van arányleg messze a gateway-től... Légvonalban nem sok, kb 6-7 méter, de egy szinttel lentebb van és keresztül kell mennie 2 falon (vasbeton, panel ház) és egy födémen is, valamint csövek, közművek tömkelegén. Stabilan működik.
Redmi Note7 Pro, AmazfitBip, MiScale, MiKey, PistonBasic, RoidMi, Yeelight Color, Mi Multifunction Gateway, XiaoYi SmartCam, Mi Smart Power Plug, Temperature & Humidity Sensor, Door & Window Sensor, Mi Human Body Sensor, Mi Smart Wireless Switcher
Godlike
MIUI látogató
MIUI látogató
9

Az biztató, én garázsra szeretném tenni kb 15m oldal irányban légvonalban és 3 elemet lefelé. Remélem menni fog.
wocsok17
MIUI imádó
MIUI imádó
12

Medálok

Godlike » 40 perccel ezelőtt írta:Ott csak 3 félét kínál fel. A régi yi camerát, az új 360-as kamerát (ezt nem lehet a mennyezetre szerelni) , illetve azt az új kocka alakút...
Te hogy oldottad meg a videó rögzítést? Riasztónak használod a rendszert? Illetve valaki próbálta már milyen messze lehet elvinni a szenzorokat a gatewaytól?
Bocs hogy így zúdítom a kérdéseket, de még nem jött meg a cucc és próbálok felkészült lenni mire megjön... :-D

Nekem a régi fekete Routerra megy a videó rögzítés. A risztást kikapcsoltam, de jól működött az is, csak a kintinél bezavart a szél meg a fa.
wocsok17
MIUI imádó
MIUI imádó
12

Medálok

A rádiót valakinek sikerült már átállítani hogy menjen magyar is?
nzoli
MIUI látogató
MIUI látogató
11
Kapcsolat:

Ezzel:
http://ximiraga.ru/?chlang=en#install

root kell hozzá, gondolom az nem gond...
Válasz küldése

Vissza: “Xiaomi Smart Home”