[MEDÁL] MIUI örökké

Itt lehet medálokat szerezni (ideiglenesen kikapcsolva)
Lezárt
juve600
MIUI érdeklődő
MIUI érdeklődő
Hozzászólások: 60
Csatlakozott: 2015.01.27. 10:45
9
Telefonom: Xiaomi Redmi Note 4X
Tartózkodási hely: Tét
It’s my birthday
Kapcsolat:

Medálok

Re: [MEDÁL] MIUI örökké

#91

Hozzászólás Szerző: juve600 »

üdv
egy lumia 520-at nyúztam amikor olvastam a hardveraprón a REDMI 1S-ről,aztán megvettem,öröm-bódottság-stb
miui-val használtam,aztán volt rajta cm de visszatértem a miui-ra,utánna megint volt egy windowsos elhajlásom( soha többet) egy lumia 640ds személyében amit sikerült pár hónapja egy REDMI 3 PRO-ra cserélnem,jövö héten már asszonynak is az lesz :)


Avatar
slukk
MIUI érdeklődő
MIUI érdeklődő
Hozzászólások: 50
Csatlakozott: 2014.01.16. 11:52
10
Telefonom: Xiaomi Redmi 3s
Tartózkodási hely: Tata

Medálok

Re: [MEDÁL] MIUI örökké

#92

Hozzászólás Szerző: slukk »

rajen » 27 perccel ezelőtt írta:Se magyar rom, se miui.hu domain nem létezett akkor. Ezért nem értem, hogy ez mi?
Ez itt OFF nagyon.
De nézd meg pü levelezésed velem a domain megvásárlásáról. Valamint Vagyula és Peanar szerintem emlékszik még, valamint Wajk is :)

Na de nem ez a lényeg, ha elfogadod akkor segíteni szeretnék ^:)^
Avatar
rajen
Adminisztrátor
Adminisztrátor
Hozzászólások: 28424
Csatlakozott: 2013.12.11. 23:22
10
Telefonom: Xiaomi 13
Tartózkodási hely: Győr
 megköszönte: 18 alkalommal
 megköszönték: 44 alkalommal
Gender:
Kapcsolat:

Medálok

Re: [MEDÁL] MIUI örökké

#93

Hozzászólás Szerző: rajen »

Hupsz... :D Írtam!
MIUI Magyarország Igazgató Úr =)) SZABÁLYZAT
PÜ-t csak akkor ha nagyon nagy a baj! Minden mást a fórumba! THX
Hívj meg egy kávéra, hogy jobban menjen a meló!
XDEV - Fejlessz, tedd közzé, tarts kapcsolatot
Gamelot - Játsz, ha unatkozol
calamites
MIUI látogató
MIUI látogató
Hozzászólások: 48
Csatlakozott: 2014.08.26. 20:36
9
Telefonom: Xiaomi Redmi 3

Medálok

Re: [MEDÁL] MIUI örökké

#94

Hozzászólás Szerző: calamites »

A történet ott kezdődik, hogy volt egy Xperia P független telefonom, amit a használata során annyira megutáltam, amennyire csak lehet. Ekkor elkezdtem telefonokat nézegetni - jobbára elérhető helyeken - media markt, telenor, mint szolgáltató. Elkezdtem a telefonokat ár érték arányban vizsgálni, és kezdett bennem körvonalazódni, hogy bizony a szolgáltatóm kínálatából nem szeretnék telefont. Ekkor jött felém megmentőként akkori Mobilarénás Xperiás fórumtársam "s4tch".

Ő magának egy Xiaomi Mi3-at barátnőjének pedig egy Redmi1s-t vásárolt, és csak jókat írt róla. Ekkor elkezdtem olvasgatni a Mi3 fórumot, és gyűjtögetni. A pénz összejött, megvettem, és szerelem volt első látásra. Imádtam a MIUI felületet, és a TI munkátok tökéletessé tette számomra. Ezután jött el az idő, hogy a kedves nejem is telefont váltson. Ekkor már volt Eustock, és Redmi2S is. Nagyon győzködtem, de mivel nem volt fehér előlapos (sicc) és nem lehetett megtapogatni nem tudtam meggyőzni. Kapott egy szolgáltatói samsung valamit. 4,5 colost, egy fos szerintem, de ő amire használja arra jó.

De nemsokára eljött ismét az én időm: A kislányom telefont szeretett volna. Mimást, mint redmi 2s-t kapott. Az osztályában van mindenféle telefon de az övé soha nem fagy le nem akad meg, szupr, szereti.

Én viszont megváltam a Mi3-tól, mert nem tudtam megbirkózni a méretével, és a sarkaival. Redmi 3 jött helyette. Nagyon szeretem, és a MIUIHU Rom fantasztikus.

Köszönöm nektek, hogy vagytok. A mi családunkban soha nem lesz más telefon, csak Xiaomi amíg TI vagytok. Igen a feleségemet is meggyőzte a teljesítmény, és kezelhetőség.

További sikeres munkát, és jó egészséget!!!

Ákos
zeropage
MIUI Tag
MIUI Tag
Hozzászólások: 154
Csatlakozott: 2016.09.13. 18:23
7
Telefonom: Xiaomi Redmi Note 5 Pro
Tartózkodási hely: Győr
Gender:

Medálok

Re: [MEDÁL] MIUI örökké

#95

Hozzászólás Szerző: zeropage »

Az okostelefonos "karrierem" egy céges Sony Xperia M készülékkel kezdődött.
Ezt cseréltem le egy két kártyás Lenovo A328-ra, aminek felhasználói felülete borzalmasnak tűnt a Sony telefon után. Nem tudtam megszokni, hogy nincs egy hely az összes programnak, hanem minden az asztalokon van. (Ezt aztán egy másik UI telepítésével gyorsan orvosoltam.) Sajnos viszonylag gyorsan tönkrement a Lenovo, így egy éles váltással Microsoft telefont vettem. A két kártyás Lumia 532 nem volt rossz készülék és az akadozás mentes Windows 8.1, majd 10 rendszer nagyon tetszett. A legnagyobb probléma a rendszer zártsága mellett a gyenge szoftverellátottsága volt, ezért továbbadtam azt és újra Androidra akartam váltani. (Az iPhone - bár tetszett, de - számomra megfizethetetlen és nincs is belőle két kártyás modell.)
Szóval keresgélni kezdtem Android fronton és úgy döntöttem, hogy - önmagamhoz képest - egy kicsit drágább modellt veszek, valahol 50 és 100 ezer forint között.
Az egyik kollégámtól hallottam a Xiaomiról, így ezt a márkát is odavettem a kalapba a jól ismertek mellé. A hardver paraméterek alapján ár/érték arányban nem találtam nála jobbat és az iPhone-hoz hasonlatos MIUI felülete is nagyon megtetszett. Egyedül a Lenovonál már tapasztalt "minden alkalmazás az asztalon van" elgondolás miatt voltak fenntartásaim, de aztán rávetettem magam a miui.hu fórumra és az ott olvasottak meggyőztek, így rendeltem magamnak egy Redmi 3 Pro telefont.
A gyári MIUI 7-et a kicsomagolás után egyből cseréltem a 8-as Global Dev-re, s amint elkészült feltettem a MIUIHU romot.
A készülék engem meggyőzött, a MIUI csodálatos, a szoftverek működése akadásmentes, a telefon gyors és mindent tud, ami nekem kell. Imádom! :)
Avatar
Mediolanum
MIUI látogató
MIUI látogató
Hozzászólások: 31
Csatlakozott: 2014.01.14. 19:12
10
Telefonom: Egyéb
Tartózkodási hely: Siófok

Medálok

Re: [MEDÁL] MIUI örökké

#96

Hozzászólás Szerző: Mediolanum »

Még 2014-ben kezdődött a szerelem : vettem egy Huawei P6 telefont, és talán annak a tesztjében említették a rendszer hasonlóságát a MUI-hoz. Kíváncsiságból utánanéztem milyen is ez a MIUI és már néhány képernyő kép alapján beleszerettem a rendszer letisztult, mégis elegáns külsejébe. Mindíg is sokat számított nekem a telefonom megjelenítőjének egységes kinézete, ezt a stock driod - vagy a gyártók által átdolgozott változatok - nem igazán tudják biztosítani vélemyényem szerint.
Nos, egy kis kutatás után találtam a P6-ra MIUI-t az XDA-n, mégpedig Greatslon félét. Feltettem, és bár nem volt tökéletes port, sokminden nem működött benne megfelelően, azonnal eldöntöttem hogy addig nem nyugszom amíg nem lesz egy eredeti Xiaomi telefonom.
Az első Redmi széria megjelenésével kínai webshopból be is szereztem egy Redmi Note-ot. Boldogok voltunk együtt egy darabig, aztán rájöttem hogy az 5,5 col nekem kényelmetlenül nagy. Sajnos közrejátszott az első redmi szériákat érintő "kijelző sárgulás" probléma is, tehát kicsit csalódottan váltottam. Kompaktabb méretben kezdtem keresgélni és egy Z3C volt a következő teló. Természetesen pár hét után hiányzott a MIUI és szerencsére volt is rá port - szintén Greatslon mod. Ennél viszont az akku idő közelébe sem ért a Z3C remekül optimalizált rendszerének, ezért cserélgettem a stock és MIUI romokat néhány havonta.
Aztán megjelent Redmi Note2, természetesen ki kellett próbálnom. Néhány hónap után a mérettel megint gondjaim adódtak. Vissza Z3C-re, majd jött a megvilágosodás hogy Mi4c kell nekem. A Note2 azóta is megvan, feleségem nagy megelégedéssel használja.
Jelenleg itt tartunk és bár sokszor bosszantó a fejlesztői verziók közötti különbégekkel való kísérletezés ( a stabil nem jött be sosem ) mégis azt mondom - MIUI FOREVER
batai15
MIUI látogató
MIUI látogató
Hozzászólások: 26
Csatlakozott: 2014.03.08. 21:55
10
Telefonom: Xiaomi Mi3

Medálok

Re: [MEDÁL] MIUI örökké

#97

Hozzászólás Szerző: batai15 »

Nekem sok telefonom volt már .Anno a miui pályát redmi 1 el kezdtem, sokáig használtam szerettem is .
Utána volt mi3w , igaz nem sokáig el kelett adjam , igaz ott nem voltam annyira meg elégedve a miui5-el sem.
Most note 3 proval nagyon meg vagyok elégedve.
Avatar
MVSV
V.I.P.
V.I.P.
Hozzászólások: 1324
Csatlakozott: 2014.12.13. 21:22
9
Telefonom: Xiaomi Mi 11 Lite 5G NE
Tartózkodási hely: Magyarország, Fejér megye
 megköszönték: 2 alkalommal
Gender:

Medálok

Re: [MEDÁL] MIUI örökké

#98

Hozzászólás Szerző: MVSV »

Legelső Miui-s Portolt rommal szerelt telefonom az egy Concore Smartphone 5000-s volt. Nagyon megszerettem a rendszert. Ezek után jobban utána olvasva a dolgoknak kezdtem jobban érdeklődni a Xiaomi termékek után. Az első készülékem tőlük egy Mi3-as volt. Azóta váltottam Redmi Note 3 Pro ( Kenzo)-ra, de mind a két készülék üzemel. Nagyon tetszik, hogy heti szinten jönnek a frissítések és azért foglalkoznak elég sokáig a készülékek fejlesztésével szoftveresen.
Fő telefon: Mi11 Lite 5G NE
Tartalék: Redmi Note 9S
Nyugdíjas készülékeim (még mind működik):
Xiaomi Mi3, Redmi Note 3 Pro (Kenzo), Redmi Note 5 Pro (Whyred),
Kép
rolmillion
MIUI rajongó
MIUI rajongó
Hozzászólások: 322
Csatlakozott: 2016.04.04. 14:02
7
Telefonom: Xiaomi Mi5
Tartózkodási hely: Miskolc

Medálok

Re: [MEDÁL] MIUI örökké

#99

Hozzászólás Szerző: rolmillion »

Sok kínai csodám volt, mindegyikkel az üzemidő és a rom támogatás hiánya volt a gond. Kiadták és használjuk azzal ami van rajta. Hogy nincs optimalizálva a rom senkit nem érdekelt. Mindíg vettem egy telefont, aztán 1-2 hónap múlva kicsit drágábban eladtam. Így kerültem 80-100 USD-os kategóriából a 160-200 USD-os kategóriába. Ekkor kezdtem nézelődni a Xiaomi termékeket, és ekkor láttam, hogy a Rdmi 3 4100-as akksival van. Rendeltem egy Pro verziót. Nagyon imádtam, végre van rom frissítés, és fejlesztés, amit több millió felhasználó tesztel. Aztán meglátam a neten a Redmi Note 4-et, és a 10 mag megőrített. Nem bántam meg a cserét, bár az 5,5 méret szokást igényel, meg az MTK proci nem a Xiaomi kedvence. Nembaj, majd Note 5 remélhetőleg Snapdragonnal jön ki, és ha megéri csere....

Kaphatok egy szép medált? Köszönöm.
rolmillion
MIUI rajongó
MIUI rajongó
Hozzászólások: 322
Csatlakozott: 2016.04.04. 14:02
7
Telefonom: Xiaomi Mi5
Tartózkodási hely: Miskolc

Medálok

Re: [MEDÁL] MIUI örökké

#100

Hozzászólás Szerző: rolmillion »

Sok kínai csodám volt, mindegyikkel az üzemidő és a rom támogatás hiánya volt a gond. Kiadták és használjuk azzal ami van rajta. Hogy nincs optimalizálva a rom senkit nem érdekelt. Mindíg vettem egy telefont, aztán 1-2 hónap múlva kicsit drágábban eladtam. Így kerültem 80-100 USD-os kategóriából a 160-200 USD-os kategóriába. Ekkor kezdtem nézelődni a Xiaomi termékeket, és ekkor láttam, hogy a Rdmi 3 4100-as akksival van. Rendeltem egy Pro verziót. Nagyon imádtam, végre van rom frissítés, és fejlesztés, amit több millió felhasználó tesztel. Aztán meglátam a neten a Redmi Note 4-et, és a 10 mag megőrített. Nem bántam meg a cserét, bár az 5,5 méret szokást igényel, meg az MTK proci nem a Xiaomi kedvence. Nembaj, majd Note 5 remélhetőleg Snapdragonnal jön ki, és ha megéri csere....

Kaphatok egy szép medált? Köszönöm.
Lezárt

Vissza: “Medálok”