Kérdések, válaszok, megoldások

Gombiee
MIUI látogató
MIUI látogató
10
Telefonom: Xiaomi Redmi Note 4

Re: Kérdések, válaszok, megoldások

Hozzászólás Szerző: Gombiee »

Sziasztok, más tapasztalt olyat, hogy a hívott fél nagyon mélyről és halkan hall? És ehhez kapcsolódik, hogy miért hiányzik a hangbeállítás menüből a zajszűrés állítási lehetőség?
szutika
MIUI látogató
MIUI látogató
10
Telefonom: Xiaomi Redmi Note 2

Hozzászólás Szerző: szutika »

Szia még senki nem panaszkodott a hangminőségre,sőt inkább dicsérik hogy kiválóan hallanak,előtte egy huawei ascend p6-nak voltam gazdija,ott viszont szidták az ismerőseim a hangminőséget,pedig imádtam azt a kis telt.Jótanács kérdezgesd ismerőseidet miközben telefonálsz hogy hogyan hallanak,mert lehet hogy nem nálad van a hiba. :)
Milestone2
Morgó Medve - Óvóbácsi
Morgó Medve - Óvóbácsi
11
Telefonom: Xiaomi Mi 11
 megköszönte: 1 alkalommal
 megköszönték: 25 alkalommal

Medálok

Hozzászólás Szerző: Milestone2 »

De már panaszkodott más is. Volt aki el is adta a Note2-t emiatt... De nem szériahiba, egyedi szarság...

CM12 - Android 5.1.1 by Pocarropa - 红米Note WCDMA国际版 - 联通版
mumin007
Beta tesztelő
Beta tesztelő
11
Telefonom: Redmi Note 13 Pro 5G
 megköszönte: 1 alkalommal
Medálok

Hozzászólás Szerző: mumin007 »

Csak egy saját tapasztalat: vettem olyan új hátlapot a telefonra, amelyiken a mikrofon helye ki sem volt fúrva rendesen, ezért alig hallottak. Nekem kellett megcsinálnom...
Redmi Note 13 PRO 5G (garnet) - xiaomi.eu HOS1.0.8.0.UNRCNXM A14
Gombiee
MIUI látogató
MIUI látogató
10
Telefonom: Xiaomi Redmi Note 4

Hozzászólás Szerző: Gombiee »

szutika » 47 perccel ezelőtt írta:Szia még senki nem panaszkodott a hangminőségre,sőt inkább dicsérik hogy kiválóan hallanak,előtte egy huawei ascend p6-nak voltam gazdija,ott viszont szidták az ismerőseim a hangminőséget,pedig imádtam azt a kis telt.Jótanács kérdezgesd ismerőseidet miközben telefonálsz hogy hogyan hallanak,mert lehet hogy nem nálad van a hiba. :)
Sajnos nem egy ismerős barát mondta, hogy rosszul hall. Az egyikük, aki Xaiomi felhasználó régóta, segített volna, hogy hol találom a zajszűrés állítás opciót (hangbeállítás menü legalsó sora, de nekem ott hiányzik az a sor :(

Milestone2 válaszára reagálva: Lehet cserét kérek, eustock.hu-nál lett vásárolva, így egyszerűbb, mintha Kínából vettem volna
:)
Sekypapa
MIUI Tag
MIUI Tag
11
Telefonom: Xiaomi Redmi Pro
Kapcsolat:

Medálok

Hozzászólás Szerző: Sekypapa »

Nekem mostanában van ilyen, hogy hívok valakit és mintha ki lenne hangosítva a telefon - pedig nincsen. Kihangosítom, majd visszarakom és akkor teljesen jó - esetleg valakinek ilyen hiba előfordul? Engem nem zavar igazából :D
Kép

广交友,无深交(guǎng jiāo yǒu,wú shēn jiāo) -A friend to everybody is a friend to nobody.
szutika
MIUI látogató
MIUI látogató
10

Gombiee » Tegnap, 16:45 írta:
szutika » 47 perccel ezelőtt írta:Szia még senki nem panaszkodott a hangminőségre,sőt inkább dicsérik hogy kiválóan hallanak,előtte egy huawei ascend p6-nak voltam gazdija,ott viszont szidták az ismerőseim a hangminőséget,pedig imádtam azt a kis telt.Jótanács kérdezgesd ismerőseidet miközben telefonálsz hogy hogyan hallanak,mert lehet hogy nem nálad van a hiba. :)
Sajnos nem egy ismerős barát mondta, hogy rosszul hall. Az egyikük, aki Xaiomi felhasználó régóta, segített volna, hogy hol találom a zajszűrés állítás opciót (hangbeállítás menü legalsó sora, de nekem ott hiányzik az a sor :(

Milestone2 válaszára reagálva: Lehet cserét kérek, eustock.hu-nál lett vásárolva, így egyszerűbb, mintha Kínából vettem volna
:)
Én az ebay-en 48000-ért,kínából rendeltem amit hollandiában adtak fel,szerencsére vám mentesen érkezett karjaimba ,lekopp hibátlan,csak a magyar romot várom hozzá,és teljes az öröm :) :ymhug:
kovbandi
Beta tesztelő
Beta tesztelő
11
Telefonom: Xiaomi Mi5

Medálok

Hozzászólás Szerző: kovbandi »

Tudnál adni egy linket az eladóhoz?
[center]Xiaomi felhasználók kötelező olvasmányai:
Tudásbázis
Gyakran Ismételt Kérdések

Xiaomi MI5[/center]
szutika
MIUI látogató
MIUI látogató
10

Tessék parancsolni im a link,kicsit drágább lett de nem vészes. :)
http://www.ebay.com/itm/221871675325?_t ... EBIDX%3AIT
konig
MIUI látogató
MIUI látogató
12

Hozzászólás Szerző: konig »

Sziasztok! Eddig az 5924 multi rom volt fent, most a wayteq feltette nekem a magyart, de ebből hiányzik a kesztyű üzemmód, és a miui remote. az új romba ( 5108) visszakerült?
Válasz küldése

Vissza: “Redmi Note 2”